Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Esinizin kolesi oldugunuzu siz defark etmissiniz ama hala "ona izin vermez, buna izin vermez" diyip duruyorsunuz. Insan karsisindakine saygi duymazki her hareketini o kontrol ediyorsa. Bence saygi ve ilgi gormeniz icin kendinize ait bi sosyal kimliginizin olmasi sart. Insanlar sizi kim olarak taniyor? XYZ'nin esi olarak mi? Bi supermarkete kasiyer olarak bile girseniz goreceginiz ilgi degisecek.

Ona bagli bi yasamda anca bu kadar oluyo. Oyle taktikle falan zor is. Kendinizi degistirmeniz, gelistirmeniz lazim
Sagolun evet dun konu actim.ve sirkelendim.Şuan artik değişmeye karar verdim.

Çok teşekkür ederim, senin gözlerin güzel görüyor. :) Sende çok temiz kalplisin çok belli..Az çok tahmin edebiliyorum neler yaşadığınızı. Bende uzun yıllardır evliyim, bizim de böyle dönemlerimiz oldu eskiden. Erkeklerin nasıl düşündüğünü artık çok iyi bilebiliyorum. Allah korusun sen ondan ayrılsan emin ol seni mumla arayacaktır. Kaybetmeden kıymet bilinmiyor ne yazık ki..
Yaptığınız yorumları en az iki kez okuyorum.Bana cok büyük bir iyilik yaptınız .Ne kadar TSK edersem az

Yok yok sakin yanlis anlamayin.ben öyle demek istemedim. Ben herşeyi yazdim.anlattim.Sizde çok doğru tahminde bulundunuz.
Aslında başkasına a
Orda misiniz gerçekten kötü niyetle birşey mi yazdim bilmeyerek
Burdayım canım beni ve eşimi tanıyorum musunuz sanki diye yazınca yanlış anladınız sandım. Bende aynı şeyleri yaşadığım için çok yakın tahminde bulunuyorum

Bazı insanlar böyledir.sevdiklerine kendilerini feda ederler.biraz yapi meselesi.sende kendini epey feda etmişsin canım.ama insanoğlu nankör işte bak.esine o kadar aşırı anlam ve duygu yuklemissin ki,adam bunu kaldiramamis.yapma bunu kendine.birak kendini çek biraz.onun bir adım atması için fırsat ver.inan bu kadar ilgi boğar insanı.birde numaranı kaydetmemesi çok ilginç.hani aşkım canm yazmasa bile isminle kayıtlı olmasınin ne mahzuru varki.sen çok üzülürsün böyle devam edersen.

Bazı insanlar böyledir.sevdiklerine kendilerini feda ederler.biraz yapi meselesi.sende kendini epey feda etmişsin canım.ama insanoğlu nankör işte bak.esine o kadar aşırı anlam ve duygu yuklemissin ki,adam bunu kaldiramamis.yapma bunu kendine.birak kendini çek biraz.onun bir adım atması için fırsat ver.inan bu kadar ilgi boğar insanı.birde numaranı kaydetmemesi çok ilginç.hani aşkım canm yazmasa bile isminle kayıtlı olmasınin ne mahzuru varki.sen çok üzülürsün böyle devam edersen.
Evet bende farkina vardim.Bugün konusacam madem öyle kaydetmiyorsun ismimle kaydet eğer bunu da yapmazsa o zaman bende onun numarasini kaydetmem

Çok haklısın. Benim eşimi de azıcık şımartırsan tepene çıkar. Aman bu erkek milleti sevgiyi haketmiyor. Sevsen sorun sevmesen sorun:KK14:

Tabi yasadiklarimiz ayni olduğu için sasirdim.Bende benim yasadiklarimi kimse yasamiyo diyodum
Yaşamaz mı canım daha kötü durumda olanlar da vardır. Allah herkese mutlu bir evlilik versin. Benim eşim 9. 30 da eve geliyor yemek yiyoruz çay kahve faslı saat 12. İçi geçmiş gibi hissediyorum bazen hiç sosyal birşey yapamıyoruz. Ne dertliymişim ben ya..

Yaşamaz mı canım daha kötü durumda olanlar da vardır. Allah herkese mutlu bir evlilik versin. Benim eşim 9. 30 da eve geliyor yemek yiyoruz çay kahve faslı saat 12. İçi geçmiş gibi hissediyorum bazen hiç sosyal birşey yapamıyoruz. Ne dertliymişim ben ya..
Numarami isimsiz kaydetmesi çok zoruma gitti kaç gündür kafaya takip duruyorum.Farkina vardim ki kendimi çok uzuyor çok agliyorum.Bazen ağlamaktan goz altlarim şişmiş.Oysa çok basit mis aslinda Neden bu kadar takiyorim ki ben elimden gelen herşeyin fazlasini yaptim.Eğer Esim bunu anlamiyorsa benim artik yapacak birseyim diyecek bir sozum olamaz

Numarami isimsiz kaydetmesi çok zoruma gitti kaç gündür kafaya takip duruyorum.Farkina vardim ki kendimi çok uzuyor çok agliyorum.Bazen ağlamaktan goz altlarim şişmiş.Oysa çok basit mis aslinda Neden bu kadar takiyorim ki ben elimden gelen herşeyin fazlasini yaptim.Eğer Esim bunu anlamiyorsa benim artik yapacak birseyim diyecek bir sozum olamaz
Eğer olurda anlasamazsak ayrilirsak .Ben vijdanen çok rahat olacam.

X