Aileniz hukuk fakültesinden atılmis olduğu bir takım nedenlere takılıyor olabilir mi? Şimdi bu yazdığınız şey birçok aileyi düşündürür.sorunu sadece statü farkı olmaktan çıkarır eğer öyleyse .Ben makine mühendisiyim ama çalışmıyorum şuan iş bulamadım. Erkek arkadaşım ilk tanıştığımızda hukuk okuyordu sonra atıldı bir takım nedenlerden dolayı, daha sonra 2 yıllık sağlık bölümü okudu. Yeni bitiriyor bu ay fakat atamalar yok, özel sektörde ise asgari ücret ancak bulabilir özel hastanelerde. 2. Öğretim olduğu için gündüzleri bulduğu işleri denedi mümesillik, hastanede danışmanlık VS fakat hepsi asgari ücret ve ben de çalışmadığım için Bi gelecek kuramayız diye o işlerden çıktı. Asıl olarak 14 yaşından beri babası ile tesisat doğalgaz iş i yapıyor ama ailemin küçümseyeceğini bildiğim için, ya acaba başka iş mi arasan diye söylendim, benim için, başka iş arayışlarına girdim ama dediğim gibi hep asgari ücret
Önerim: siz kpss çalışın, iş aramaya devam edin.
Zaten bugün yarın evlenebilir durumunuz yok.
Bu süreçte ölçüp bicin.bazen aileler maalesef haklı olabiliyor ve bizim goremedigimiz şeyleri görebiliyor.yani mesela sizin olası olumsuzluklarda nelere katlanıp katlanamayacaginizi neyle yetinip yetinmeyeceginizi bilerek karşı duruyorlarsa sizin iyiliginiz içindir .bir de bu açıdan bakmak lazim.