- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
Aynen yaa... Birde benim bilezikler sorunlu alındı. Eşim ailesine para vermiş biriktirsinler altın için diye, parayı geri istedi, güya üstüne abisi babasıda koyacakmış, güya bankaya koymuşlar altın zarar etmiş. Saf benimkide inandı, halbuki eşimin gönderdiği para aynen geri geldi. Birde eşimin arkadaşının ona borcu vardı, ben araya girdim borcunu istettim, bu iki parayla bana bilezik aldı. Annesi bana çöp getirmedi, insan içinde o kadar bileziği sırf gösteriş için, biz aldık geline taktık demek için istedi. Eşimi çağırdım, ne diyo annen dedim. Bu bilezikleri bana kim aldı dedim? Eşim annesini susturdu. Ne diyosun anne hiçbirşeyde ortada yoktunuzda şimdi kızın bileziklerini niye istiyosun, ben ona aldım ne yapmak isterse yapar dedi. Hele ablası, afedersinizde görgüsüzün önde gideni. Neden benim saçım ve makyajım lüks kuaförde yapılacakmış, ortalığı bir kaynattı bir kaynattı.... Yok işte ona düğün yapılmamışmış. Bana ne ya, sanada kocan düğün yapsaymış. Kulvarlarımız o kadar farklı ki. Ne görgü ne kültür hiçbiri uymuyor. Allahtan eşim kendini yetiştirmiş. Eşim kendide der hep, ben onlarla yaşayabilseydim bunca zaman neden başka şehirde kalayım. Annesi, evi tuttuktan sonra eşimin ne kadar eskisi varsa getirdi baş köşeye dizdi, ben bunları atalım dememe rağmen. Sonra ben dolabıma bir kaç parça eşya koymuştum, gitmiş karıştırmış bu t-shirt senin mi diye yanıma geldi, hayır yani ev benim evim başka kimin olabilir kadın t-shirt ü? Valla en başında kesim kestim, asla yatılı kabul etmem diye, bana mı güvendiler, nerde kalıyorlarsa kalsınlar. Kadına iyi davrandık hoş davrandık daha evlenmeden ettiklerine bak. Birde gelip gece burda kalsa ooo neler yapar. Birgün eşimi arayıp ağlamış, eşim geldi, kadıncağız oğlunun evini bir kere bile göremedi dedi açtım ağzımı yumdum gözümüç O kadıncağız bunları bunları yaptı, hanım hanımcık oturduda biz mi istemedik, bu günleri düşünecekti, bana onca laf etti nasıl yüzüme bakacak. Bu ev oğlunun eski evi değil artık önce arayıp sana kendini acındırmasın. Hem bu eve ben daha gelin gelmeden aylarca gelip kaldı istediği gibi yönetti, çeyizimi bile açıp kullandı, daha ne gelip görememişmiş. O beni nişanlıyken zoraki koymadı bu eve şimdide ben onu istemiyorum, devan geçti gitti artık dedim...
Seninde benden farkin yokmus ya. O görümceleri Allah islah etsin. Sanki kendileride gelin degilmis yada gelin olmayacakmis gibi davraniyorlar. Ya herseyden ziyade benim özel günüm demi? Nerde kimle kuaföre gidersem giderim! Yok neymis görümce neden gelmicekmiste bilmem neyde dügünüme 2 hafta önce kv ve görümceyle bunun icin kavga etmistik. Insanin en özel günü sorunsuz gecsin istiyor ama benimki zehir olmustu. Söz, nisan, kina ve dügün.. Herseyde bi olay yaratildi, hic bi zaman hosgörülmedi. Hepte kendim bas ettim onlarla. Esim karismadi. Bi söktürmüyorlar hayatimizdan :/