Ask acısı nasıl geçecek

ask acısının ilacı antidepresan:) yeni nesil ilaçlar çok yan etki yapmaz yapsa da 1 haftaya geçiyor zaten
Bilmiyorum ne demeliyim terapistime danışmali miyim bu konuda yan etki yapar mı bir de içtikten sonra çok uyutuyor vs diyenler var böyle durum oluşur mu hiç kullanmadım daha önce tecrübeniz var mi

Kaç yaşındasın acaba

Okurken sizin adınıza ben utandım
Lütfen artık farkına varın bu kişi sizi sevmiyor. Siz karşısında kendinizi küçük düşürürken o sizinle dalga geçmiş resmen niye bunu fark edemiyorsunuz?
Aklı olan böyle bi tip için acı çekeceğine kurtulduğuna şükür eder ama yok siz inatla geçmişe takılıp kalıyorsunuz önünüze bakamıyorsunuz.

Karşımda görmeseydim konuşmazdim ama içimde o kadar büyük öfke birikti ki o dediklerini o zaman yiyip yutmam stresten artık yüzümde yara çıktı. Biraz bağırdım çağırdım hatta vurdum rahatladım. Ama hala seni seviyorum diyebiliyor bu arada genel olarak o gülen biri sinirlenince de güler dalga geçme değilde tarz olarakta öyle sadece inatla hala seviyorum demesi beni çok yoruyor açıkça diyorum söyle ki umudum kalmasın acı cekmeyeyim

Bence siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Buradan bakınca gayette sizinle eğleniyor gibi gözüküyor.
Şu tipten hala umudunuzun olmasıda ne bileyim yani kocaman kadınsınız biraz gururunuz olsun bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi

Size başkasının altından çıktın benim altıma girdin diyen, hadi o zaman şoka girdiniz dondunuz bir şey söyleyemediniz ama günler sonra hesabını sorunca pişkince yalan mı diyen özür dilemeyen bi adam için hala daha “bir şey söylesin ki umudum kalmasın” diyorsanız, bu kadar terbiyesizlik, hadsizlik saygısızlık yapmış bir adamdan hala daha bir umudunuz varsa maalesef buradaki kimse size 100 gün de cevap verse yardım edemez, siz asla anlamak istemiyorsunuz çünkü

Son düzenleme:
Çünkü çok seviyordum ve o da beni çok severdi böyle olmasını kabul edemiyorum. 15 20 gün dayanıyorum hop yine başa sarıyorum beni sevmediğini söyle diyorum hala tek neden para ve ben date cikmisim yok bir buçuk sene böyle yapmışım vs gibi konular

Siz umutsuz vakasınız...
Kendinizi küçük düşürmeye devam edin

Ve hala kendimi sucluyorum maddi anlamda baskı yapmasaydim görüştüğümü gizleseydim. Sürekli aynı döngü çıkamıyorum

Size başkasının altından çıktın benim altıma girdin diyen, hadi o zaman şoka girdiniz dondunuz bir şey söyleyemediniz ama günler sonra hesabını sorunca pişkince yalan mı diyen özür dilemeyen bi adam için hala daha “bir şey söylesin ki umudum kalmasın” diyorsanız, bu kadar terbiyesizlik, hadsizlik saygısızlık yapmış bir adamdan hala daha bir umudunuz varsa maalesef buradaki kimse size 100 gün de cevap verse yardım edemez, siz asla anlamak istemiyorsunuz çünkü

Psikiyatri aşk acısı için ilaç yazar mı ki birde antideprasanlar yan etki yapar mi
Aşk acısı değil depresyon anksiyete vb psikolojik rahatsızlıklar için yazılır. Sen de ağır depresyon geçiriyorsun biraz fazla uyku yapar belki. Ama herkeste aynı etki olmayabilir yan etkisini doktora sor. Ama psikiyatriye git mutlaka

İse yarar mı peki rutinlerime dönmekte çok zorlanıyorum. İlaç bittikten sonra başa sarar mi her şey hiç bir bilgim yok bu konuda

Ve hala kendimi sucluyorum maddi anlamda baskı yapmasaydim görüştüğümü gizleseydim. Sürekli aynı döngü çıkamıyorum
Kendini suçlamakla bir yere varamazsın. Durmadan başa sarıyorsun ayrılalım demeseydim böyle olmazdı şu şöyle olsaydı böyle olsaydı diye diye kafayı sıyırdın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…