- Konu Sahibi camsilecek
-
sen kimsin de senin için yeni üyelik alacağım? seni takip etmeye gerek yok zaten her yerdesin yani burda bile bir haftada çok güzel tanıttın kendini. idrak edemiyorsun ama senin ihtiyacın olan şey konuşmak değil artık temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri öne sürüp aynı soruları soruyorsun iyi değilsin. senin ihtiyacın bu olayı artık rafa kaldırıp acını normal yetişkin insanlar gibi yaşayıp terapine devam etmek ve hayatına bakmak. senin kötülüğünü istemek için hiçbir sebebim yok. zaten bunu anlayacak durumda olmadığın için sana değil diğer yazarlara hitaben yazdım. istersen 500 soru aç senin ilacın burada değil.Off yine suslu sözlükten birileri yeni üyelik alıp saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ben tabiki de bunalınca yazacağım. Burası forum kimseye küfür hakaret etmiyorum kendi derdimi konusuyorum jstemeyen yazmaz istemeyen konuşmaz. Hala beni takip edip suslu sözlükte başlık açıp buradaki linkleri oraya bırakıyorsunuz asıl siz takintilisiniz birisi demiş bunu zaten ben sizden korkuyorum. Sabah akşam olayı tskip edip hatta telegram grubu bile açtınız bu normal mi ay imdaaat diye bağıracağım şimdi bir düşün yakamdan yeterince derdim sıkıntım var bir de sizi laf yetiştirmek istemiyorum. Forum bu istediğim kadar soru açarım kimse de karışamaz bir kez daha bu şekilde bir takip ve yorum görürsem gerçekten çok farklı konuşacağım bu sefer
İnşallah. Önce şu acim geçsin şu an kendimi çok solgun ve enerjisiz hissediyorum hayatima biri girse bu enerjisizlikle zaten adam durmazSen birgün aşık olacaksın, seveceksin, sevileceksin bu yaşadığının sevgi olmadığını anlayacaksın. Ahanda buraya yazıyorum. Burada olurum olmam beni hatırla.
Yeni üyelik almissin. Hakkımda başlık var kk da ki linkleri oraya atıp yeni soru geldi diyorsunuz takip edip yorumluyorsunuz. Ayrıca telegrsm grubu kurdunuz bu normal mi ? Ben en azından kendi hayatımla alakali bir sorunu konuşuyorum sizin gibi başkasının hayatını takip etmiyorum linklemiyorum. İstediğim kadar da soru açarım. Kimseye küfür hakaret etmediğim sürece bir sıkıntı yok zaten modlar var burada daha fazla muhatap olmayacağım. Bana takıntılı diyip şu benim konum hakkında takintinizdan vazgeçin. Konumun altını da alakasiz bir tartışmayla kirletmeyecegimsen kimsin de senin için yeni üyelik alacağım? seni takip etmeye gerek yok zaten her yerdesin yani burda bile bir haftada çok güzel tanıttın kendini. idrak edemiyorsun ama senin ihtiyacın olan şey konuşmak değil artık temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri öne sürüp aynı soruları soruyorsun iyi değilsin. senin ihtiyacın bu olayı artık rafa kaldırıp acını normal yetişkin insanlar gibi yaşayıp terapine devam etmek ve hayatına bakmak. senin kötülüğünü istemek için hiçbir sebebim yok. zaten bunu anlayacak durumda olmadığın için sana değil diğer yazarlara hitaben yazdım. istersen 500 soru aç senin ilacın burada değil.
Konu sahibinde özdeğer, özgüven eksikliği de çok belirgin. Bu yüzden karşıdakini üstün görürken tüm suçu, günahı, kabahati kendinde buluyor, kaygı ve panik ile hareket ediyor, kolayca manipüle oluyor. Kendi iyiliği için önce bu kısımları çözmesi gerek.Ya bunun bir adı var okumuştum ama unuttum. Bu insanlar farklı oluyor. Birliktelikte çok sevip gibi davranıp, ayrılıkta karşı taraf acı çeksin, sürünsün, onu unutamasın, hayatında izin bıraksın istiyorlar. En tehlikeli türlerden biri. Konu sahibini farkında bile olmadan manipüle etti. Her konusunda benim hatam yüzümden ayrıldık diyor. Sürekli kendini suçluyor. Adam şunu istiyor; kadın onu unutamasın ve hep onu hatırlasın.
Daha önce ayrilip barıştı benle ama 1.5 yıldır hiç ayrilmamistik döner mi eh işte tek kalırsa yanında onu pispislayacak bir yerini kaldıracak başka kadın olmazsa döner belki bu da bir kaç ayı bulur. O zamana kadar benim acim hafifler askim azalır. Öyle bir durum olursa güncellerim. Geri dönmeye kalkarsam tokatlarsiniz. Gerçi etrafımdaki herkes beni bu sefer tokatlar çünkü gerçekten sevdiği için degil yalnız kaldığı için ilgi almak için donecektirŞunu sakın unutma, bu tür insanlar yani böyle ayrılan insanlar geri döner. Geri döndüğünde kabul edersen tüm sürece yeniden başlarsın. Seni tekrar bırakacak. Hatta muhtemelen bir anda ortadan kaybolacak, ayrıldık bile demeyecek. Deneyim konuşuyor burada. Pişman olduğunda kaptırma ve barışma sakın.
hanımefendi, madem “çok farklı” konuşmayı biliyordun; keşke bizimle değil de, sana korkunç laflar eden zorba eski sevgilinle “çok farklı” konuşsaydın zamanında.bir kez daha bu şekilde bir takip ve yorum görürsem gerçekten çok farklı konuşacağım bu sefer
Aşkı bu kadar hayatınızın merkezinize koymayın, kendinize değer verin lütfen. Aşk güzelleştirmeli, değerinizden götürmemeli.Yaşınız büyük tecrübeniz var evlisiniz oturmuştur bir şeyler ben de yarım kaldı ve aşıktım
2 sene onkolojiye gitgel yaptimAşk acısı bir hastanenin onkoloji bölümünü ziyaret etmekle geçecek. rahmetli annem kanserken 40 kilolara kadar düşmüştü, gasilhaye girince tanıyamadım bile. Şimdi biri beni sevmiş sevmemiş bırakıp gitmiş hiç umrumda değil. onkoloji bölümünde insanlar hayata tutunmak için uğraşıyorlar. Size de tavsiyemdir.
Psikiyatri aşk acısı için ilaç yazar mı ki birde antideprasanlar yan etki yapar micanim sakin ol. aşk dediğin şey idealizasyondur, uzun ilişkiniz var haliyle rutinler var alışkanlıklar var. tabi ki geçecek. nasıl geçmesin? baksana yaptıklarına, keşke sen gibi biri olsaymış çünkü güzel iç içe bir ilişkiniz varmış ama hayatta bazı şeyler tükeniyor. Bu da ömrünü tamamladı. Kötü olman normal ama psikolojik olarak zor ve sıkıntılı bir süreçtesin. ben psikiyatriye de gorunmeni oneririm.
Senin taleplerin karsilanmsdigi için zaten o ilişkinin devamında eksiklik karşılık alamama ve huzursuzluk olacaktı iyi ki de bitmiş. Bir noktada anlaşmazlığa girmiş. Bu dediklerini bir tek eski sevgilin yapmıyor ki, hayatına illa ki birileri girecek illa ki bunları yaşayacaksın her ilişki kendine özeldir. Kafanda daha fazla onu ve ilişkini büyütüp çok bir şey kaybetmişsin gibi hissetme. İnan ki bunun çoğunluğu alışkanlık. Ayni alışkanlıkları elbette ki başkasıyla da kazanabilirsin. Kendini bırakma bu kadar dediğim gibi depresyondasin ve yoğun kaygın var sana bir ilaç yazsınlar inan hemencecik toparlayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?