Ask acısı nasıl geçecek

sen kimsin de senin için yeni üyelik alacağım? seni takip etmeye gerek yok zaten her yerdesin yani burda bile bir haftada çok güzel tanıttın kendini. idrak edemiyorsun ama senin ihtiyacın olan şey konuşmak değil artık temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri öne sürüp aynı soruları soruyorsun iyi değilsin. senin ihtiyacın bu olayı artık rafa kaldırıp acını normal yetişkin insanlar gibi yaşayıp terapine devam etmek ve hayatına bakmak. senin kötülüğünü istemek için hiçbir sebebim yok. zaten bunu anlayacak durumda olmadığın için sana değil diğer yazarlara hitaben yazdım. istersen 500 soru aç senin ilacın burada değil.

Sen birgün aşık olacaksın, seveceksin, sevileceksin bu yaşadığının sevgi olmadığını anlayacaksın. Ahanda buraya yazıyorum. Burada olurum olmam beni hatırla.
İnşallah. Önce şu acim geçsin şu an kendimi çok solgun ve enerjisiz hissediyorum hayatima biri girse bu enerjisizlikle zaten adam durmaz
Umarım gerçek aşkı sizin gibi tadarim bu günleri de gülerek hatırlatırım hatta foruma yazarim

Yeni üyelik almissin. Hakkımda başlık var kk da ki linkleri oraya atıp yeni soru geldi diyorsunuz takip edip yorumluyorsunuz. Ayrıca telegrsm grubu kurdunuz bu normal mi ? Ben en azından kendi hayatımla alakali bir sorunu konuşuyorum sizin gibi başkasının hayatını takip etmiyorum linklemiyorum. İstediğim kadar da soru açarım. Kimseye küfür hakaret etmediğim sürece bir sıkıntı yok zaten modlar var burada daha fazla muhatap olmayacağım. Bana takıntılı diyip şu benim konum hakkında takintinizdan vazgeçin. Konumun altını da alakasiz bir tartışmayla kirletmeyecegim

Konu sahibinde özdeğer, özgüven eksikliği de çok belirgin. Bu yüzden karşıdakini üstün görürken tüm suçu, günahı, kabahati kendinde buluyor, kaygı ve panik ile hareket ediyor, kolayca manipüle oluyor. Kendi iyiliği için önce bu kısımları çözmesi gerek.

Daha önce ayrilip barıştı benle ama 1.5 yıldır hiç ayrilmamistik döner mi eh işte tek kalırsa yanında onu pispislayacak bir yerini kaldıracak başka kadın olmazsa döner belki bu da bir kaç ayı bulur. O zamana kadar benim acim hafifler askim azalır. Öyle bir durum olursa güncellerim. Geri dönmeye kalkarsam tokatlarsiniz. Gerçi etrafımdaki herkes beni bu sefer tokatlar çünkü gerçekten sevdiği için degil yalnız kaldığı için ilgi almak için donecektir

bir kez daha bu şekilde bir takip ve yorum görürsem gerçekten çok farklı konuşacağım bu sefer
hanımefendi, madem “çok farklı” konuşmayı biliyordun; keşke bizimle değil de, sana korkunç laflar eden zorba eski sevgilinle “çok farklı” konuşsaydın zamanında.

canim sakin ol. aşk dediğin şey idealizasyondur, uzun ilişkiniz var haliyle rutinler var alışkanlıklar var. tabi ki geçecek. nasıl geçmesin? baksana yaptıklarına, keşke sen gibi biri olsaymış çünkü güzel iç içe bir ilişkiniz varmış ama hayatta bazı şeyler tükeniyor. Bu da ömrünü tamamladı. Kötü olman normal ama psikolojik olarak zor ve sıkıntılı bir süreçtesin. ben psikiyatriye de gorunmeni oneririm.
Senin taleplerin karsilanmsdigi için zaten o ilişkinin devamında eksiklik karşılık alamama ve huzursuzluk olacaktı iyi ki de bitmiş. Bir noktada anlaşmazlığa girmiş. Bu dediklerini bir tek eski sevgilin yapmıyor ki, hayatına illa ki birileri girecek illa ki bunları yaşayacaksın her ilişki kendine özeldir. Kafanda daha fazla onu ve ilişkini büyütüp çok bir şey kaybetmişsin gibi hissetme. İnan ki bunun çoğunluğu alışkanlık. Ayni alışkanlıkları elbette ki başkasıyla da kazanabilirsin. Kendini bırakma bu kadar dediğim gibi depresyondasin ve yoğun kaygın var sana bir ilaç yazsınlar inan hemencecik toparlayacaksin

Aşk acısı bir hastanenin onkoloji bölümünü ziyaret etmekle geçecek. rahmetli annem kanserken 40 kilolara kadar düşmüştü, gasilhaye girince tanıyamadım bile. Şimdi biri beni sevmiş sevmemiş bırakıp gitmiş hiç umrumda değil. onkoloji bölümünde insanlar hayata tutunmak için uğraşıyorlar. Size de tavsiyemdir.

Kızlar guncel olan olay şu ben de biraz taşlar yerine oturdu ama sizin de bakış açınızla yorumlayın istiyorum biz kaldığımız gün bana abuk subuk laflar etmişti. Başta çok gülüyordu mutluydu başka biriyle görüştün mü dedikten sonra ben de birnkisyle iki kes görüştüğümüz ve istemedigimi soyledim mesajlara baktı mesajlardanbir şey yoktu benden yana konuşmayı ben kesmiştim ama birden bana aşırı soğuk davranmaya başladı. Yemeğe bile gelmek istemedi. Başka erkek girdiyse bitmiştir vs dedi ama bu olayı anlatmadan öncede param yok olmaz demişti. Anlatınca ekstra sadece sinirlendi.ben de önüne bak dedin bakmaya çalıştım sordun neden yalan söyleyeyim dedim. O gün bana sen benim altımdan çıkıp eski sevgilinin altına yattın bile dedi.ben o gün dediklerine cevap veremedim dondum kaldım. Sonra biz bir kaç gün konuştuk ben ona mesaj da biraz sövünce her yerden engelledi. Ama içim soğumuyordu dusunmekten yüzümde boynumda yara gibi alerji gibi şeyler çıktı. 15 gün geçti üstünden ben bununla karşılaştım. Tekti yanına gittim konuşmak istiyorum dedim olmaz dedi ben de ya konuşursun ya da ofisini basarım daima duman ederim hiç şakam yok korkumda yok dedim. Bu birden gülmeye başladı ruh hastasi ya tamam gel konuşalım demeye başladı ama öyle bir gülüyor ki ofisini basarım diyince kizacagina hoşuna gitti.aglayinca sinirlenen çocuk bağırınca gülüyor. Ben buna bağırmaya başladım küfürler hakaretler söz verip tutmayıp tüm psikolojik yükü ben taşıyamam vs dedim bu basit bir param yok ayrılalım meselesi değil dedim ayrıca seviyorum da diyosun bu da yalan bana tüm doğruları söyleyeceksin bu konu burda kapanacak dedim. Doğru olanın bu param yok dedi. Beni sevdiğin yalanını niye söylüyorsun sevmiyorum de. Ben de bir şey bırakma dedim. Seviyorum çok da sevdim asiktim seviyorum da hala dedi. Eee p zaman derdin ne Türk filmi mi çekiyoruz severek ayrılıyoruz diye bu ne saçma bir muhabbet dedim

Param yok anlamıyor musun olmaz dedi. Neyse bu bana bir kere şey demişti senin ayrılmanla olan bir şey yok bende bunu sordum. Bu ne demekti sen denekki ayrilmak istiyordun. Evet aklımda vardi dedi ne zamandır dedim bir kaç aydır dedi. Yani ben hep kendimi suçlamistim ya ben ayrrilmasam bitmezdi diye meğerse zaten aklında varmis belki ayrilayim diye 2 3 sene belirsiz verdi. Yani benim kahve içmem vs işin bahanesiydi. Ben de anladım sen kendin ayrilmak yerine benim ayrilmami bekledin o halde dedim bir şey demedi

Bu arada ben öfkeyle konuşmaya başladım sen bana nasıl benim altından çıktın onun altına girdin dersin dedim. Yalan mi dedi biz ayrildiktan sonra onunla olmadın mı dedi 1.5 sene önceki konu senin o kadar sırazen kaymiski sarhoskende itiraf ettin bunu dumura uğradım dedi. Ben de o zaman devam etmeseydin üzerinden aylar geçmişti hala devam ediyorduk dibimden ayrilmiyordun dedim

Bu arada ben ona vuruyorum sadede gülüyor dur yapma biri görmesin vs diyor ama gitmiyorda en son sevgi varsa her şey olur sevmediğini söyle artık dedim seviyorum seni sevmeyen adam senin yanın bir dakika durmaz farkında değil misin dedj

Sonra sen beni sevsen bu kadar yıpranmama izin vermezdin dedim. Terapiye başladım. Psikolojik olarak o kadar yoruldum ki dedim. Nerde giriyorsun vs diyince online dedim gösterdim inanmaz diye çünkü farkında değil bıraktığı hasarın. Ne kadar verdin buna falan diyor hala saçma sapan. Hala bir de diyor ki iki kksz yemeğe çıkmışsın cocukla o olunca bitmiştir falan dedi bennde ben bunu söylemeden önce de sen olmaz diyordun söyleyince ne değişti önüne bak dedin isteseydim onunla olurdum istemedim mesajları gördün dedim evet dedi. Bu arada bu gülerek konuşuyor eliyle falan omzuma dokunuyor. Yakın konuşunca yaklaşma oruçluyum falan diyip gülüyor sanki öpüşme vs olucak hiç öyle bir durum yok. Sonra bjr konuşma geçti ben senin yanında huzurluyum dedim o ben değilim dedi .Sonra kapıya geldik ben dedim engellemek ne çocuk musun kaldır sanki düşman gibi o da kaldırırsam yazarsin kafan kaldırmıyor şu an dedi ben de yazmayacağım ama düşman gibi engellemekte istemiyorum dedim. Bir ay sonra kaldırım dedi gülerek bir şey demedim. Bana diyor ki yeni sezonda ne kadara anlastin iş yeriyle konuyu değiştiriyor bennde bosver bunu dedim. Senin derdin ne sevmiyorsan onu söyle seviyorum deme bu saçmalık seven insan böyle yapmaz dedim . O da seviyorum ama böyle devam edersen sevmicem dedi gülerek ben de dedim ki en son anlaşıldı sen başkasıyla olmama okeysin bir şey demedi o an şakalaşırken ben ciddiydim ben çekip gittim arkamdan baktı

Ben anlamıyorum seviyorum hala neden diyor cepte durmami istese açıkça bitti demezdi neden gülerek konuşuyor neden hala beni bu kadar üzüyor sevmiyorum dese inanın içim rahatlayacak ama yok seviyorum hatta aşığım dedi böyle bir saçmalık olabilir mi

2 sene onkolojiye gitgel yaptim

Psikiyatri aşk acısı için ilaç yazar mı ki birde antideprasanlar yan etki yapar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…