Ask acısı nasıl geçecek

camsilecek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
617
-27
13
Selam arkadaşlar daha önce konular açmıştım. Bilmeyenler icjn 1.5 senelik ilişkimizde karşılıklı hatalar özellikle benim evlenmek isteyip onun söz verip sonra maddi sorunlari yüzünden süreci 2 3 yıla uzatması benim sonrasında ayrılmam ve pişman olmam onun ise barışmayip beni istememe durumu vardı. Ayrılalı 2.5 ay oldu inanın 2 ay peşinde koştum. Artık çocuk bıktı engelledi her yerden ben de farklı bir şekilde ulaşmadım artık bitti istemiyor diye kabule gectim. 15 gündür sıfır iletişim var şu an ona mesaj atasım vs de yok zaten ancak söyle bir durumum var. Sürekli aklımda o var yatarken o sabah o kalp carpintisiyla uyanıyorum. Yüzümde alerjiler cikti stresten. Örneğin dün arkadaşlarımla dışarı çıktım gelip ona hep anlatırdım anlatamamak beni çok üzdü, sosyallesmekten bile keyif alamıyorum. Çünkü hayatımın her anında o vardı mesela duş mu alacağım onun sevdiği şampuanı kullanırdım bakim yaparken bile detaylı bana sorardı birlikte duş sonrası rutini yapardım her şeyi onunla yaptığım için inanılmaz basit anlarda aklıma o geliyor. Örneğin içeceğim pipetimi takardi. Pipet görünce aklıma geliyor onun kokusunu sevdiği şampuanı kullanamıyorum onun sevdiği elbiseleri giyemiyorum. Birsey beğeniyorum o görmeyecek diye almak istemiyorum. Artık iyice eziyete döndü bu. Sürekli nen suçluyum hatalıyım keşke ayrilmasaydim keşke şunu demeseydim devam etseydi diyorum. Ve sürekli onun ofisine gidip onu görme isteğim var kendimi zor tutuyorum. İkinci terapi seansımi aldim ama daha çok olayları anlattim. Yani süreç başta henüz terapiden sonuç alamayacağım. Ancak psikoloğum şiddetli depresyon belirtileri gösteriyorsunuz dedi. Arkadaşlarım Sürekli gecer Allah seni bir toptan aldı bosver sevse gelirdi diyorlar. Ancak onlara da sürekli aynı şeyleri anlatmaktan sıkıldım lütfen rahatlatıcı bir şey diyin. Ciddi acı çekiyorum sanki fiziksel gibi nasıl geçecek bu acı daha kaç ay surecek

Geçmeyecek sadece hafifleyecek.

Evet ama ne zaman 2.5 ay oldu evet yemek yiyemiyordum artık yiyorum ama sürekli aklımda o kalbim ağrıyor odak problemi yaşıyorum ve hep kendimi suçluyorum. Benim yüzümden bitti çünkü o da beni suçlamisti son görüşmemizde bile böyleydi. Sürekli onu görme isteğini bastırmakta zorlanıyorum, yok mu bir hal çaresi doğum günümde geçen seni o kadar mutlu etmişti ki bu sene onsuz doğum günümün gelmesi bile korkutuyor

Hemen değil, bunu seneler sonra diyeceksin. Evrene olumsuz mesaj gönderip onun düşüncelerini etkileme. Düşünmeyi bırak o öyle dedi ben şöyle deseydim keşke bunları kenara bırak. Seni sevseydi şu an yanında olurdu. Seni sevmeyen, sevgisi bitmiş insanı bekleme bile. Geri dönse bile kesinlikle affetme. Kolay kız olma zor kız ol (erkekler zor kız sever bunu sakın unutma)

Gerçekten aşık olan kimse unutamaz ama zamanla sadece tebessüm ederek hatırlar.
Ayyy resmen nostaljik Türk filmlerinden fırlamış cümleler
Aşk acısından ölen de yok.
Ayrıca bitmişse bitmiştir. Neden sürekli aklıma gelsin bir de tebessüm edeyim.
Aşk başlar ve biter. Ömür boyu unutulamayacak insan da yoktur.
Bu kadar ajite etmeye gerek yok, arabesk arabesk laflar.
Kaç kere aşık oldum bitti aklıma bile gelmiyor.
Hatırlamıyorum ya hatırlasam da ne gülümseyerek hatırlayacağım ya.

Herkesin acıyı yaşama süresi farklıdır. Geçmiş konularını da biliyorum. Şu kadar sürede unutursun diyemez kimse. Ama yazında takıldığım bazı şeyler var. Neden onun sevdiği şampuanı kullanıyordun? Pipeti neden o takıyordu?Neden sadece onun sevdiği tarzda giyiniyordun mesela? Senin kendin için yaptığın bir şey yok mu? Ben ne severim ,ne yaparsam mutlu olurum diye hiç kendine sorup bir şey yapmadın mı? Her ilişkinde böyle yapışık, bağımlı şekilde mi yaşadın? Kusura bakma ama bu hiç sağlıklı değil. İlişki değil bildiğin eziyet bu. Birini hayatının merkezine koyup kendini önemsememek,sadece o seviyor diye yapmak bana çok tehlikeli geliyor. Uçurumun kenarında durup sallanmak gibi bir şey. Bu ilişkide ikinizin de hataları vardı evet ama artık kendini suçlayıp durma. Ya şöyle olsaydı, ben bunları demeseydim, nasıl olurdu diye zihninde canlandırmaya devam edersen iyileşme sürecini sekteye uğratırsın. Senin bir düşmana ihtiyacın yok çünkü en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Bu sürecin geçici olduğunu, bir ömür böyle sürmeyeceğini hatırlat kendine her seferinde.

Konu sahibi sizin olayınız evlilik yaşım geçiyor, evlenebilirdik belki neden elimden kaçırdım hissi.
Bu panikle böyle yalvar yakar ite makas evlensen hayır görebileceğini mi düşünüyorsun o evlilikten o ilişkiden.
Bitmiş gitmiş. Geri dönüp pişman olacak bir şey yok. Hayat dersinizi alıp önünüze bakın.
Hayat uzun daha karşınıza kimler kimler çıkar.
Bir kişiye saplanıp kalmak, böyle tek şansınızmış gibi davranıp gururunuzu ayaklar altına almayın. En çok bundan pişman olursunuz.

İlişki boyunca beni çok sevdi. Ayrılıkta ve sonrasında hala seni seviyorum ama önüne bak dedi. Buna artık inanmıyorum size katılıyorum sevgi boyle bir şey degil çünkü o bana resmen o... muamelesi yaptı kahve içtiysen cocukla yatmissindir da demek gibi ona rağmen sogumadim. Hatta ona da bunu söyledim arkadaşlarımdan biri seven insan sevdiği olmadan nefes alamaz senin dediklerine inanmıyorum dedim. Onlar boş yapmasın ne anlarlar dedi. Baba ayrikik sonrasj oraya gittin buraya gittin diye önce suçladı sonra da benim param yok ben sevgililik yapamam dedi. Hatta bir kere senin ayrilmak istemenle olan bjr durum yok dedi bellki de kendi ayrılmayı düşünüyordu. O kadar her şey birbirine girdi ki kafam karman corman en son beni sevmediğini söyle bunu duysam rahatlayacagim dedim engelledi. Sonuç olarak bu çocuk beni sevdi ama sorumluluk alacak kadar sevmedi bu net. Ama madem sevmedj hayatımın tüm içine niye bu kadar girdi. 7 24 birlikte olunca emin olun sanki bes altı yıllık iliskiden cjkmks gibi oldum. Şu an iki bucuk ay oldu tahminen ne kadar sürede normalleşme olur. Bir de onu görme isteğim var onu görünce rahatlıyorum konuşmasam da görmeyince sürekli aklımda bu döngüyü nasıl kirabilirim

Ya bu çok söyleniyor ama gerçekten mesele bu degil evet onunla evlenmek çok istedim. Çünkü ben onunla tatillere de cikgim aynı evde de kaldım rüya gibiydi çok mutluydum. Birlikte evimiz olsun istedim ama konu bu değil ayrilik sonrasi ben pişman oldum istersen hiç evlenmeyelim sevgililigimize devam edelim maddi yükü de sen toparlayan kadar ben alırım dedim. Hayir ben bunu Kabil edemem dedi

Ve ek olarak kadın veya erkek her insan duruşu olan insanı sever onunla devam etmek ister. Kimse sevgili diye kendi karakteri duruşu olmayan ezik büzük bir tip istemez. Böyle yalvar yakar olup sonra hayır gören yoktur.
Bazı kızlarda da bu var. Evlenene kadar her tür gurursuzluğu yapıyorlar veriyor dizginleri adamın eline. Sonra evlilikte aklı başına gelip pişman oluyor ama nafile.

Iyyyyyy
Bu nasıl bir acizlik ya.
Nasıl kendine yakıştırıyorsun bunu.
Vıcık vıcık yalvarmalar. Yeterki yanımda kal diye kapısında yatmalar.
Şunu kendine nasıl yakıştırıyorsun ya.
Hiç bir erkek için bu kadar yalvarmam kendimi küçültmem.
Bir de yeter ki gitme kal diye ağlayacağım bir adam için.
İğrenç

Selam miss senin tespit ve yorumlarını seviyorum. Söylediklerine cevap vereyim pipeti o takiyordu ama genel olarak zarif bir erkekti terazi burcu erkeği. Yani kapımı açar sandalyemi çeker çantamı taşır servis yapar tabağıma vs sadece pipet degil aslında kendisi yapıyor bunları. Onun sevdiği tarzda giyinmek değil giydiğimde onun çok sevdiği elbiselere elim gitmiyor. Şampuanda aynı sacimi koklardi çok severdi. Bunlar onu hatırlattığı için yapamıyorum. Kendimi suçlayıp durma konusunda haklısın ikimizinde çok hatası oldu ama noktayı nben koymaya çalıştığım için ayrilik yerine çözüm arasaydim böyle olmazdı diye düşünüyorum. Ki olan oldu ben sadece şu lanet histen kurtulmak istiyorum. Artık fiziksel acı veriyor bana ilk defa ailemin yanında aglladim hatta hayatımda ilk kez bir ilişki sknrasi ailemin yanında hüngür hüngür ağladım. Çok uzulduler

O çocukla kahve içmişsen çocukla yatmışsındır derken bunu o çocuk mu söyledi ve sana o.. muamelesi yaptı?
Sende onunla tatillerde birlikte kaldın öyle mi?
Hayır hayır hayır lütfen yanlış anladığımı söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…