- 16 Temmuz 2023
- 3.200
- 8.158
- 78
- Konu Sahibi camsilecek
-
İlacı doktorun söylediği dozda ve düzenli kullanırsan tabiki işe yarar bu bozuk düşüncelerin zamanla düzelir ve beyninde serotonin ( mutluluk) hormonu salgılanır. Sonrasında ben ne b.k yedim kendime ne yapmışım ,neden onun peşine düştüm diye üzülür sinirlenir kendine gelirsin.İse yarar mı peki rutinlerime dönmekte çok zorlanıyorum. İlaç bittikten sonra başa sarar mi her şey hiç bir bilgim yok bu konuda
Doktora ne diyecegim peki ilk defa gideceğim durumumu nasıl izah ederim bilmiyorumİlacı doktorun söylediği dozda ve düzenli kullanırsan tabiki işe yarar bu bozuk düşüncelerin zamanla düzelir ve beyninde serotonin ( mutluluk) hormonu salgılanır. Sonrasında ben ne b.k yedim kendime ne yapmışım ,neden onun peşine düştüm diye üzülür sinirlenir kendine gelirsin.
Burda sitede anlattığın gibi başımdan bir ilişki geçti iştahım yok, hiçbir şey yapasım yok takıntılı şekilde onu düşünüyorum,bu ilişki bana zarar veriyor, derslerime odaklanamıyorum, dikkat ve uyku sorunum var, kendime olan saygımı kaybettim , bana zarar vermesine rağmen onu bekliyorum gelse de biraz daha hayatımı mahvetse diye vb. Bu şekilde istediğin gibi anlatabilirsin doktora. O zaten sana gerekeni söylerDoktora ne diyecegim peki ilk defa gideceğim durumumu nasıl izah ederim bilmiyorum
Bunları yeni okudum neden hâlâ anlamıyorsun? Herif sana or.spu dedi "eski sevgilinin altından gelip benim altımda girdin" cümlesi ne kadar da iğrenç. Sen son görüşmede ağlarken O " gel sık.selim mi" dedi sana. Durmadan seni manipüle ediyor ve söylediklerine kanıyorsun. İstediğin kadar hâlâ seni çok seviyorum desin yalaannnnn külliyen yalaaannn. Aklını başına al lütfen hemen psikiyatriden ilaç al düzenli olarak kullan.Kızlar guncel olan olay şu ben de biraz taşlar yerine oturdu ama sizin de bakış açınızla yorumlayın istiyorum biz kaldığımız gün bana abuk subuk laflar etmişti. Başta çok gülüyordu mutluydu başka biriyle görüştün mü dedikten sonra ben de birnkisyle iki kes görüştüğümüz ve istemedigimi soyledim mesajlara baktı mesajlardanbir şey yoktu benden yana konuşmayı ben kesmiştim ama birden bana aşırı soğuk davranmaya başladı. Yemeğe bile gelmek istemedi. Başka erkek girdiyse bitmiştir vs dedi ama bu olayı anlatmadan öncede param yok olmaz demişti. Anlatınca ekstra sadece sinirlendi.ben de önüne bak dedin bakmaya çalıştım sordun neden yalan söyleyeyim dedim. O gün bana sen benim altımdan çıkıp eski sevgilinin altına yattın bile dedi.ben o gün dediklerine cevap veremedim dondum kaldım. Sonra biz bir kaç gün konuştuk ben ona mesaj da biraz sövünce her yerden engelledi. Ama içim soğumuyordu dusunmekten yüzümde boynumda yara gibi alerji gibi şeyler çıktı. 15 gün geçti üstünden ben bununla karşılaştım. Tekti yanına gittim konuşmak istiyorum dedim olmaz dedi ben de ya konuşursun ya da ofisini basarım daima duman ederim hiç şakam yok korkumda yok dedim. Bu birden gülmeye başladı ruh hastasi ya tamam gel konuşalım demeye başladı ama öyle bir gülüyor ki ofisini basarım diyince kizacagina hoşuna gitti.aglayinca sinirlenen çocuk bağırınca gülüyor. Ben buna bağırmaya başladım küfürler hakaretler söz verip tutmayıp tüm psikolojik yükü ben taşıyamam vs dedim bu basit bir param yok ayrılalım meselesi değil dedim ayrıca seviyorum da diyosun bu da yalan bana tüm doğruları söyleyeceksin bu konu burda kapanacak dedim. Doğru olanın bu param yok dedi. Beni sevdiğin yalanını niye söylüyorsun sevmiyorum de. Ben de bir şey bırakma dedim. Seviyorum çok da sevdim asiktim seviyorum da hala dedi. Eee p zaman derdin ne Türk filmi mi çekiyoruz severek ayrılıyoruz diye bu ne saçma bir muhabbet dedim
Uzun süredir dediği şeyler içimde birikmişti rahatladım açıkçası pişman değilim vurduğum ya da hakaret ettiğim için. Yok ben pesinden koşmak istemiyorum zaten şu döndüren çıkmak istiyorum ama olmuyor ilac ise yarar belki bilmiyorumCanım benim daha sana nasıl anlatalım sevmiyor da istemiyor da bu adam seni. Açıkça dalga geçiyor. Sevmemek, istememek her zaman apaçık söylenmez. Kötü davranışlara gülümseme, flört vs de karıştırabilir karşındaki. Bunların bir önemi yok. Ne sana seni sevmiyorum dememesi ne de seninle konuşması gülümsemesi yaklaşma orucum diye öpüşme iması yapması hiçbiri seni sevdiği değer verdiği anlamına gelmiyor. Karşındaki kişi seviyesiz ve pislik. Dalga geçip egosunu tatmin ediyor. Seninle uğraşmak zorunda kalmadan bir köşede hazır bekle istiyor. Belki dönmem ama gerekirse dursun şurada diyor. Bu esnada da seninle hiç uğraşmak istemediği için istiyorum da demiyor, her yerden engelliyor da. İstiyorum dese, engellemese peşinde dolanacaksın çünkü. Bu kadar kötü tavıra rağmen hala he dese döneceğini peşinden koşacağını da biliyor zaten. Ayrıca ofis basmakla tehdit etmek, vurmak ne demek? O sana yapsa ağlarsın burada intikam alıcam korkuyorum vs diye. Sen ona yapınca masum mu oldu? Karşındaki mal olduğu için gülmüş olabilir. Yine de ciddi şeyler bunlar.
Salvatore çabanı takdir ediyorum ama bence sen de artık konuyu takip etmeyi bırakmalısın. Gerçekten emek ve mesaine yazık. Yazdıklarını okuduğunu bile sanmıyorum. Herkese robot gibi aynı cevapları veriyor.Bunları yeni okudum neden hâlâ anlamıyorsun? Herif sana or.spu dedi "eski sevgilinin altından gelip benim altımda girdin" cümlesi ne kadar da iğrenç. Sen son görüşmede ağlarken O " gel sık.selim mi" dedi sana. Durmadan seni manipüle ediyor ve söylediklerine kanıyorsun. İstediğin kadar hâlâ seni çok seviyorum desin yalaannnnn külliyen yalaaannn. Aklını başına al lütfen hemen psikiyatriden ilaç al düzenli olarak kullan.
Sen ayrılalım demeseydin zaten o yine ayrılacaktı öncesinde plan yapmış ayrılmak istiyormuş ama senin başkasıyla kahve içme meselesini , parasının olmamasını bahane etti. Param olsaydı başka kızlarla konuşurdum dedi. Sevdiğine inanıyor musun bu saatten sonra gerçekten?
Seni cinsel ihtiyacını arada bir karşılamak için böyle konuşuyor. Sevdiği falan yok. Bir de ofisini basarim her yeri dağıtırım diyip bağırıp çağırmışsın. Bu haline gülecek tabiki niye gülmesin?
Senin üzülmen, sinirlenmen onun çok hoşuna gidiyor çünkü senin kötü enerjinden besleniyor, ego tatmini yapıyor, bu kadın ne yapsam benden vazgeçmiyor vay ben neymişim diyor içinden. Seni kollarından bağlayıp hastaneye yatırmak lazım birkaç ay boyunca. Yeter artık kendini bu kadar düşürdüğün ya !
Senin pişman olmanla alakalı bir durum değil kimseye vuramazsın alla alla. Her seferinde de aynı şeyi söylüyorsun içim rahatladı, kafam açıldı. Bırak artık şu çocuğu hayatına bak deli ettin kendini.Uzun süredir dediği şeyler içimde birikmişti rahatladım açıkçası pişman değilim vurduğum ya da hakaret ettiğim için. Yok ben pesinden koşmak istemiyorum zaten şu döndüren çıkmak istiyorum ama olmuyor ilac ise yarar belki bilmiyorum
Üzülüyorum sinirleniyorum gerçekten. Kadınların gururlarını yok saymaları, bu kadar takıntılı davranması akıl alır gibi değil.Artık şu pislik, şerefsiz heriften kopsun kendisini kurtarsın tedavi olsun istiyorumSalvatore çabanı takdir ediyorum ama bence sen de artık konuyu takip etmeyi bırakmalısın. Gerçekten emek ve mesaine yazık. Yazdıklarını okuduğunu bile sanmıyorum. Herkese robot gibi aynı cevapları veriyor.
Okusa bile anladığını düşünmüyorum.Salvatore çabanı takdir ediyorum ama bence sen de artık konuyu takip etmeyi bırakmalısın. Gerçekten emek ve mesaine yazık. Yazdıklarını okuduğunu bile sanmıyorum. Herkese robot gibi aynı cevapları veriyor.
Evet evet sürekli beni suçladığı için anlayamadim. Hatta ayrildiktan sonra da konuştuğu için el ele verelim demeni bekledim dediği için senin yüzünden dedihi için kendimi sucladim. O ayrılmayı düşünüyorum zamanlar ekim kasım ayı bence o zaman bile çok iyi davranıyordu hediyeler alıyordu bu anı degisimi aklım almadı. Madem öyle neden ayrılmadin benim ayrilmami bekledin o zaman dedim. Param yok çözüm yok bs aynis şeylerHem burada hem süslüde sana defalarca bu adamın kafasında senden ayrılmak varmış zaten, kahveyi evlenelim lafını bahane etmiş dendi. İnanmadın yok ben demesem devam ederdik, bana çok aşıktı dedin durdun. E bak kendi de söylemiş ağzıyla zaten ayrılacaktım senden diye. Apaçık ortada çünkü bin tane insan aylardır anlatıyor sana.
Senin demenle yapmaz ki bunları canım benim. Gerçekten yazdıklarınızı okumuyor bile L leydiyeydi nickli arkadaş da sen de uzun uzun mesaj yazmışsınız verdiği cevap: yaptığıma pişman değilim. Yazdıklarınıza içerikle ilgili cevap bile yazmıyor hep aynı şeyleri yazıyor. Kafasında ezberlediği birkaç cümle var herkese aynı cevapları yapıştırıyor. Siz onun adama olan öfkesini kusmak için kullandığı bir araçsınız sadece. Sizi kullandığını düşündüğüm için söylüyorum. Kaç haftadır bu kişiyle uğraşıyorsunuz boşverin zamanınıza yazık. Kendi kendine çalıp oynasınÜzülüyorum sinirleniyorum gerçekten. Kadınların gururlarını yok saymaları, bu kadar takıntılı davranması akıl alır gibi değil.Artık şu pislik, şerefsiz heriften kopsun kendisini kurtarsın tedavi olsun istiyorum
Bu sondu daha da bu konuya yazmicam zaten. Online psikolojik destek aldığını söylemişti. Psikolog yetmez psikiyatriye de gitmesi ilaç kullanması lazım bunu da söyledim ona . Bakalım umarım dikkate alır gider. Başka bir şey demiyorum artıkSenin demenle yapmaz ki bunları canım benim. Gerçekten yazdıklarınızı okumuyor bile L leydiyeydi nickli arkadaş da sende uzun uzun mesaj yazmışsınız verdiği cevap: yaptığıma pişman değilim. Yazdıklarınıza içerikle ilgili cevap bile yazmıyor hep aynı şeyleri yazıyor. Siz onun adama olan öfkesini kusmak için kullandığı bir araçsınız sadece. Sizi kullandığını düşündüğüm için söylüyorum. Kaç haftadır bu kişiyle uğraşıyorsunuz boşverin zamanınıza yazık.
Doğru valla.Senin demenle yapmaz ki bunları canım benim. Gerçekten yazdıklarınızı okumuyor bile L leydiyeydi nickli arkadaş da sende uzun uzun mesaj yazmışsınız verdiği cevap: yaptığıma pişman değilim. Yazdıklarınıza içerikle ilgili cevap bile yazmıyor hep aynı şeyleri yazıyor. Siz onun adama olan öfkesini kusmak için kullandığı bir araçsınız sadece. Sizi kullandığını düşündüğüm için söylüyorum. Kaç haftadır bu kişiyle uğraşıyorsunuz boşverin zamanınıza yazık. Kendi kendine çalıp oynasın
Neyse ben tartışmak için devamını yazmadim ilgilenmiyorsaniz yazmayın lütfen zaten cok üzgünüm fiziksel acı çekiyorum artık kalbim paramparça bir de siz üstüme gelmeyin takip etmeyin konuyu gecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?