Ask acısı nasıl geçecek

Ooo hiç üzülmezsin, yağmurlu günde susuzluktan ölse, 1 bardak su vermezsin. Bana ne ya, sevdiği versin der geçersin. Ben 42 yaşındayım, arkadaşlarım hep +40 üstü kadınlar doğal olarak. Hepimiz bunları yaşadık. Sen deneyime güven.

Evet aynen öyle. Ne kadar uzak durursan o kadar hızlı iyileşirsin. Sen yaranı sürekli kaşıdın, kanattın. Kabuk bağlamadına izin vermen gerek. Acını dibine kadar yaşa ama hepsi bitecek emin ol.

Güveniyorum öyle olacağını da tahmin ediyorum çünkü ilk ay her sabah kusuyordum yemek yiyemiyordum. Şu an iştahım var uyku sorunum düzeldi ama çarpıntı stres alerji vs gibi sorunlar devam ediyor zamanla geçecek farkındayım sakın olup akışa bırakmam lazım. Ama kalbimde çok kırık çok ağır sözler söylendi ki ben sadece barışmak için çabaladım ona rağmen bana çok ağır sözler söyledi üstüne bir de haklıymış gibi engelledi özür dileyeceği yerde umarım pişman olur , ben ne yaptım der karma yaşanır ben bu kadar acı çekerken onun umrunda olmaması da zoruma gidiyor. Yaşanan her şey birlikte yaşandı çünkü

Şunu okurken ben yerin dibine girdim sen bu kadar lafa söze, gördüğün muamelelere rağmen hala nasıl unutamıyorsun şaka gibi gerçekten. Vebalı gibi kaçıyor senden, paran yoksa evlenmesek de olur demişsin ona rağmen kaçıyor kullanmak bile istemeyecek kadar bıkmış senden.

Geçmişe bakınca senin şu yazdıklarını benim de düşündüğümü hatırlıyorum. Ne kadar gereksiz ayrıntılarmış. Ne söylerse söylesin, kimsenin söyledikleri seni tanımlamaz. Sana hırslanmış, acı çekmeni istemiş ve maalesef başarıyor. Kendini suçlamanı istemiş belli. Tüm yazdıklarını biliyorum, sana seni hala seviyorum ama olmaz diye umut verdi. Seni suçladı. Bildiğin dümdüz manyak, ayrıl bitsin gitsin niye karşı taraf acı çeksin istersin. Hayata karşı olan hırsını senden çıkardı ve sen izin veriyorsun.

Senin yaşadığın şeyleri yaşarken bana söylerlerdi, bunların hepsi saçmalık diye. Bunlar anlamıyor derdim. Başkasını sevemem, o başkasıyla olsa çok üzülürüm, beni sevdi benim hatam yüzümden ilişki bitti vs vs . Sen sonuca odaklan bitti mi bitti. Bana laf anlatmaya çalışan herkes haklıymış. Tam bir s.lakmışım hemde elinde bayrak tutanı. Şimdi geçmişe bakıyorum ben ona aşık olmamışım bile. Sadece bana acı çektirmesine izin vermişim. Ay g.tüm ya hıık tüü yani o derece inan.

Dipnot: gerçekten aşık olmamışım aşık olunca anladım.

Bu yeni konuşma değil önceki mesajlar 5 şubat bundan on gün sonra biz birlikte kaldik öncesinde de beni yemeğe çıkardı. Beni hep suçladığı için ben onu sevdiğimi belirtmek ikna etmeye çalıştım o zamanlar bunu zaten otuz defa anlattim güncel konuşma değil bu

Aslında bu yaptığı bilinçli bir şey. Karşı taraf kendini suçlu hissetsin diye yapılan bir manipülasyon tekniği. Bu tür davranışlar, sevmese bile bir insanı sevdiğine inandırır, beynini yönlendiriyor. Kadın erkek fark etmez, bunu yapan insan çok var. Seviyorum ama senin yüzünden bitti diyerek kendini suçlamasını, peşinden koşmasını, peşinden koştuğunda ise onu geri çevirerek haz almasını sağlıyor. Bundan mutlu, tatmin oluyorlar. Ayrı bir manyaklık boyutu.

Doğru istese dümdüz sevmiyorum diyip bırakabilirdi son gün bile param olsa şimdi evlenmiştik beraberdik dedi. Hatta vedalaşırken öptü alnımdan boynumdan salak saçma işler benim sevdiğim açık ne diye net olanı söylemiyorsun suistimale açık nir psikolojideyim bu cok net. Neyse dediğim gibi zamana akışa bıraktım muhtemelen ara ara yoklayacak bu beni. Çünkü ayrilik surecini sürekli iletişimde kalarak uzattım bilmiyorum belki de iyi oldu gerçi o kötü sözleri benim düşünce yapımı degistirdi. Özlesem de eskisi gibi seviyor asla demiyorum. Ama tek isteğim hakiki bir pişmanlık

Stemina bu arada her yorumda kullanmak diyosun iste geri doner kullanmak için ya da bu dönmemiş o kullanmak istememiş vs ama istisnasız her yorumda böyle bir tepkin var ana konu cinsel ilişki değil zaten bu yaşadıysa da karşılıklı rıza ile yaşandı çocuk bana tecavüz etmedi. Kullanma durumu yok yani

Sen konuyu bedensel kullanma olarak algılamış olabilirsin ama ortada bütün olarak bir kullanma durumu söz konusu. Sırf ona karşı duyguların var, her dediğine yaptığına rağmen devam ediyorsun diye her geçen gün daha da kötü davranmış, birsürü laf söz işitmişsin.

Şunu sakın unutma, bu tür insanlar yani böyle ayrılan insanlar geri döner. Geri döndüğünde kabul edersen tüm sürece yeniden başlarsın. Seni tekrar bırakacak. Hatta muhtemelen bir anda ortadan kaybolacak, ayrıldık bile demeyecek. Deneyim konuşuyor burada. Pişman olduğunda kaptırma ve barışma sakın.

Eski sevgilinin altından çıktın benim altıma girdin ne demek ya, şoka girdim okuyunca, nasıl pislik biriymiş böyle? Madem böyle olduğunu düşündüğü bi durum var, madem rahatsız, neden beraber olmuş seninle?? İğrenç, korkunç, leş biri gerçekten.

Sen bedensel olandan bahsettin hep o yorumlarda. Zaten olan oldu işitilen isitildi denilen şeyler söylendi bunu geri alamayız dediğim gibi benim açımdan cok daha iyi bile oldu sessiz kalsaydım ve donmeseydi ben benim suçum bu diyip gercekten mükemmel bir insanı kaybettim sanardım. Ayrılık sonrası korkunç yüzü ortaya çıktı çünkü

arkadaşlar bu kadına cevap vermeyin çünkü iyi niyetle yazılsa bile iyilik değil kötülük edilmiş oluyor bence. ne kadar üzüldüğünü söylese de üzüntüsünden garip bi keyif alır hale geldiğini düşünmeye başladım bu meseleden besleniyor ve hastalıklı takıntılı ruh halinden çıkamıyor. amacının ne olduğu ne burada ne süslü sözlükte kimse anlamadı aylardır aynı şeyler konuşuluyor aylardır hiçbir yere varılamadı. her gün, 2 günde bir yeni sorular açıyor. mantıklı hiçbir öneriyi ve yorumu zaten kabul etmiyor evet haklısınız unutucam yavaş yavaş fark ediyorum dese bile 2 yorum sonra başka bir yazarın cevabından bir umut yakalıyor taktı mı takıyor. başkalarının hikayelerini kendi durumuyla eşleştirmeye çalışıyor ve kesinlikle bir şekilde bu adamla tekrar bir araya gelmeyi istiyor umudu bu. sizin ay iğrençsin ay gurursuzsun demenizin de bu kadının üstünde hiçbir tesiri yok kendine bir saygısı zaten kalmamış paramparça olmuş ve çevresine kimseye bunları böyle detaylı anlatamıyor yani aslında ne kadar rezil bir şey yaşadığının farkında ama öncelikleri farklı. ve yalan söylüyor olayları çarpıtarak anlatıyor çoğu zaman.

bu benim fikrim bence cevap verilmemeli bazı şeyler konuştukça büyür üstüne düşmedikçe de küçülür kaybolur. bu da aynı öyle bir mesele. konuştukça, anonim ortamlarda gerek sert gerek ılımlı yorumlar duyarak sakız ettikçe olduğundan büyük bir mesele haline getirdiğini düşünüyorum. bu kişinin psikolojisi normal değil.

Durduk yere bunu söyledi oda da dizi izlerken ortada hiç bir şey yok seni o zaman terk edecektim affetmeyecektim. Eski sevgilinin altından çıkıp benim altıma girdin ben şok oldum zaten bir şey diyemedim ama hala bu cumleyi hazmedemiyorum iki tokat nasıl carpmadim hayret ediyorum. Gerçi hala çarparım var da zor tutuyorum kendimi

Ya bunun bir adı var okumuştum ama unuttum. Bu insanlar farklı oluyor. Birliktelikte çok sevip gibi davranıp, ayrılıkta karşı taraf acı çeksin, sürünsün, onu unutamasın, hayatında izin bıraksın istiyorlar. En tehlikeli türlerden biri. Konu sahibini farkında bile olmadan manipüle etti. Her konusunda benim hatam yüzümden ayrıldık diyor. Sürekli kendini suçluyor. Adam şunu istiyor; kadın onu unutamasın ve hep onu hatırlasın.

Off yine suslu sözlükten birileri yeni üyelik alıp saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ben tabiki de bunalınca yazacağım. Burası forum kimseye küfür hakaret etmiyorum kendi derdimi konusuyorum jstemeyen yazmaz istemeyen konuşmaz. Hala beni takip edip suslu sözlükte başlık açıp buradaki linkleri oraya bırakıyorsunuz asıl siz takintilisiniz birisi demiş bunu zaten ben sizden korkuyorum. Sabah akşam olayı tskip edip hatta telegram grubu bile açtınız bu normal mi ay imdaaat diye bağıracağım şimdi bir düşün yakamdan yeterince derdim sıkıntım var bir de sizi laf yetiştirmek istemiyorum. Forum bu istediğim kadar soru açarım kimse de karışamaz bir kez daha bu şekilde bir takip ve yorum görürsem gerçekten çok farklı konuşacağım bu sefer

Garip biri ayrılırken ben istediğimi elde ederim demisti son gün yine bunu söyledi bilmiyorum ne alaka konuyla. Tüm bu güzel tüm anımızı beni elde etmek için yapmamıştır umarım. Neyse yavaş yavaş iyileşiyorum umarım yaza kadar gözümdeki sis perdesi tamamen kalkar

Sen birgün aşık olacaksın, seveceksin, sevileceksin bu yaşadığının sevgi olmadığını anlayacaksın. Ahanda buraya yazıyorum. Burada olurum olmam beni hatırla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…