Canım benim daha sana nasıl anlatalım sevmiyor da istemiyor da bu adam seni. Açıkça dalga geçiyor. Sevmemek, istememek her zaman apaçık söylenmez. Kötü davranışlara gülümseme, flört vs de karıştırabilir karşındaki. Bunların bir önemi yok. Ne sana seni sevmiyorum dememesi ne de seninle konuşması gülümsemesi yaklaşma orucum diye öpüşme iması yapması hiçbiri seni sevdiği değer verdiği anlamına gelmiyor. Karşındaki kişi seviyesiz ve pislik. Dalga geçip egosunu tatmin ediyor. Seninle uğraşmak zorunda kalmadan bir köşede hazır bekle istiyor. Belki dönmem ama gerekirse dursun şurada diyor. Bu esnada da seninle hiç uğraşmak istemediği için istiyorum da demiyor, her yerden engelliyor da. İstiyorum dese, engellemese peşinde dolanacaksın çünkü. Bu kadar kötü tavıra rağmen hala he dese döneceğini peşinden koşacağını da biliyor zaten. Ayrıca ofis basmakla tehdit etmek, vurmak ne demek? O sana yapsa ağlarsın burada intikam alıcam korkuyorum vs diye. Sen ona yapınca masum mu oldu? Karşındaki mal olduğu için gülmüş olabilir. Yine de ciddi şeyler bunlar.