- 2 Şubat 2025
- 617
- -27
- 13
- Konu Sahibi camsilecek
-
Su an erkeklere bakınca erkek olarak goremiyorjm sanki cinsjyetsjz ilgimi çekemiyorlar. Ben bir daha onunla olamayacak olmama korkuyorum ilerde başkasıyla olduğunu duysam yine üzülürüm hislerim bitse de diyorum acaba şunu yapmasaydim devam eder miydik diye düşünüyorum bu düşüncelerin içinde boğuluyorum veli deli gibi onu görme arzum var. Her gün birlikte olmasaydik bu kadar acı çekmezdim sanırım. Doğrusu o da benleydi o nasıl hemen toparladı anlamiyorumGeçer. Geçmeyen bi acı yok. Evlat acısı hariç tabi.
İnsan onunla bile yaşamayı öğreniyor.
Ama biraz da zorlamak lazım.
Ben ayrılık sonrası hemen "hadi önümüzdeki maceralara bakalım" modunda olup hafif bi heyecanlanıyorum.
Ha, ayrılık acısını da çok derinden, hakkını vere vere yaşarım o ayrı. Ama geçip gideceğine hep inanırım ve gerçekten de önüme bakarım. Boşandıktan sonra bile "tamam ağladık zırladık, şimdi elimizi yüzümüzü yıkayıp yeniden aşık olma vakti" dedim. E yeter. Bi kere geliyoruz bu hayata. Bazı duyguları kontrol edebiliriz zihnimizle. Bastırma. Ağla zırla yas tut ama eh yeter be demeyi de bil. Sosyal çevren varmış, oh ne güzel. Süslen püslen çık ortamlara. Birileriyle flörtleş. Ama kimse böyle sevemez deme. Hep daha iyisi vardır, hep.
Olabilir ama hissettigim fiziksel bir acı kadar yüksek bu elimde olan bir şey degil. Çarpıntıyla uyanıyorum bağırsak sisteminde sorunlar başladı. Vücudumda alerjiler çıktı yani alarm veriyor stresten. İki seneye yakın dip dibeydik ister istemez bir bağımlılık gelişti. Anlayamadığım diğer şey bu anıların hepsini birlikte yaşadık o nasıl bu kadar kolay kopabildi
Zaten evlenmeye niyeti yokmuş karşındakinin. Bazı şeyler de bahanesi olmuş gitmiş. Esas olay bağımlı kişilik misiniz? Neden tüm hayatınız bir kişiye odaklı. Alışkanlıklar yerini yeni alışkanlıklara bırakır geçer gider. Bu kadar hayat yokmuşcasına hissetmek sizin kişiliğinizle ilgili bir durum olabikir. Belki başka bir ilişkide başkasına da aynı şekşlde hissedeceksiniz. Yoksa hayat durmuş gibi. Kendini yok sayarsan, başkalarını yüceltireem, herkes üstüne basıp geçer zaten.Selam arkadaşlar daha önce konular açmıştım. Bilmeyenler icjn 1.5 senelik ilişkimizde karşılıklı hatalar özellikle benim evlenmek isteyip onun söz verip sonra maddi sorunlari yüzünden süreci 2 3 yıla uzatması benim sonrasında ayrılmam ve pişman olmam onun ise barışmayip beni istememe durumu vardı. Ayrılalı 2.5 ay oldu inanın 2 ay peşinde koştum. Artık çocuk bıktı engelledi her yerden ben de farklı bir şekilde ulaşmadım artık bitti istemiyor diye kabule gectim. 15 gündür sıfır iletişim var şu an ona mesaj atasım vs de yok zaten ancak söyle bir durumum var. Sürekli aklımda o var yatarken o sabah o kalp carpintisiyla uyanıyorum. Yüzümde alerjiler cikti stresten. Örneğin dün arkadaşlarımla dışarı çıktım gelip ona hep anlatırdım anlatamamak beni çok üzdü, sosyallesmekten bile keyif alamıyorum. Çünkü hayatımın her anında o vardı mesela duş mu alacağım onun sevdiği şampuanı kullanırdım bakim yaparken bile detaylı bana sorardı birlikte duş sonrası rutini yapardım her şeyi onunla yaptığım için inanılmaz basit anlarda aklıma o geliyor. Örneğin içeceğim pipetimi takardi. Pipet görünce aklıma geliyor onun kokusunu sevdiği şampuanı kullanamıyorum onun sevdiği elbiseleri giyemiyorum. Birsey beğeniyorum o görmeyecek diye almak istemiyorum. Artık iyice eziyete döndü bu. Sürekli nen suçluyum hatalıyım keşke ayrilmasaydim keşke şunu demeseydim devam etseydi diyorum. Ve sürekli onun ofisine gidip onu görme isteğim var kendimi zor tutuyorum. İkinci terapi seansımi aldim ama daha çok olayları anlattim. Yani süreç başta henüz terapiden sonuç alamayacağım. Ancak psikoloğum şiddetli depresyon belirtileri gösteriyorsunuz dedi. Arkadaşlarım Sürekli gecer Allah seni bir toptan aldı bosver sevse gelirdi diyorlar. Ancak onlara da sürekli aynı şeyleri anlatmaktan sıkıldım lütfen rahatlatıcı bir şey diyin. Ciddi acı çekiyorum sanki fiziksel gibi nasıl geçecek bu acı daha kaç ay surecek
Su an erkeklere bakınca erkek olarak goremiyorjm sanki cinsjyetsjz ilgimi çekemiyorlar. Ben bir daha onunla olamayacak olmama korkuyorum ilerde başkasıyla olduğunu duysam yine üzülürüm hislerim bitse de diyorum acaba şunu yapmasaydim devam eder miydik diye düşünüyorum bu düşüncelerin içinde boğuluyorum veli deli gibi onu görme arzum var. Her gün birlikte olmasaydik bu kadar acı çekmezdim sanırım. Doğrusu o da benleydi o nasıl hemen toparladı anlamiyorum
Bilmiyorum ben hala hak veremiyorum o kısma çünkü bana net bir şekilde ocakta ciddi adım atacagiz yaza kadar her şey olur eğer işlerim kötü giderse jse girerim dedi. Yaklaşınca da iisler kötü 2 3 sene bekle ama yine de bu işler kesin degil dedi. Sizce burda adam hala haklı mı ? Kaldı ki ben pişman olup devam edelim de dedim. Yapamayacagin şeyin sözünü vermemeliydiÇünkü onda gurur baskın. Kendini haklı görüyor. Senin bu kadar sürünmenin sebebi de kendini suçlaman. Senin yüzünden bitti. İlk ayrılan sendin bla bla..
Her ne ise. Sonuca bakacaksın.
Elinden geleni yaptın mı ? Paspas oldun ayrıldıktan sonra. O ise seninle oyun hamuru gibi oynadı, egosunu bi güzel tatmin etti. Kendi kafasında da her şeyi oturttu. Sen zaten şöyleydin böyleydin. Ölçtü biçti değerini defteri kapattı kendince. Ben baştan beri adama kısmen hak veriyorum - kendini daha kötü hisset diye demiyorum bunu- Ben olsam ben de blöfle bile olsa "bekleyemem ayrılalım" diyen bi kadından ayrılırım.
Ama, aması var işte. Sonrasında direkt engelleyip asla iletişim kurmayacaktı. Oynadı senle. O nasıl bu kadar iyi diyorsun, senin sayende iyi. Ayrılık acısından kurtulmak için senin acını kullandı. Sonra da utanmadan senle sevişti. Bu adamlık değil, kusura bakmasın. Sen bu noktada tiksinmeye soğumaya başlamalısın.
Üçüncü uzun ilişkim ilk kez oldu buZaten evlenmeye niyeti yokmuş karşındakinin. Bazı şeyler de bahanesi olmuş gitmiş. Esas olay bağımlı kişilik misiniz? Neden tüm hayatınız bir kişiye odaklı. Alışkanlıklar yerini yeni alışkanlıklara bırakır geçer gider. Bu kadar hayat yokmuşcasına hissetmek sizin kişiliğinizle ilgili bir durum olabikir. Belki başka bir ilişkide başkasına da aynı şekşlde hissedeceksiniz. Yoksa hayat durmuş gibi. Kendini yok sayarsan, başkalarını yüceltireem, herkes üstüne basıp geçer zaten.
İnşallah bir gün iyi ki bitti hayatımda gercekten sevildigim ve güven veren biri var derim. Bazıları hala eski ilişkimi unutamadım evlendiğini duydum ilişkisini duydum kötü oluyorum diyince tetikleniyorumAyy saçmalama kızzz. Her zaman daha iyisi vardır. Ne babayiğitler var dışarda =)
Bu arada ben gerçekten kendi yoluma baktığımda o da benim kadar seveni bulamadığında ki sanmiyorum benden önceki ilişkisi de bir tane ve çok uzun süre bekar kalmış hemen ilişki kuramıyor bence pişman olur mu ? Yoksa beni hep takıntılı peşinden koşan biri gibi mi hatırlar artık. En azından bir özür dilese ileriki zamanlarda içim soğurÇünkü onda gurur baskın. Kendini haklı görüyor. Senin bu kadar sürünmenin sebebi de kendini suçlaman. Senin yüzünden bitti. İlk ayrılan sendin bla bla..
Her ne ise. Sonuca bakacaksın.
Elinden geleni yaptın mı ? Paspas oldun ayrıldıktan sonra. O ise seninle oyun hamuru gibi oynadı, egosunu bi güzel tatmin etti. Kendi kafasında da her şeyi oturttu. Sen zaten şöyleydin böyleydin. Ölçtü biçti değerini defteri kapattı kendince. Ben baştan beri adama kısmen hak veriyorum - kendini daha kötü hisset diye demiyorum bunu- Ben olsam ben de blöfle bile olsa "bekleyemem ayrılalım" diyen bi kadından ayrılırım.
Ama, aması var işte. Sonrasında direkt engelleyip asla iletişim kurmayacaktı. Oynadı senle. O nasıl bu kadar iyi diyorsun, senin sayende iyi. Ayrılık acısından kurtulmak için senin acını kullandı. Sonra da utanmadan senle sevişti. Bu adamlık değil, kusura bakmasın. Sen bu noktada tiksinmeye soğumaya başlamalısın.
Bilmiyorum ben hala hak veremiyorum o kısma çünkü bana net bir şekilde ocakta ciddi adım atacagiz yaza kadar her şey olur eğer işlerim kötü giderse jse girerim dedi. Yaklaşınca da iisler kötü 2 3 sene bekle ama yine de bu işler kesin degil dedi. Sizce burda adam hala haklı mı ? Kaldı ki ben pişman olup devam edelim de dedim. Yapamayacagin şeyin sözünü vermemeliydi
Bu arada ben gerçekten kendi yoluma baktığımda o da benim kadar seveni bulamadığında ki sanmiyorum benden önceki ilişkisi de bir tane ve çok uzun süre bekar kalmış hemen ilişki kuramıyor bence pişman olur mu ? Yoksa beni hep takıntılı peşinden koşan biri gibi mi hatırlar artık. En azından bir özür dilese ileriki zamanlarda içim soğur
Aslında ben size tam detayi vermedim. O gün ben direkt ayrılalım demedjm uzun uzun konustum neden hep gelecek planlarını ben konuştum neden hep ben bu yönde hayallerimden bahsettim vs vs diye söz verdiğin hiç bir şeyi yapmadin dedim sessiz kaldı sonra bir ara bana sarıldı ben ağladım ayrilmak istemiyorum dedim. O da ben de dedi. Sonra gel arkaya geçelim dedi bana s.... dedi yakınlaşma anlaminda ben o kadar duygusal bir anda zorlanırken bana si.... yapalım mı dedi kaba bir şekilde. Ben de ağlamaya başladım bunda ağlanacak ne var dedi sonra ben ayrilalim dedim. Yani sinirlerim ciddi laçka oldu evet belki sözünde durmadı ama derdi ki bennsana söz verdim cabalayacagim yanımda kal. Birlikte mücadele edelim o ne dedi senin kararın saygı duyarım. Ha ayrilik sonrasi da ben barışmak isteyince param yok önüm belirsiz ne zaman düzelir belli degil dedi önünün belirsiz olduğunu o zamanda biliyordu neden 2 3 sene dedj o halde hep celiskiliHayatta işler her zaman söz verildiği gibi gitmeyebiliyor. Hemen "ayrılalım o zaman" demeyi doğru bulmuyorum. O laf ağızdan çıktıysa da uygulanacak, bu kadar net. Ne sen ayrılmak istemekle haksız oluyorsun ne de o barışmak istememekle haksız oluyor. Sen de elbette önünü net göremediğin bi ilişkiyi bitirme hakkına sahipsin. Ama şimdi lütfen sen de şapkayı önüne koy da iyice bi kendini değerlendir. Çok çelişkili , tutarsız hareketlerin oldu bu süreçte. Bunları kabul edip de sorumluluğu üstlenmezsen gram ilerleyemezsin.
Daha önünde uzuuun yıllar var. Başka ilişkilerin olacak. İşte bunlar hep ders.
Şimdi ben 25 yaşımda nişan atıp depresyona girip intiharın eşiğine gelmeseydim yıllar yıllar sonra boşanma travmasını bu kadar kolay atlatabilir miydim ? Hayır. O yüzden bu tür deneyimler yaşamak da lazım.
Hatalar da yapıyoruz. Saçmalıyoruz da. Sen de az saçmalamadın bu ilişkide. Ben de çok saçmaladım zamanında. İşte böyle böyle büyüyoruz canım benim.
Artik o gelse bile aylar sonra başlasak bile olmaz çünkü ben çok acı çekiyorum ona her baktığımda bunu hatırlarım ama en azından bir özür bana k dediği laflar için bir helallik alsa içim soğurdu. Umarım bir gün pişman olur birlikte olmasak bile bana ne kadar acı verdiğini anlarGenelde erkeklere sonradan koymaya başlıyor. Gene de bunu düşünmemeye çalış.
Ne düşündüğü, ne halde olduğu umrunda bile olmasın.
Hissizleş. Bu en güzeli.
Altta bir mesajlasmayi atrim bakar mısın ben ayrilmasam bile o ayrilicakmis gibi geldi banaGenelde erkeklere sonradan koymaya başlıyor. Gene de bunu düşünmemeye çalış.
Ne düşündüğü, ne halde olduğu umrunda bile olmasın.
Hissizleş. Bu en güzeli.
İnsanların acısını küçümsemek de normal degil şu an acı çekiyorum. Gercek olan bu tabiki daha büyük acılar var ben de yaşadım merak etmeyin ama şu an aci çektiğim gerçeğini bu söyledikleriniz degistirmiyorIliskin nedir odur budur çok okumadim ama diyecegimin kusuruna bakma ama başlatma aşk acısına. Tamam insan üzülür, ağlar falan da bu ne abarti, bu ne dram. Hayatta nasıl dertler var hiç mi farkında değilsin. İnsanlar sevdiği insanın ölümünü görüyor, ne hastalıklarla boğuşuyor, evlat acısı çeken milyonlarca insan var ciğerleri yanıyor. Onlar bile iyi kötü ici yana yana bir şekilde yaşıyor. Sana berbat şeyler söylemiş, artık seni istemeyen adamın acısı mı geçmeyecek. Allah başka dert vermesin ne diyeyim . Biraz akıl, biraz fikir.
O engelledi zaten o yüzden stalklamiyorumTüm vaktini birini düşünmemeye çalışarak geçirirsen tek düşündüğün şey o olur. Dünyanın sonu değil, elbet geçer. Belki birkaç ay sonra kendine gülersin bile. Kendini meşgul tut, illa çok üretken biri olmana gerek yok. Aç dizi izle, saksı al tohum al bir şeyler ek, imkanın varsa spor salonuna kursa falan yazıl. Arkadaşlarınla gez
Adamı stalklama, her yerden engelle
Teşekkürler ben ona maddi baskı ve evlilik konusunda baskı yaptığım icjn pişman oldum. İlişkide bana bebegi gibi davranıyorsun çoğu zaman çünkü hatamı anladığım için peşinden koştum evet yanlıştı. Ama sessiz kalsaydım da bu sefer yazsaydım belki affederdi diyecektim o sessiz kalsam da dönmezdi çünkü eminim kafasında karar vermiş senin demenle ayrilik olmmadi dedi bir mesajında ben aslında içimi rahatlattım. Kesin döner mi dönmez mi bilmiyorum ama yaşadığımız onca anıyı nasıl unuttu maddi sorunlari önde geldiği için umursamadi mi bilmiyorumKimse aşk acısından ölmemiştir merak etme. Tabi ki zamanla geçecek aklına bile gelmeyecek. Başlarda mesaj atıp yalvararak çocuğun gözündeki değerini bitirmişsin. Bir daha asla geri gelmez o çocuk. Hiçbir erkek kendine yalvaran kadınla birlikte olmak istemez. Hiç yalvarmayıp dik bir duruş gösterecektiniz o sizin peşinizden gelecekti. Adam bana yalvarıyor ne diye ben onun peşine gideyim ki kafasında şu anda. Ve dünyanın en iyi en mükemmel erkeğide o değil. Ondan bin kat iyi adamlar karşına çıkacak. Dönüp diyeceksin ki vay be neleri varmış ne kadar aptalmışım ona yalvarmışım. Süslü püslü cümleler kurmuyorum bu yalnızca sizi kandırmak olur. Açıkça ve net bir şekilde size düşüncelerimi söylüyorum. Sizi anlamadığımı zannetmeyin. Siz 2 sene görüşmüşsünüz ben 6 senelik ilişkiyi tak diye bir mesajla bitirmiş bir kadınım. Asla ama asla tek bir kere iletişim kurmadım profiline dahi bakmadım. Tamamen yoksaydım. Kendimi sevmemle alakalı bir durum. Sizde kendinizi sevin değer verin hiçbir erkek sizden önemli değil. Tekrar aşık oldum evlendim hatta yani kimse kalıcı acılar bırakmıyor hayatta. Biraz dik durun önünüze bakın. Dünya nüfusu bilmem kaç ona mı kaldınız gerçekten? Bugün kendinize bir iyilik yapın ve toparlanmaya başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?