• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask acısı nasıl geçecek

Gizlice onun eşyalarını mı inceliyorsun? Orda kamera falan yok mu ? Ofisteki diğer çalışanlar seni görmüyor mu? Ya başkası seni görüp ona anlatıyorsa? Belki de çoktan haberi olmuştur odasına girdiğinden. Ayrıca bu yaptığın şey bir suç. Yakalanırsan başın belaya girebilir. "Eşyaları inceleyip anlık rahatlıyorum " cümlen beni ürkütüyor açıkçası. Şuan çok takıntılı, sapıklar gibi davranıyorsun. Zihnimiz yarım kalan olayları, ilişkileri düşünmeye devam eder bazen. Açıkçası bana or.... muamelesi yapan eski sevgilinin altından kalkıp benim altıma girdin diyen birine ben de b.k muamelesi yapardım. Kimse bana bu sözleri diyemez anında silerdim hayatımdan. Böyle birinin iş yerindeki eşyalarını, işe gelip gelmemesini, neden gelmediğini, nasıl olduğunu da hiç merak etmem. Benim kafamda bir erkek bittiyse bitmiştir. Bunun ortası yok. Ya siyah ya beyaz. Onu görünce daha iyi oluyorum diyorsun çünkü hâlâ bağımlısın, zihnin onunla ilgili düşüncelerle dolu.
You dizisi geldi aklımaaaaa🙈🙈 (saplantılı aşık konulu)

Onu ben de izledim de yanlış anlaşıldım bir kere onun gelmeyeceğini bildiğim gün ofisinin önünden geçtim camlı olduğu icin eşyalar glzukuyor benim aldığım eşyalarımı duruyor mu diye baktım geçtim.
Yanlışın neresinden dönersek kârdır sen bugünden itibaren komple hayatından sil onu numarasını sil, varsa ig çıkart, ne verdiyse hepsini ihtiyaç sahibine ver. Kendine yeni sayfa aç. Eskide bırak giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir nokta. Asla arkana bakma, cindirella ayakkabısını almak için geri dönseydi asla prenses olamazdı. 💅🏻

Teşekkürler ben ona maddi baskı ve evlilik konusunda baskı yaptığım icjn pişman oldum. İlişkide bana bebegi gibi davranıyorsun çoğu zaman çünkü hatamı anladığım için peşinden koştum evet yanlıştı. Ama sessiz kalsaydım da bu sefer yazsaydım belki affederdi diyecektim o sessiz kalsam da dönmezdi çünkü eminim kafasında karar vermiş senin demenle ayrilik olmmadi dedi bir mesajında ben aslında içimi rahatlattım. Kesin döner mi dönmez mi bilmiyorum ama yaşadığımız onca anıyı nasıl unuttu maddi sorunlari önde geldiği için umursamadi mi bilmiyorum
Senin anlamadığın şey şu, evlilik baskısı yapmasan da evlenmeyi düşünene kadar senle gezecek tozacaktı. Ama evlenme niyetine girince sana yine yol verecekti.
Kimse o. Gözüyle baktığı biriyle evlenmez. Adam açıkça seni ne olarak gördüğünü defalarca söylemiş. Bu şekilde bakan bir adam on sene beklesen yine evlenmezdi.
zaten bitecekti özetle

Yanlışın neresinden dönersek kârdır sen bugünden itibaren komple hayatından sil onu numarasını sil, varsa ig çıkart, ne verdiyse hepsini ihtiyaç sahibine ver. Kendine yeni sayfa aç. Eskide bırak giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir nokta. Asla arkana bakma, cindirella ayakkabısını almak için geri dönseydi asla prenses olamazdı. 💅🏻
O engelledi zaten her yerden o yüzden stalk vs yapmiyorum. Numarasını sildim. Hediyeleri vs attim. Kalbim kırık bu bir hastalık gerçekten çünkü nefesim daralıyor kalbim çok hızlı atıyor durduk yere. Umarım iyilesirim. Şükürler olsun ki çalışıyorum en azından terapi aliyorum daha tanışma seanslarindayiz umarım o da ilerledikçe beni destekler 29. Yaşımda yeni bir ben olurum

Senin anlamadığın şey şu, evlilik baskısı yapmasan da evlenmeyi düşünene kadar senle gezecek tozacaktı. Ama evlenme niyetine girince sana yine yol verecekti.
Kimse o. Gözüyle baktığı biriyle evlenmez. Adam açıkça seni ne olarak gördüğünü defalarca söylemiş. Bu şekilde bakan bir adam on sene beklesen yine evlenmezdi.
zaten bitecekti özetle
Bunu ayrildiktan sonra söyledi ben bilmiyordum bu kadar kötü sözler soyleyebilecegini. Onun yaptığı çok asagilikca bir şey böyle düşünüyorsan sözler vermeyecektin ya da zaman almayacaktin umarım karma işler çünkü ben gerçekten çok haksızlığa uğradığımı dusunuyorum

O engelledi zaten her yerden o yüzden stalk vs yapmiyorum. Numarasını sildim. Hediyeleri vs attim. Kalbim kırık bu bir hastalık gerçekten çünkü nefesim daralıyor kalbim çok hızlı atıyor durduk yere. Umarım iyilesirim. Şükürler olsun ki çalışıyorum en azından terapi aliyorum daha tanışma seanslarindayiz umarım o da ilerledikçe beni destekler 29. Yaşımda yeni bir ben olurum
İyileşirsin zamana bırak, bundan sonraki ilişkilerinde de asla tam anlamıyla güvenme hep gidecek gibi hazırlıklı ol. O zaman bu kadar bağımlı olmazsın.. sen şu an elinden en güzel oyuncağına alışmış çocuğun bir anda oyuncağının yok olması gibi bir boşlukta hissediyorsun kendini ama tek fark biz çocuk değiliz ki. Biz büyük yetişkiniz artık. Olaylar karşısında daha soğukkanlı olmalıyız.

Bir de erkeğin düşünce yapısı sözlerinden anlaşılır. Sevgilisiyle sevişmesine “altına yatmak” deyimini kullanan adam bir kırodur ve amacı da bellidir.
Kullandığı kelimelerden belli.
Kadın olmasan görürdün mesela. Bu da çok kötü bir cümle.
Bunları kullanan adam zaten düzgün değildir.
Bundan sonrasında daha dikkatli ol

Bir de erkeğin düşünce yapısı sözlerinden anlaşılır. Sevgilisiyle sevişmesine “altına yatmak” deyimini kullanan adam bir kırodur ve amacı da bellidir.
Kullandığı kelimelerden belli.
Kadın olmasan görürdün mesela. Bu da çok kötü bir cümle.
Bunları kullanan adam zaten düzgün değildir.
Bundan sonrasında daha dikkatli ol
Haklısınız

Ayyy resmen nostaljik Türk filmlerinden fırlamış cümleler 😂😂
Aşk acısından ölen de yok.
Ayrıca bitmişse bitmiştir. Neden sürekli aklıma gelsin bir de tebessüm edeyim.
Aşk başlar ve biter. Ömür boyu unutulamayacak insan da yoktur.
Bu kadar ajite etmeye gerek yok, arabesk arabesk laflar.
Kaç kere aşık oldum bitti aklıma bile gelmiyor.
Hatırlamıyorum ya hatırlasam da ne gülümseyerek hatırlayacağım ya.
Herkesin aşk anlayışı farklı tabi, kimisi her gün aşık olur aklına bile gelmez kimisi karşılıklı sever sevilir ama bir şekilde biter ee dolayısı ile anımsayınca da tebessüm eder. Farkındaysanız konu Sahibisi sizin gibi kaç kere aşık oldum demiyor 😂 Unutulmaz demedim ayrıca ben. Hayat kaç kere aşık oldum diyecek şekilde yaşayanlar ve Türk filmi tadında yaşayanlar olarak ikiye ayrılıyor demek ki😂

Herkesin aşk anlayışı farklı tabi, kimisi her gün aşık olur aklına bile gelmez kimisi karşılıklı sever sevilir ama bir şekilde biter ee dolayısı ile anımsayınca da tebessüm eder. Farkındaysanız konu Sahibisi sizin gibi kaç kere aşık oldum demiyor 😂 Unutulmaz demedim ayrıca ben. Hayat kaç kere aşık oldum diyecek şekilde yaşayanlar ve Türk filmi tadında yaşayanlar olarak ikiye ayrılıyor demek ki😂
Umarım geçer ya da bu kadar acımasız tazeyken her şeyden özür dileyip bana geri döner ki sanmam bu olmayacaksa da eski neseme geri döneyim

Öyle de bir geçiyor ki, aklına bile gelmiyor, gelse bile bunu mu sevmişim buna mı üzülmüşüm, ne salakmışım diye kendine kızıyor/gülüyorsun.
Henüz taze yaşananlar, zamanla geçecek.

Öyle de bir geçiyor ki, aklına bile gelmiyor, gelse bile bunu mu sevmişim buna mı üzülmüşüm, ne salakmışım diye kendine kızıyor/gülüyorsun.
Henüz taze yaşananlar, zamanla geçecek.
Bakalim bana da öyle geliyor ara ara atak hissediyorum özlüyorum özellikle ayni is yerinde olmak beni tetikliyor hatırlatıcı çok etken var. Sabah çok kotuydum akşama doğru sakinlestim iyiyim şu an ara ara bu ataklar gelecek muhtemelen sakın kalıp özlemin geçmesini beklemem gerekiyor. Çünkü bana gercekten kötü sözler ağır laflar söyledi o artık özlenen kişi olmamalı.

I

İnşallah gercekten ilk defa aşk acısı çekiyorum. Saçım mutlaktır yüzüm sapsarı fotoğraflarda bile solgunum fiziksel olarak bu kadar etki edeceğini sanmazdim
Etki eder duygular bedene yansır. Ama geçecek, yeniden seveceksin. Sadece zamana güven. Hatta çok daha fazla seveceksin, öyle ki bu yaşadığın sana gerçek aşkmış gibi gelmeyecek. Bize unutma diye bir lütuf verilmiş. Ayrıca bulunduğun ortama adapte olabilme yeteneği. Atlatacaksın senin sürecin onunla iletişime geçtiğin için uzadı. Onu takip edersen, stalklarsan daha da uzayacak. Bunları yapma, canın ne kadar acırsa acısın geri döneceği umudunu taşıma.

Etki eder duygular bedene yansır. Ama geçecek, yeniden seveceksin. Sadece zamana güven. Hatta çok daha fazla seveceksin, öyle ki bu yaşadığın sana gerçek aşkmış gibi gelmeyecek. Bize unutma diye bir lütuf verilmiş. Ayrıca bulunduğun ortama adapte olabilme yeteneği. Atlatacaksın senin sürecin onunla iletişime geçtiğin için uzadı. Onu takip edersen, stalklarsan daha da uzayacak. Bunları yapma, canın ne kadar acırsa acısın geri döneceği umudunu taşıma.
Onu takip etmiyorum iki ay harap ettim kendimi. Daha en son 16 şubatta birlikteydik henüz yirmi gün anca oldu dolayısıyla ayrilik surecini uzattıkça uzattım. Hic gorusmesem yazmasam belki şu an acim azalacaktı süreci başa sardirdim

Back
X