Ask acısı nasıl geçecek

Eğer seni gerçekten sevseydi asla ne olursa olsun seni bırakmazdı hele doğum gününü hiç boş geçirmezdi. Öncelikle bu gerçeği kabullenmen gerekiyor.

Yaptim bir hata kendimde suç buldum düzeltmek istedim ama bitti. Ahrilik sonrasi ilk iki aydı bu yapmasam daha çok pişman olurdum bu seferde keşke özür dileseydim devam ederdik derdim şimdi en azından diyorum ki her şeyi yaptım o istemedi yapabileceğim bir şey yok düzeltmek istese düzeltirdi. Ben onu özlemekten ve acimin artık ne zaman geçer normale dönerim ne yapmam lazım onu bilmiyorum

Eğer seni gerçekten sevseydi asla ne olursa olsun seni bırakmazdı hele doğum gününü hiç boş geçirmezdi. Öncelikle bu gerçeği kabullenmen gerekiyor.
Doğum günüm henüz gelmedi. Geçen sene üç gün kutlama yaptı neredeyse hayatimdski en güzel doğum günüydü. Bu sene onsuz olacağım diye üzülüyorum

Böyle yaparsan geçmez tabii.
Biz de sevgiliden ayrıldık böyle ağlamak zırlamak yerine arkadaşlarımızla gezdik, bir yerlere gittik. Unutmaya düşünmemeye çalıştık.
Sürekli öyle olsaydı böyle olsaydı aman özledim diye düşünür durursan tabii ki geçmez.
Hiç mi yakın arkadaşın yok ya.
Bizde biri ayrıldı mı arkadaşlar hemen zaten şöyleydi böyleydi, sana yakışmıyordu da söylemiyorduk diye gömmeye başlarız.
Böyle dünyadaki tek erkeği kaybetmiş gibi triplere girmek yerine bahar da geliyor çıkın arkadaşınızla görüşün, spora başlayın bir şeyler yapın.

Soyle biz bir buçuk sene de bes kere tatile gittik. Eskişehir buyukada bursa baljkesir ve Antalya Kaş ağustos ayına kadar ilişkimiz aralıkta ortasında bitti. Kahve meselesi soyle bu bana söz verdi işlerimi toparlicam ocakta ciddi adım atarız yaza kadar evleniriz söz diye sonra işlerim kötü 2 3 sene bekle dedi aralıkta ben de ayrıldım sözünde durmadigi ve alternatif bir şey sunmadihi için sonra pismaan oldum. Ayrildim dediğim hafta biz konuşuyorduk bana ne yapacaksın haftasonu dedi ben de uniden arkadaşım buraya atandı onunla kahve içeceğim dedim erkek olunca benimle bir daha muhatap olma dedi ben de istersen görüşmem çocuğun ismi bu yaz sonrs flört ya da date degil. Dedim görüşmeden de konuşmuşsun dedi ben de normal arkadaşım yaz sor dedim inanmadi sonra asla konuşmadı zaten ben o iki ay boyunca barışmaya çalıştım bana sen o çocukla kahve içtiyse yatmissindir da dedi

Yaşımdan olsa gerek diyemeyecegim hic bir erkek icin sunu yapmam kocama bile.
Ay evet kocam azıcık canımı sıksa ne çekeceğim şöyle boşarım böyle bekar gibi yaşarım oh diye hayaller kuruyorum.
Gencecik kız ya evlenmedik ayrıldık diye kaç aydır hayattan kopmuş ağlıyor. Değer mi bir erkek için. Çık gez arkadaşlarınla bahar da geldi gez toz.

Arkadaşlarımla geziyorum yazdim yukarda zaten ayrıca psikolojik destek terapi de alıyorum. Bu üçüncü uzun ilişkim diğer ikisinden ben ayrildim bunda da ayrildim ama deli pişman oldum çünkü ayrilmak istemiyordum. Arkadaşımla gezsem bile yukarda da dediğim gibi gün sonunda ona arkadaslarimla olan konuşmaları anlatmak istiyorum günümü anlatmak istiyorum yani disarda bile onu özlüyorum. El ele tutuşan çift görünce aklıma bizim o yolları el ele nasıl yürüdüğümüz aklıma geliyor bir daha bu imkansız olmayacak diyorum. Yolda beni kucağına alırdı aklıma bunlar geliyor yani aşıktım sizin icin geçerli değildir ama herkes siz değil.

Yaşınız büyük tecrübeniz var evlisiniz oturmuştur bir şeyler ben de yarım kaldı ve aşıktım

Yaşınız büyük tecrübeniz var evlisiniz oturmuştur bir şeyler ben de yarım kaldı ve aşıktım
Bu karakter meselesi kusura bakmayın da kahve içtiyseniz yatmışsınızdır da diyen adam bir daha bana selam veremez. Değil bir de yalvaracağım.
Kimse bana bu muameleyi edemez.
Siz kendinizi alçaltıyorsunuz. Tecrübe değil bu özdeğer. Kendinize değer vermiyorsunuz. Kendinize değer vermeden değer göremezsiniz.
Böyle ezik büzük durarak saygı sevgi göremezsiniz

İnanın tek bu iliskimde oldu. Digerlerinde sadece elbiseme karisildi diye ki uzun ilişkimi 6 senelik çocuğa dünyayı dar etmiştim. Buna aşığım ten uyumumuz eğlence anlayisimiz bilmiyorum onun yanında çok iyiydim. Bu dediği ne ki en son 15 şubatta konustuk bana sen eski sevgilinin altından çıkıp benim altıma girdin o zaman ayrılmamız gerekiyordu dedi. Bu sözler kulağımda çınlıyor hiç bir şey diyemedim. Ama beni çok kötü etkiledi.

İstersen bazı giysilerini ihtiyacı olan birine ver ya da elbise kumbarasına at. Tarz değişimi yap, kuaföre git saçını şekillendir, boyamak istediğin bir renk varsa onu dene. Kendine bakım yapmak ruh haline iyi gelir. Şampuanını da değiştir ama sadece kendi sevdiğin bir koku olsun. Yıllarca evli kalıp boşananlar var insanlar unutuyor alışıyor elbet. Unutulmaz diyenlere aldırış etme. Hepimiz ayrılıklar yaşadık ve zamanla alıştık, önümüze baktık. Mesela ben de evlendim boşandım yıllar önce 8 Mart Kadınlar gününde nişanlanmıştım ama eski eş benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Ona dair hissim yok hiç. Ayrılan her insan hiç unutamasa zaten dünya çekilmez bir yer olurdu. Bu süreci en kısa sürede atlatmak senin elinde. İlişkide onun daha önce yaptığı iyi şeyleri değil de en kötü şeyleri düşün mesela. Her sevgili olduğumuz kişiyle evlilik olacak diye bir şey yok. Bazı ilişkiler bize ders verir, tecrübe kazandırır. Bu şekilde ileriki zamanlarda bir ilişkin olursa neyi yapmamalısın bunu öğrenmiş oldun. Kendini başka bir erkeğe ezdirme lütfen. Bir erkek için bu kadar ağlamaya, hayattan kopmaya değmez. Sil gözyaşlarını, mutlu olmak için neler yapabilirim , ben neyi seviyorum diye sor kendine. Daha önce yapmak isteyip yapamadığın güzel şeyleri yapma zamanı. Mesela uzun zamandır gitmek isteyip de gitmediğin güzel bir mekan olabilir. Çağır arkadaşlarını, beraber gezin tozun. Kendine yeni kitaplar al, kitap okumak zihnini sakinleştirir, odak noktanı değiştirir.

Bu kaçıncı konumuz, bu kadar saplantılı olmanız normal değil, bırakın artık adamın yakasını. Adam size o.. pu demiş hala arkadından ağlıyorsunuz, sizin gibi kadınları görünce cinlerim tepeme çıkıyor yeminle.

Teşekkürler kendime kitaplar aldim. Arkadaşlarımla da çıkıyorum bu hafta üç günümü doldurdum. Kitap aldım ama henüz okuyamadım dediklerini yapacagim umarım her ay sancim azalır ve tamamen unuturum. Peki miss en zorlandığım konu şu bu hafta terapistimle de gorusecegim bunu ama terapim cuma günü. O ofise gelmiyor işleri kötü diye sanırım ve ramazan diye ben o yokken ofisinin önünde geciyorum gizlice onun eşyalarını inceliyorum anlık rahatlıyorum. Bu hafta bir gün gittim daha da gitmedim ama muhtemelen pazartesi gelir ve gizlice uzaktan ona bakmak istiyorum benim ofisim ile onun ofisi arasında sadece blok farkı var. İki farklı bina ama karşılıklı yani binalar. Onu gormek istiyorum bu bana iyi geliyor anlık buna nasıl engel olurum onu görünce iyi gelmesi normal mi ? Onu gormedikce daha çok düşünüyorum çünkü acaba ofise geldi mi orda mi ne yapıyor diye örneğin kendimi tutup bir hafta oraya ugramayacagim iki hafta gitmeyecegim desem bu beni olumlu etkiler mi gormemek

Aynı konumdan konuşuyorduk yeni baslik actim rahatlamak için iletişim kurmak istemiyorum tekrar başa sarmak istemiyorum burda yazılanlar rahatlatıyor. Aslında ayrilil taze iki ay da unutulmaz biliyorum ama zorlanıyorum. Sorun da bu adam bunu diyor ben hala düşünüyorum soguyamiyorum

Gizlice onun eşyalarını mı inceliyorsun? Orda kamera falan yok mu ? Ofisteki diğer çalışanlar seni görmüyor mu? Ya başkası seni görüp ona anlatıyorsa? Belki de çoktan haberi olmuştur odasına girdiğinden. Ayrıca bu yaptığın şey bir suç. Yakalanırsan başın belaya girebilir. "Eşyaları inceleyip anlık rahatlıyorum " cümlen beni ürkütüyor açıkçası. Şuan çok takıntılı, sapıklar gibi davranıyorsun. Zihnimiz yarım kalan olayları, ilişkileri düşünmeye devam eder bazen. Açıkçası bana or.... muamelesi yapan eski sevgilinin altından kalkıp benim altıma girdin diyen birine ben de b.k muamelesi yapardım. Kimse bana bu sözleri diyemez anında silerdim hayatımdan. Böyle birinin iş yerindeki eşyalarını, işe gelip gelmemesini, neden gelmediğini, nasıl olduğunu da hiç merak etmem. Benim kafamda bir erkek bittiyse bitmiştir. Bunun ortası yok. Ya siyah ya beyaz. Onu görünce daha iyi oluyorum diyorsun çünkü hâlâ bağımlısın, zihnin onunla ilgili düşüncelerle dolu.

Ay çıldıracağım.
Adam eski sevgilinin altından çıkıp benim altıma girdin demiş. Farkında mısın sen? Hala bir kere göreyim iyi geliyor diyor.
Aklın mı kıt? Hadi gururun yok ama aklın da mı yok?
Bu cümleyi söylediğinde soğuman nefret etmen şeytan görsün yüzünü demen lazım.

Yok ya girmek değil tabiki olur mu öyle şey cam açık eşyalarını kapıda ofisin yakınında lavoba var oraya uğramış gibi yapıp anlık geciyorum benim aldığım hediyeler vs hala masasında mi diye ofise gitmek değil yani içerisi gozukuyor camdan anlık geçerken bakiyorum

Sana kendimden bir örnek vereceğim.
Eşimden önceki bir sevgilim de senin bu ayı yavrusu gibi geçmiş takıntılı bir salaktı.
Biz sevgiliyken eski sevgilisi buna sinyal çakmış. Bu da “bakire” diye geri döndü. Evet “ben geçmişi silemem unutamam, keşke başka türlü olsaydı seni çok seviyorum ama kendimi biliyorum” dedi beni terk edip eskisine döndü.
Allah biliyor ya ilk hafta ağladım sızladım gurur yaptım.
Sonrasında ortak arkadaşlarımızla bir görüşmede içmiş içmiş benden bahsedip hala seviyorum diye haber gönderdi. Umursamadım. Sonra bir gün başka bir numaradan arayıp konuşmak istedi. Arama dedim kapattım. Sonra telefon numaramı değiştirdim bir daha sesini duymamak için.
Beni geçmişimden vuran bir manyakla tekrar barışıp hayatımı yakamam dedim.
Bir gün olsun da bu kararımdan pişman olmadım.
Saplantılı gibi geri dönseydim bugün tam benim kalemim olan, aklı başında kibar nazik kocamı tanıyamazdım.
Akıllı ol.
Kendi değerinin farkına var ona göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…