- 2 Şubat 2025
- 617
- -27
- 13
- Konu Sahibi camsilecek
-
Teşekkürler aslında bakirelik meselesi değil konumuz ona takılan biri değildi. Iliskinin başı normal degildi. Bir aylık sevgiliyken ayrilip eski uzun ilişkim ile devam etmiştim. Onunla tatile gitmistjm sonra olmayacağını anlayıp tekrar ayrildim bu bahsettiğim sevgilim benimle barışmak istedi. Tatilde birlikte oldun mu diye sormuştu ben de o zaman ssoyledim. Ama Kabul etti üzerinden iki sene geçti neredeyse şimdi bana bunu diyorSana kendimden bir örnek vereceğim.
Eşimden önceki bir sevgilim de senin bu ayı yavrusu gibi geçmiş takıntılı bir salaktı.
Biz sevgiliyken eski sevgilisi buna sinyal çakmış. Bu da “bakire” diye geri döndü. Evet “ben geçmişi silemem unutamam, keşke başka türlü olsaydı seni çok seviyorum ama kendimi biliyorum” dedi beni terk edip eskisine döndü.
Allah biliyor ya ilk hafta ağladım sızladım gurur yaptım.
Sonrasında ortak arkadaşlarımızla bir görüşmede içmiş içmiş benden bahsedip hala seviyorum diye haber gönderdi. Umursamadım. Sonra bir gün başka bir numaradan arayıp konuşmak istedi. Arama dedim kapattım. Sonra telefon numaramı değiştirdim bir daha sesini duymamak için.
Beni geçmişimden vuran bir manyakla tekrar barışıp hayatımı yakamam dedim.
Bir gün olsun da bu kararımdan pişman olmadım.
Saplantılı gibi geri dönseydim bugün tam benim kalemim olan, aklı başında kibar nazik kocamı tanıyamazdım.
Akıllı ol.
Kendi değerinin farkına var ona göre davran
Ay ne fark eder ya.Teşekkürler aslında bakirelik meselesi değil konumuz ona takılan biri değildi. Iliskinin başı normal degildi. Bir aylık sevgiliyken ayrilip eski uzun ilişkim ile devam etmiştim. Onunla tatile gitmistjm sonra olmayacağını anlayıp tekrar ayrildim bu bahsettiğim sevgilim benimle barışmak istedi. Tatilde birlikte oldun mu diye sormuştu ben de o zaman ssoyledim. Ama Kabul etti üzerinden iki sene geçti neredeyse şimdi bana bunu diyor
Koştum ilişki benim yüzümden bitti diye düşündüm 2 3 sene bekleyemem söz verdin gelecek planında ben yokum duye ayrildim sonra normal erkek arkadaşımla kahve içeceğim diye yanlış anladı diye düşünüp kendimi sucladim. Onun maddi durumu baya kofulesti ve sen parasız yapamazsin param yokken ben senle ya da başkasıyla ilişki kuramam dedi. Gerci başta parası yokken 2 3 sene bekle diyordu. Sanırım devam etseydikte yine ayrilacaktikAy ne fark eder ya.
Söylediği şeyler yenilir yutulur şeyler değil bir de gidip peşinde koşuyorsun.
Gurur akıl fikir biraz
Bana şu cümleyi kuracak adamın arkasından değil 2,5 ay 2,5 saat bile ağlamam.sen eski sevgilinin altından çıkıp benim altıma girdin o zaman ayrılmamız gerekiyordu dedi.
Sürekli sizin çabanızla ilerlemiş ilişki okuduğum kadarıyla bu saatten sonra gelse ne gelmese ne. Anlıyorum sizi ilk başta zor oluyor ama zamanla geçiyor.Düşünsenize böyle bir adamla evlendiğiniz hep sizin çabladığınızı. Lütfen kendinize bunu yapmayım birinin geride bıraktığını istediği zaman döndüğü biri olmayın. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. Umarım karşınıza sizi hep mutlu edecek biri çıkarVe sürekli bana geri dönecek pişman olacak hissi var
Adamın sizin hakkınızda düşüncesi açık. Bu adamla yürümezmiş. Eskaza evlenseniz de olmazmış.Koştum ilişki benim yüzümden bitti diye düşündüm 2 3 sene bekleyemem söz verdin gelecek planında ben yokum duye ayrildim sonra normal erkek arkadaşımla kahve içeceğim diye yanlış anladı diye düşünüp kendimi sucladim. Onun maddi durumu baya kofulesti ve sen parasız yapamazsin param yokken ben senle ya da başkasıyla ilişki kuramam dedi. Gerci başta parası yokken 2 3 sene bekle diyordu. Sanırım devam etseydikte yine ayrilacaktik
oylemi demiiiiis aaaa okumdan geciyorum bazilarini tobe ya Rabbim oyle bir pisliginde pesinde halâ konu sahibi kafayi yemis galibaAy çıldıracağım.
Adam eski sevgilinin altından çıkıp benim altıma girdin demiş. Farkında mısın sen? Hala bir kere göreyim iyi geliyor diyor.
Aklın mı kıt? Hadi gururun yok ama aklın da mı yok?
Bu cümleyi söylediğinde soğuman nefret etmen şeytan görsün yüzünü demen lazım.
Aslında ilişki sürecinde o çok cabalardi ayrilil sürecinde böyle oldu ama farketmez bana çok ağır şeyler söyledi yaşanan şeylere saygısı yoktu bana aldığı çiçekler notlar hakkında bile paralar buraya gitmis vs diye dalga geçti kendi aldığı yazdığı notlara bakıp ne şair adammisiz ne hale geldik vay be dedi kendi yazdığı duygulara daha saygısı. Teşekkür ederim sizin de kutlu olsun umarım mutlu oluruzSürekli sizin çabanızla ilerlemiş ilişki okuduğum kadarıyla bu saatten sonra gelse ne gelmese ne. Anlıyorum sizi ilk başta zor oluyor ama zamanla geçiyor.Düşünsenize böyle bir adamla evlendiğiniz hep sizin çabladığınızı. Lütfen kendinize bunu yapmayım birinin geride bıraktığını istediği zaman döndüğü biri olmayın. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. Umarım karşınıza sizi hep mutlu edecek biri çıkar
Son gün söyledi hala aklımda şok oldum çok ağırıma gittiBana şu cümleyi kuracak adamın arkasından değil 2,5 ay 2,5 saat bile ağlamam.
Çok değil birazcık kendinize saygınız olsa siz de bu kadar drama yapmazdınız.
Benim aptallığım güzel gunlerde bana yaptığı şeyleri düşünmek kötü şeyleri bloklamak düşünmemek. Sürekli o mükemmeldi benim hatamla bu hale geldi diye düşünmek ama ne olursa olsun. Ben evlenmek istedim diye ya da erkek arkadaşımla kahve içtim diye o.. olmuyorum bu cok ağırdı ve gerçekten sevdiğim adamdan bunları duymak beni mahfetti. Ayrıca hala aklimdan çıkmayan bir sahne var bu son gün salak saçma konuşunca ben kendimi tutamadım ağladım. Yapamayacağın şeylerin sözünü vermeseydin ben toparlayamıyorum dedim. Bana başta üzülme vs dedi sonra ağlama senin zorlamanın çekmicem. Bir ton derdim var başımda dedi aslında bunları yazıp not alıp ondan nefret etmem gerekiyor. Ama sürekli iyi anlar aklıma geliyorAdamın sizin hakkınızda düşüncesi açık. Bu adamla yürümezmiş. Eskaza evlenseniz de olmazmış.
Burada bir kadın vardı böyle ite kaka saygısız bir adamla evlenmiş. Adam her kavgada geçmişini çarpıyordu yüzüne.
Evlenmek için bu hayatı mı kendinize reva görecektiniz.
Adam ne olursa olsun size bu sözleri söylediğinde hadsiz diyip siz silecek engelleyecektiniz.
Siz lafları yutmuş bir de peşinde koşmuşsunuz.
Yazık gerçekten ya
Evet aynen böyle söyledi hala kulağımda yankılanıyor bu cümlesioylemi demiiiiis aaaa okumdan geciyorum bazilarini tobe ya Rabbim oyle bir pisliginde pesinde halâ konu sahibi kafayi yemis galiba
Aslında ilişki sürecinde o çok cabalardi ayrilil sürecinde böyle oldu ama farketmez bana çok ağır şeyler söyledi yaşanan şeylere saygısı yoktu bana aldığı çiçekler notlar hakkında bile paralar buraya gitmis vs diye dalga geçti kendi aldığı yazdığı notlara bakıp ne şair adammisiz ne hale geldik vay be dedi kendi yazdığı duygulara daha saygısı. Teşekkür ederim sizin de kutlu olsun umarım mutlu oluruz
Aldığı hediyeleri bile konu yapmış iğrenç biriymiş ben sizin yerinizde olsaydım ilişkinin bitiğine sevinirdim bu adam evlenince katlanılmaz olurdu size söylediği ima ettiği her şey çok iğrenç Allah kurtarmış sizi
Şu adam bu kadar ağlanıp sızlanacak adam değil. Sevilecek adam hiç değil. Terbiyesiz pislik bir tip.Benim aptallığım güzel gunlerde bana yaptığı şeyleri düşünmek kötü şeyleri bloklamak düşünmemek. Sürekli o mükemmeldi benim hatamla bu hale geldi diye düşünmek ama ne olursa olsun. Ben evlenmek istedim diye ya da erkek arkadaşımla kahve içtim diye o.. olmuyorum bu cok ağırdı ve gerçekten sevdiğim adamdan bunları duymak beni mahfetti. Ayrıca hala aklimdan çıkmayan bir sahne var bu son gün salak saçma konuşunca ben kendimi tutamadım ağladım. Yapamayacağın şeylerin sözünü vermeseydin ben toparlayamıyorum dedim. Bana başta üzülme vs dedi sonra ağlama senin zorlamanın çekmicem. Bir ton derdim var başımda dedi aslında bunları yazıp not alıp ondan nefret etmem gerekiyor. Ama sürekli iyi anlar aklıma geliyor
Ciddi acı çekiyorum sanki fiziksel gibi nasıl geçecek bu acı daha kaç ay surecek
Yok öyle olsa evlenmeyelim beraber olalım demem parası yok niye isteyim gerçekten sevdimŞu adam bu kadar ağlanıp sızlanacak adam değil. Sevilecek adam hiç değil. Terbiyesiz pislik bir tip.
Sizinki aşk meşk değil. Tamamen evlilik istemek. Yaş geldi bu evlilik de diyor, her şeyine gözümü kapatayım evlenince duruma bakarız kafasına girmişsiniz.
Ama kötü bir evliliktense bekarlık en güzeli. Evlenmek için evlenmeyin. Evlenmek için saygısızlıkları görmezden gelmeyin.
Evlenince her kötü özelliği daha da kötü olacak.
Evet ne zaman geçecek artık buFiziksel acı çekiyorsun zaten şu an. İlk defa mı ayrılık acısı yaşıyorsun ?
sevmek kendinden bu kadar geçmek demek değildir.Yok öyle olsa evlenmeyelim beraber olalım demem parası yok niye isteyim gerçekten sevdim
Evet ne zaman geçecek artık bu
Olabilir ama hissettigim fiziksel bir acı kadar yüksek bu elimde olan bir şey degil. Çarpıntıyla uyanıyorum bağırsak sisteminde sorunlar başladı. Vücudumda alerjiler çıktı yani alarm veriyor stresten. İki seneye yakın dip dibeydik ister istemez bir bağımlılık gelişti. Anlayamadığım diğer şey bu anıların hepsini birlikte yaşadık o nasıl bu kadar kolay kopabildisevmek kendinden bu kadar geçmek demek değildir.
Sevilmek için sevgi için kendinizi paspas edemezsiniz. Onuru gururu hiçe saymanın bahanesi ama sevdim olmaz.
Bana hakaret eden, hakkımda böyle iğrenç cümleler kuracak bir insanı asla sevmem. Seviyorsam da biter.
Çünkü önce kendimi seviyorum. Sevgi için de kendimi kimseye paspas edemem. Saygısını bozanı sevmem.
Sizin bence sevgi anlayışınızda da hata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?