- 7 Ocak 2016
- 10.333
- 49.825
- 598
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Benim büyük kızımda yemeğin içinde et sevmez ama sebze de sevmezEstağfurullah.
Bravoluk bir durum değil.
Ben de yemek çok seçerim, yemeğin içine et istemem. Eti sadece köfte, lahmacun ve pide olarak tüketebilirim mesela.
Ama öyle paketli yemek de sevmem. Bir çok bisküvi,çikolatanın da tadını bilmiyorum.
Eee ne yiyor kendisi?Benim büyük kızımda yemeğin içinde et sevmez ama sebze de sevmez
Abur cubur gerçekten bağımlılık yapıyor
Kanayan yaramEee ne yiyor kendisi?
Olsun ya o kadar da kötü değil bence.Kanayan yaram
Köfte,, tavuk,, makarna,, nohut kuru fasulye,,, pilav,,, yeşil mercimek,, şehriye çorbası,,, börek,, patates böyle geçiyor günleri
Sebze yaptığımda pilav üstü 3 kaşık alır tamam
Aynen buna şükürOlsun ya o kadar da kötü değil bence.
Baklagil yiyor. Köfte, tavuk yiyor.
Bazı çorbaları içiyor.
Aynı şeyleri aynı tip yemekten bıkmış olabilir bende öyleyim yeni şeyler deniyorum çok güzel oluyo mesela ince kiyim pisarayi soganla kavurup üstüne yumurta ve kaşarla ceviriyorum. Ya da ıspanağın böreğini, grateni yapıyorum gibi.Bezelyeli patates yemeği yiyor da onu bile söylenerek yiyor da bakalım bazı kesin yemediği şeyler var ıspanak ve pırasa gibi en azından onları yapmam da bir çözüm yolu bulmam lazım sanırım.
Bir de yemeklerin yanında salata yer onlar sağlığını kurtarır mı bilemiyorum
Evet yemek olayı benim için de çok sıkıcı oluyor maalesef.Aynı şeyleri aynı tip yemekten bıkmış olabilir bende öyleyim yeni şeyler deniyorum çok güzel oluyo mesela ince kiyim pisarayi soganla kavurup üstüne yumurta ve kaşarla ceviriyorum. Ya da ıspanağın böreğini, grateni yapıyorum gibi.
Bu konuyu detaylıca eşinizle konuştunuz mu ?Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Geçen akşam yemek yememişti tokum diye sonradan geç acıktı geçiştirmek için acıktım diyince normal makarna yapıyım dedim hemen dışardan yemek söyledi.
Çikolata abur cubur yiyorsa aşırı abartıyor. Bir oturuşta bir sürü paket çikolata, şeker , cips yani yenir ama çok abartılı buluyorum.
Maddi olarak da çok tutuyor malesef sonra da bişey almadık ki para nereye gidiyor tarzı muhabbet. Para zaten gidiyor gitmesine de bu tarz şeylere günlük en az 60-70 vermeye gerçekten çok acıyorum. Hele ki dışardan yemek yersek falan hayli hayli bütçeyi aşıyor.
Ben bi de çocuk düşünüyorum o çocuğa yazık valla şimdiden düşününce cinnet geçireceğim gibi hissediyorum.
Bebek olunca yemem yapmam diyor ama inanmıyorum. Telefon bağımlılığı da var mesela yemek yerken bile bişeyler açıp izliyor sürekli instagram vs
Ne ara 17 oldu abla çok şaşırdım:)sakın büyük konuşmayın annesi öğretmemiş diyerek!
17 yaşının içinde kızım için neler yaptım ne taktikler denedik bende babaannesi de ne uğraştık
gene seçti hep seçti seçiyor.. annesiyle alakalı da olmayabiliyor
o zaman da alıştırmamışsınız ladını bende duydum zaman zaman çevremdem
beddua etmek isterseniz Allah sana yemeyen çocuk versin diyin derler bizim oralarda :)
o cipsleri nasıl yiyorlar ya, ben bir paket aldığımda ertesi güne falan mutlaka kalıyor. canım cips istediğinde kalkıp patates kızartıyorum. sadece 1 orta boy patates ama. gerçekten patates en azındanCips gerçekten berbat. Hayvansal yağ kullanılana kullanıla trans yağ olmaktan da çıkıyor, bir kere fabrika belgeselini görmüştüm artık makine yağına falan dönüyor al arabanı yağla o derece. 1 paket cipsle 1 paket bitter çikolata aynı kalori ama çikolata iyi kaliteyse %500000 daha sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?