- 23 Ağustos 2012
- 50.513
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.633
- 898
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Yalnız yorumlardan gördüğüm üzere bazı evlilikler karı kocadan anne çocuk ilişkisine dönmüş yemek konusunda.
Ispanaklı ya da pırasalı börek gibi alternatifler yapın.Bezelyeli patates yemeği yiyor da onu bile söylenerek yiyor da bakalım bazı kesin yemediği şeyler var ıspanak ve pırasa gibi en azından onları yapmam da bir çözüm yolu bulmam lazım sanırım.
Bir de yemeklerin yanında salata yer onlar sağlığını kurtarır mı bilemiyorum
Veriliyor aslında ama çok değil. Şu çinlilere bayılıyorumBenim gördüğüm de ne kadar çok sağlıksız ve bilinçsiz beslenen insanımız olduğuHiçbir şey yapamıyorsan da biraz tavuk haşla/köfte yap, yanına az biraz bulgur veya makarna koy, bir de salata yap al sana sağlıklı öğün.Onu da yapamıyorsan güzel, taze bir ekmeğe domates yeşillik peynir koy sandviç yap.
Yukarda jelibonlar, cipsler, tek öğün beslenenler onu da alkolle yapanlar, sadece et yiyenler ... acaip acaip şeyler var. Okullarda dengeli beslenme öğretilmeli bence, ana besin grupları ve her grup günlük ne kadar yenmeli gibi konular verilmeli en azından.
Adanalılar genelde su yerine kola içer.Ya o cola gerçekten bağımlılık yapıyor bende günde 2.5 litre içiyordum 2 ay oldu bırakalı
Harareti ancak alıyorAdanalılar genelde su yerine kola içer.
Siz Adanalı mısınız bilmiyorum da bir de Adanalılar aşırı derecede acı yiyor. Şok olmuştım.Harareti ancak alıyor
Bu benim kocam ama o aburcubur da yemez. Hiçbir şey yemez. Yemek yüzünden ben de kafayı yiycem.Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Geçen akşam yemek yememişti tokum diye sonradan geç acıktı geçiştirmek için acıktım diyince normal makarna yapıyım dedim hemen dışardan yemek söyledi.
Çikolata abur cubur yiyorsa aşırı abartıyor. Bir oturuşta bir sürü paket çikolata, şeker , cips yani yenir ama çok abartılı buluyorum.
Maddi olarak da çok tutuyor malesef sonra da bişey almadık ki para nereye gidiyor tarzı muhabbet. Para zaten gidiyor gitmesine de bu tarz şeylere günlük en az 60-70 vermeye gerçekten çok acıyorum. Hele ki dışardan yemek yersek falan hayli hayli bütçeyi aşıyor.
Ben bi de çocuk düşünüyorum o çocuğa yazık valla şimdiden düşününce cinnet geçireceğim gibi hissediyorum.
Bebek olunca yemem yapmam diyor ama inanmıyorum. Telefon bağımlılığı da var mesela yemek yerken bile bişeyler açıp izliyor sürekli instagram vs
Evet adanalıyımSiz Adanalı mısınız bilmiyorum da bir de Adanalılar aşırı derecede acı yiyor. Şok olmuştım.
Ben her türlü baharattan nefret ederim bu arada. Tuz dahil.
Ben de çok çok seçiyorum işte..,
öyle canım zaman su gibi gerçekten :)Ne ara 17 oldu abla çok şaşırdım:)
Maşallah yavrulara!öyle canım zaman su gibi gerçekten :)
küçük de 7 yaşında ablası
sağol Lale ablaları :)Maşallah yavrulara!
Canımsın…sağol Lale ablaları :)
boşver.. Ruhumuz genç :)Canımsın…
Teyze desinler artık.
Yaşlanıyorum.
Fit browni tarifi vereyimEvde tatlı, pasta yapsam onlarda çok şekerli dışardan almasını engellesem olur mu sağlıklı yapabileceğim ama sağlıklı olduğu anlaşılmayan şeyler varsa önerilerinizi bekliyorumadama bu sağlıklı diyince kaçıyor
Çok şükür bugünlerimize…boşver.. Ruhumuz genç :)
Sağlıkla yaşasınlar, hamileliğini hatırlıyorum dün gibi resmen :)öyle canım zaman su gibi gerçekten :)
küçük de 7 yaşında ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?