Aşırı yemek seçen ve sağlıksız beslenen eş

şu konuya yazılan yorumlara baktığımda bu ülkede ekonomik kriz falan görmüyorum. maşallah vatandaş et, tavuk yiyor sürekli. sebze düşmanı gibisiniz mübarek. abur cuburlar, biralar, dönerler. hepiniz her gün et, tavuk falan yiyorsanız bir de mızmızlanan kocalarınızın peşinde anaları gibi yemek de yemek diye dolanıyorsanız geçim sıkıntısı var diye şikayet ettiğinizi görmeyelim başka bir konuda. 1 kg tavuk 50-60 tl, 1 kg et 130 liradan başlıyor. yanına bişeyler mutlaka yapıyorsunuzdur. bi de üstüne saçma sapan yok jelibon yok cips bilmem ne alıyorsunuz. bu kadar yeme düşkünü olduğunuza göre zayıf da değilsinizdir, kilonuz da vardır. bir aile 1 kg ile anca doyar bir akşam yemeğinde. kriz var diyenin alnını karışlarım ben bundan sonra

Günde 2 litre kolayla ağızda diş de kalmaz. Korkunçççç

Bu konuyu kocanizla hiç konustunuz mu peki neden yemek istemiyor veya yemiyor. Ben patlıcan yemegini sevmem mesela. Başka yemek yoksa sadece gider peynir ekmek yerim çünkü patlicana alerjim var. Başka yemek olsa tabi ki söylenmem mecbur yerim orası ayrı. Veya Salçalı makarna vs Salçası fazla olan şeyleri tuketemiyorum yapıldığını görsem keşke yapilmasaydi derim içimden çünkü mide yanması yapıyor bende Salçalı yiyecekler malesef. Çok uzattım. Kısaca belki eşinizin kendini ifade etme şekli kabadır çocuk gibidir. Ama işin aslı farklıdır onunla konuşmayı hiç denediniz mi?

Bu evlilik değil yalnız. Mızmızlandı ne ya ah canım meyve de yokmus uykuda sayıklamış fln ya siz iyi misiniz giren de acindan ölecek sanir..eşiniz büyümemiş çocuk gibi davranışları var siz de onun annesisiniz.

Bazen şuradaki konu ve yorumları okuyunca kötü kalpli bir cadı olduğumu düşünüyorum ben.
Çok yemek yapan bir insan değilim ve yaptığımda kendi keyfime göre yapmak istiyorum. Yapıcı eleştirileri değerlendiririm ama yemeğin sevdiğim halini kökten değiştirmem. İstemiyorsa yemez, keyifi bilir.

Kazık kadar adam yesin diye ay şunu deneyeyim ay bi de bunu ekleyeyim diye şekilden şekile girmeye ne gerek var anlamadım.
Adamı beslemek konu sahibinin görevi sanki. Anası babası bu kadar uğraşmamıştır eminim.

Eşim beni tanıyana kadar hiçbir şey yemezdi benim yemekleri tadınca ağzına bile sürmediği bamya yemeği favorisi oldu ahahah demek için mi ortamlarda acaba
Arada onu da görüyorum çünkü kayınvalide oğlum onu yemez diyor oğlunun evine misafirken aa ama oğlu yiyince şok oluyor falan

Ne yapmaya karar verdiniz konu sahibi boyle sizin yemek duzeninizde bozuluyor bir orta yolu bulmaniz lazim ya da umursamayip herkes kendi yemegini yapsin yesin diceksiniz

Ne yapmaya karar verdiniz konu sahibi boyle sizin yemek duzeninizde bozuluyor bir orta yolu bulmaniz lazim ya da umursamayip herkes kendi yemegini yapsin yesin diceksiniz
Biraz daha çeşitlendirmeye çalıştım, sebze çorbası yapıp blenderdan geçirdim baya güzel oldu ne çorbası olduğunu da söylemedim çünkü içinde kabak var desem yemezdi.
Geçen haşlama et yemek istemiyordu o gün yemek yapmadım. Ertesi gün yaptım sonra yedi beğenerek. Bende dedim bir daha yaptığım yemeğe karışma bak gayet güzel oluyor inatlaşma diye.
Zeytinyağlı bezelyeli patates yemeği soğan koydum diye kaşığın ucuyla seçerek yedi soğanın yemekte tadı bile gelmiyor diyorum inanmıyor. Zorla bir kaşık verdim. Onunki tamamen psikolojik bir şeyin görüntüsüne bakıp yemiyor.
Abur cuburu biraz kısıtladım eskisi kadar çok almıyor.
Evet annesi gibi davranıyorsun diyebilirsiniz ama ancak bu şekilde olur diye düşünüyorum. Onun sağlığını ama özellikle doğacak çocuğumuzu düşünüyorum
Yine de her şeyi yediremem ıspanak , pırasa gibi yemekleri hiçbir şekilde ancak gizli görünmeyen şekilde olabilir tarifleri keşfedeceğim zamanla.
Markete tek başına göndermemeye çalışıyorum ihtiyaçları ben alıyorum ondan ne zaman bir şey istersem bir poşet gereksiz yiyeceklerle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…