- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Geçen akşam yemek yememişti tokum diye sonradan geç acıktı geçiştirmek için acıktım diyince normal makarna yapıyım dedim hemen dışardan yemek söyledi.
Çikolata abur cubur yiyorsa aşırı abartıyor. Bir oturuşta bir sürü paket çikolata, şeker , cips yani yenir ama çok abartılı buluyorum.
Maddi olarak da çok tutuyor malesef sonra da bişey almadık ki para nereye gidiyor tarzı muhabbet. Para zaten gidiyor gitmesine de bu tarz şeylere günlük en az 60-70 vermeye gerçekten çok acıyorum. Hele ki dışardan yemek yersek falan hayli hayli bütçeyi aşıyor.
Ben bi de çocuk düşünüyorum o çocuğa yazık valla şimdiden düşününce cinnet geçireceğim gibi hissediyorum.
Bebek olunca yemem yapmam diyor ama inanmıyorum. Telefon bağımlılığı da var mesela yemek yerken bile bişeyler açıp izliyor sürekli instagram vs
Siz yemeğinizi yapın elbet çaresiz kalıp oturacak sofraya
Evlendiğimizde eşim de sebze yemezdi, et ağırlıklı yemekler, tavuk, lahmacun kebap falan severdi
Şimdi her şeyi yiyor, biraz da sevdiği şeyleri keşfettim gibi mesela sebzenin yanında bulgur pilavı olsun her türlü yer, hangi sebze olursa olsun yanına üç dört kaşık bulgur tamamdır :)) bakliyata da alıştı kışın her hafta bir gün kurufasulye bir gün nohut mutlaka yaparım. Eskiden balığı sadece tava yerdi şimdi fırında yiyor, palamut mevsimi şu an fırında,kağıtta sağlıklı tarifler yapın. Siz yapın koyun ortaya alışacaktır elbet, bazen de bilmedikleri için sevmiyorum diyorlar, anneleri sevdiğini yesin diye yapmıyor öyle gidiyor sonra. Eşim ne yaparsan yap bezelye verme bana derdi bir kez tavuklu yaptım bir tadına bak istersen dedim şimdi buzluk bezelye dolu :))) o bahsettiğiniz abur cuburları yıllardır eve sokmuyorum ben, anlata anlata vazgeçirdim.