- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Geçen akşam yemek yememişti tokum diye sonradan geç acıktı geçiştirmek için acıktım diyince normal makarna yapıyım dedim hemen dışardan yemek söyledi.
Çikolata abur cubur yiyorsa aşırı abartıyor. Bir oturuşta bir sürü paket çikolata, şeker , cips yani yenir ama çok abartılı buluyorum.
Maddi olarak da çok tutuyor malesef sonra da bişey almadık ki para nereye gidiyor tarzı muhabbet. Para zaten gidiyor gitmesine de bu tarz şeylere günlük en az 60-70 vermeye gerçekten çok acıyorum. Hele ki dışardan yemek yersek falan hayli hayli bütçeyi aşıyor.
Ben bi de çocuk düşünüyorum o çocuğa yazık valla şimdiden düşününce cinnet geçireceğim gibi hissediyorum.
Bebek olunca yemem yapmam diyor ama inanmıyorum. Telefon bağımlılığı da var mesela yemek yerken bile bişeyler açıp izliyor sürekli instagram vs
Sınır koymadan büyütülen ve büyüdüğü sanılıp evlendirilen bir çocuk , eşiniz büyüyememiş..Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Geçen akşam yemek yememişti tokum diye sonradan geç acıktı geçiştirmek için acıktım diyince normal makarna yapıyım dedim hemen dışardan yemek söyledi.
Çikolata abur cubur yiyorsa aşırı abartıyor. Bir oturuşta bir sürü paket çikolata, şeker , cips yani yenir ama çok abartılı buluyorum.
Maddi olarak da çok tutuyor malesef sonra da bişey almadık ki para nereye gidiyor tarzı muhabbet. Para zaten gidiyor gitmesine de bu tarz şeylere günlük en az 60-70 vermeye gerçekten çok acıyorum. Hele ki dışardan yemek yersek falan hayli hayli bütçeyi aşıyor.
Ben bi de çocuk düşünüyorum o çocuğa yazık valla şimdiden düşününce cinnet geçireceğim gibi hissediyorum.
Bebek olunca yemem yapmam diyor ama inanmıyorum. Telefon bağımlılığı da var mesela yemek yerken bile bişeyler açıp izliyor sürekli instagram vs
Küçük çocuk gibiymis eşiniz. Eşim de çok yemek seçer, büyük oğlum da bunun sıkıntısını çok yaşadık. Evde belli yemekler piştiği için sebze yemeyi reddetti, ikinci de eşim de akillandi. Her yemeği yemeye başladı. 2. De yemek seçme problemi çok az. Bir de hamilelikte annenin yediği yemeklerden bebeklerin belli tatlara aşina oldugunu ve onları yemeğe başladıklarında zorlanmadiklarini okumuştum .Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Evet çok doğru ama yemeyen insana zorla yediremiyorsunSonra kırkına gelmeden geçirilen kalp krizi, yapılan anjiolar, takılan stentler, ömrün geri kalanında diyet yemekler, sağlıksız bir hayat, çocuklara yük olma...
sakın büyük konuşmayın annesi öğretmemiş diyerek!annesi ogretmemis iste. bi de sorsan hepsi evde sacini supurme etmistir.
sen yapmaya devam et, bir sure sonra mecbur alisir. en kotusu cocuklarina alistirirsin, bastirirsiniz adami :)
sevdigi yemekler var mi? mesela etli turlu yaparsin, ya da patlicanla hunkar begendi vs. yavas yavas alistirirsin
Kendi yapsın o zaman. Ben evde o bunu sevmiyor bu bunu sevmiyor diye pişirmeme olayına karşıyım. İsteyen yer, istemeyen kendi yaparKeşke öyle olsa ama aşırı inat sevmediği yemeği yaptığım için yemek yemeyip tartıştığımızı biliyorum niye yemediğimi bile bile bunu yaptın diye
Yemek seçmesi ayrı problem cips sevmesi ayrı problem bence. Bilmiyorum da çok sağlıksız diyorlar.
Öğretmekle öğrenir bilmiyorum.
Kolay gelsin.
Doğrudur.Cips gerçekten berbat. Hayvansal yağ kullanılana kullanıla trans yağ olmaktan da çıkıyor, bir kere fabrika belgeselini görmüştüm artık makine yağına falan dönüyor al arabanı yağla o derece. 1 paket cipsle 1 paket bitter çikolata aynı kalori ama çikolata iyi kaliteyse %500000 daha sağlıklı.
Gerçekten bravo sizeDoğrudur.
Ben tadını bilmiyorum hiç merak etmedim.
Ya o cola gerçekten bağımlılık yapıyor bende günde 2.5 litre içiyordum 2 ay oldu bırakalıAy arkadaşımın kocası da böyle. günde ikibucuk litre kola içer, bakkal dükkanı gibi abur cuburlarla dolu ev. Nerede cer çöp var yer, sebze pismisse yemek söyler . Gercekten insan sinir olur ya. Kilosu falan nasıl? Beli yağ bağladı mi yoksa yese de yaramayan cinsten mi?
Estağfurullah.Gerçekten bravo size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?