- 15 Haziran 2022
- 858
- 767
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Çocuklar ne görürse onu yaşıyor açıkçası bakacak baba yemiyor demek ki yenilmeyecek bir şey algısı oluşacak . Kg sorunu yok mu eşinde ? Bu kadr abur cuburaTavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Geçen akşam yemek yememişti tokum diye sonradan geç acıktı geçiştirmek için acıktım diyince normal makarna yapıyım dedim hemen dışardan yemek söyledi.
Çikolata abur cubur yiyorsa aşırı abartıyor. Bir oturuşta bir sürü paket çikolata, şeker , cips yani yenir ama çok abartılı buluyorum.
Maddi olarak da çok tutuyor malesef sonra da bişey almadık ki para nereye gidiyor tarzı muhabbet. Para zaten gidiyor gitmesine de bu tarz şeylere günlük en az 60-70 vermeye gerçekten çok acıyorum. Hele ki dışardan yemek yersek falan hayli hayli bütçeyi aşıyor.
Ben bi de çocuk düşünüyorum o çocuğa yazık valla şimdiden düşününce cinnet geçireceğim gibi hissediyorum.
Bebek olunca yemem yapmam diyor ama inanmıyorum. Telefon bağımlılığı da var mesela yemek yerken bile bişeyler açıp izliyor sürekli instagram vs
Koca değil çocuk bu. Oldu olacak ağzına lokmasını da siz verin.Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Geçen akşam yemek yememişti tokum diye sonradan geç acıktı geçiştirmek için acıktım diyince normal makarna yapıyım dedim hemen dışardan yemek söyledi.
Çikolata abur cubur yiyorsa aşırı abartıyor. Bir oturuşta bir sürü paket çikolata, şeker , cips yani yenir ama çok abartılı buluyorum.
Maddi olarak da çok tutuyor malesef sonra da bişey almadık ki para nereye gidiyor tarzı muhabbet. Para zaten gidiyor gitmesine de bu tarz şeylere günlük en az 60-70 vermeye gerçekten çok acıyorum. Hele ki dışardan yemek yersek falan hayli hayli bütçeyi aşıyor.
Ben bi de çocuk düşünüyorum o çocuğa yazık valla şimdiden düşününce cinnet geçireceğim gibi hissediyorum.
Bebek olunca yemem yapmam diyor ama inanmıyorum. Telefon bağımlılığı da var mesela yemek yerken bile bişeyler açıp izliyor sürekli instagram vs
annesi ogretmemis iste. bi de sorsan hepsi evde sacini supurme etmistir.Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Tavuk soteden başka bişey yemiyoruz gına geldi kendime ayrı da yapmaya üşeniyorum. Sebze yok, sadece et tava, kremalı makarna ve genelde hep tavuk.
Sonra kırkına gelmeden geçirilen kalp krizi, yapılan anjiolar, takılan stentler, ömrün geri kalanında diyet yemekler, sağlıksız bir hayat, çocuklara yük olma...Benim eşim de böyle sürekli et tavuk kebap lahmacun paça döner şırdan mumbar böyle geçiyor yeme düzenimiz ama bende çok seviyorum böyle beslenmeyi
Arada canım sebze isterse yapıyorum o da kendine yumurta yapıyor
Şimdi şehirdışında çalışıyor belirli düzen oturttum kızlarla
Ama eşim geldiğinde hiç ne yemek yapim diye düşünmüyorum kendi alıyor getiriyor yapıyor pişiriyor bende yanına salata ayran filan ekliyorum menü hazır
Evlenmeden önce aynı evde değildik başka birçok açıdan anlaştığımız için görmezden geldim bekar evinde yaşadığı için daha çok böyle olduğunu düşünmüştüm beslenme tarzı değişebilir evlenince bir düzeni olunca diye bir de o zaman abartılı yeme davranışı yoktu şimdi iş yerindeki tüm bunalımını yiyeceklerden çıkartıyor gibi ama ben ona dönüştüm malesefKoca değil çocuk bu. Oldu olacak ağzına lokmasını da siz verin.
Ben anlamıyorum bu adamları tanımadan 3 günde mi evleniyorsunuz? İnsan evleneceği adamın ne yediğini, yemediğini, yemek yeme alışkanlıklarını bilmez mi? Benim kırmızı çizgimdir mesela yemek seçmek, o yüzden tercihim seçmeyen adamdan yana oldu. Evlenmeden önce herşeyi görmezden gelip evlendikten sonra sorun ediyorsunuz.
Keşke öyle olsa ama aşırı inat sevmediği yemeği yaptığım için yemek yemeyip tartıştığımızı biliyorum niye yemediğimi bile bile bunu yaptın diyeBen kendime ayrı yemek yapıyordum ne yemek istiyorsam, sebze yemeklerini çok severim eşim sebze et çoğu yemeği yemezdi, sonra çocuğumuz oldu sebze yemeye başladı eşim.
Eşinizi şımartmayın. Saygısızlık bu kadarı. Hiç gelemem böyle şeylere. Allahın verdiği nimet işte. Yemem filan böyle büyük büyük konuşması için yetişkin olmaması lazım.Keşke öyle olsa ama aşırı inat sevmediği yemeği yaptığım için yemek yemeyip tartıştığımızı biliyorum niye yemediğimi bile bile bunu yaptın diye
Sanırım kural koyma vakti geldi çocuk gibi davranıyorsa benim de ona çocuk gibi bazı kurallar koymam lazımEşinizi şımartmayın. Saygısızlık bu kadarı. Hiç gelemem böyle şeylere. Allahın verdiği nimet işte. Yemem filan böyle büyük büyük konuşması için yetişkin olmaması lazım.
Sevmeyebilirsin. Olur . Ben de ıspanak sevmem. Ama yerim yani ne olacak dalmaz ya insana.
Ben iyi kötü yemek yapayım gelip benimle kendi damak zevkine uymuyor diye kavga yapsın.
Ben bezelye severim . Eşim sevmez. Yapıyor muyum? Yapıyorum tabiki.
Orta yol budur. Ben onun özel aşçısı değilim.
Böyle bir sebepten kavga çıkaran adama da yemek yapmayın ya 5 yaşında çocuk bile yapmaz bunun yaptığını.
Bezelyeli patates yemeği yiyor da onu bile söylenerek yiyor da bakalım bazı kesin yemediği şeyler var ıspanak ve pırasa gibi en azından onları yapmam da bir çözüm yolu bulmam lazım sanırım.Saglıklı beslenmeye alıştıracaksın mecburen.
Sebze yemeyeh insanları anlayamıyorum.
Mis gibi sebze zeytinyağlı yemekler var.
Her gün et tavuk makarna yesem kusarım valla
Mesela şey yapabilirsin .Bezelyeli patates yemeği yiyor da onu bile söylenerek yiyor da bakalım bazı kesin yemediği şeyler var ıspanak ve pırasa gibi en azından onları yapmam da bir çözüm yolu bulmam lazım sanırım.
Bir de yemeklerin yanında salata yer onlar sağlığını kurtarır mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?