- 12 Temmuz 2006
- 55.986
- 215.182
- 52
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Peki maddi durumu yerinde biriyle evlenecek olsanız ve çalışmanızı istemese yada maaşını ben veririm birlikte çalışırız dese aileniz bunu nasıl karşıların. Kızım senin için daha iyi olur elin işinde hırpalanmazsın mı derdi. Yoksa hayır kızım ne olursa olsun dünyanın binbir türlü hali var sen kendi ataklarının üstünde dur mu derlerdi.
Şiddet eğilimi zamanla düzeltilebilir ni yoksa bir kere yapan hep mi yapar
Siz hala nasıl birinden kurtulduğunuzun farkında değilsiniz, bence psikolojik destek alın.Hayır değilim ama hayatıma yeni bir yön verirken çok zorlanıyorum hala manipülasyonun etkisindeyim
Mevzu eski erkek arkadaşınızın sadece kıyafetlerinize karışması değil, sizi her anlamda kısıtlayacak ve karşı çıkınca dövecek psikopat birinden ayrıldınız önce bunun bir farkına varın.
Bakın benim bir yakınım, ki kadın kapalı değildi bu ayrıntıyı özellikle yazıyorum ki eski erkek arkadaşınızın kafasındaki adamların neler yaşattığını anlayın, neyse kadın bekarken çalışıyordu, eşi evlenince erkeklerin olduğu yerde çalışmanı istemiyorum, benim gelirim yeter seni evimizde istiyorum, aşığım seni herkesten kıskanıyorum, sgknı ben öderim deyip işten çıkardı, kadın banyoya tuvalete gitse ve telefonu geç açsa adam neden geç açtın eve kimi aldın diye olay çıkarıyordu, kadının telefonu meşgul çalsa kiminle konuştun diye yine olay çıkarıyordu, kadını anne babasından, kardeşlerinden bile kıskanıyor görüşmelerini istemiyordu, mutfak alışverişine mi gitti kaç dakikada gidip geldiğinin hesabını yapıyordu, kazara 10 dakikada gidip geleceği yerden 15 dakikada gelse kiminle buluştun kavgası çıkıyordu, kadının aldığı yiyecekleri dahi didiklerdi, tüm alışveriş poşetlerini kontrolden geçirirdi, kadının tüm telefon konuşmaları takibe aldı, hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, yetmedi çocukları oldu aynı baskıları, psikolojik şiddeti çocuklarına da uyguladı, çocuklara anneniz evden kaçacak deyip ağlatırdı.
Yıllar sonra kadın çocukları da aynı işkencelere maruz kalınca boşanmak için cesaretini topladığında eşinin sgknı ben öderim lafının yalan olduğunu öğrendi, kadın o ara aldatıldığını da öğrendi, adam öyle pislikti ki karısını gizlice takip etmeye başlamış, iffetsizlikle suçlamak için kendince veri toplamaya çalışmış, yıllardır oturdukları apartmanda kadının dedikodusunu yapıp adını çıkarmış ki olur ya komşular arasında sütü bozuk birileri çıkar da kadını taciz ederse karım beni aldatıyor iddiasıyla çocuklarına bağlanacak nafakadan yırtabilsin, ki bu adam dışarıdan bakınca eşine çok aşık, çok bağlı, maddi manevi rahat ettiren biri gibi görünüyordu lakin yıllarca kadını aşağılayıp boyunduruğu altına almış psikopatın tekiydi.
Sizin eski erkek arkadaşınız bu adamdan da beter, bir kere evlenseniz evinize sizin aileden erkek misafir dahi gelemez, pencereden bile bakamazsınız, seviyorum aşığım kıskanıyorum diye diye sizi eve kapatır ama kendisi dışarıda fink atar, çalışmayı da unutun.
Kaldı ki sizler gibi okumuş meslek edinmiş genç kadınlara hayret ediyorum, anneniz babanız sizleri yıllarca bir adam çalışmayacaksın deyince işi bırakın diye mi okuttu?
Evleneceğiniz adamlar isterse holding sahibi olsun, bugün ülkenin en ünlü iş insanlarının eşleri, kızları bile çalışırken, sizlerin ama beni seviyor herkesten kıskanıyor diyerek eve kapanma merakınızı anlamıyorum.
Bu sevmek kıskanmak değil, bu hastalık. Sizler bu hastaları tedavi edemezsiniz, kendi hayatlarınızın ipini böyle tiplere bırakmayın.
Şiddet düzeltilir mi demişsiniz, hayır efendim düzeltilmez, bugün bir tokatla başlar, yarın hastanelik olana kadar döver, ertesi gün boğazınıza bıçak dayar, bir sonraki gün o bıçağı her yerinize saplar.
Kadıncağızın kullanıcı adını unuttum, arkadaşlar hatırlıyorsa yazsalar da konularını okusanız, böyle psikopatlardan biriyle evli olan üyelerimizden biri boşanmaya çalıştığı eşi tarafından öldürüldü, 2 evladı öksüz kaldı, psikopat hem karısını hem kayınvalidesini katletti, sırf siz adamın etkisinden kurtulamıyorsunuz diye anne babanıza ne evlat acısı yaşatmaya ne de onlarında hayatını riske atmaya hakkınız yok.
Son düzenleme: