- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 30
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Neden böyle düşündünüz evet kötü bir çok huyu var ama iyi huylarıda vardı. Yani şu açıdan soruyorum aslında dini açıdan beni iyiye yönlendirmeye çalışıyordu kendi kafasınca. Sanki bende zorla kötüye yönlenmek istiyormuşum gibi mi davrandım sizce.Sadaka falan verin, çocuk sevindirin siz. Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz kurtulmuşsunuz.
Zaten ben eşime müdahale ederim der hep karışamayacağım bir sevgilim eşim olmaz der psikolojik ve fiziksel şiddet de gördüm ancak hep onu düzeltmeye çalıştım doğruyu öğretmeye çalıştım kendimce çok sevdiğim için bende emek verdim eskiye çok daha iyiydi genel olarak ama tabiki değişmeyen bir çok huyu hala varCanim boynuna tasma takmadigi kalmis adamin, bundan ne kadar uzak o kadar iyi
Özellikle okul yıllarında evet tuh hastası olduğunu düşündüğüm çok oldu saçma bi şekilde bana kızıp sert davranıyordu halanızın eşinin maddi durumu okul seviyesi basıldı ve menşeyi bereydi bunlar da çok etkiliyorHalam böyle bir manyakla evlenmişti 90 larda. Bunun muhafazakarlık ile alakası yok, bu psikolojik bir hastalık. Sevgilin ruh hastası. Muhafazakar aileden gelme halam ruh hastasını 90 larda boşandı, ilkokul mezunuydu ve işi yoktu. O zamanlar bizim oralarda boşanıp baba evine gelmek pek alışılmış bir şey değildi. Ne şartlarda boşandığını anlayın diye söylüyorum. Böyle ruh hastalarını hiç kimse hiçbir şartta çekmez .
Bunların hep dediği bir şey var, sevmediğim önemsemediğim kadını kıskanmam. Allah korusun bunların sevgisinden, nimet saymaları yok mu bi de.Zaten ben eşime müdahale ederim der hep karışamayacağım bir sevgilim eşim olmaz der psikolojik ve fiziksel şiddet de gördüm ancak hep onu düzeltmeye çalıştım doğruyu öğretmeye çalıştım kendimce çok sevdiğim için bende emek verdim eskiye çok daha iyiydi genel olarak ama tabiki değişmeyen bir çok huyu hala var
Fiziksel şiddet görmeni sanki önemsiz bir ayrıntı gibi laf arasında söylüyorsun inanılmaz. konuyu adamın özünde iyi biri olduğuna bizi ikna etmek için mi açtın anlamadım. Bir de neden dayakçının birini düzeltmeye çalıştın terapi merkezi misin sen?Zaten ben eşime müdahale ederim der hep karışamayacağım bir sevgilim eşim olmaz der psikolojik ve fiziksel şiddet de gördüm ancak hep onu düzeltmeye çalıştım doğruyu öğretmeye çalıştım kendimce çok sevdiğim için bende emek verdim eskiye çok daha iyiydi genel olarak ama tabiki değişmeyen bir çok huyu hala var
Feraceli olmanız konudaki adamdan sizi korumaya yetmez. Konudaki adam sizi çarşafa sokmak ister, peçe de taktırır, pencereyi açtırmaz hatta pencerelere battaniye gerer. Yani bu konuda konuşmanız gayet yerinde.Ben ferace giyen tesettürlü bir kadınım aslında konunuza yorum yapmaya uygun değilim belki de ama yazmak istedim.
Konunuzu okurken darlandım.
Sizi dini inancına göre "giydirmek" istiyorsa daha nahif daha farklı olabilirdi erkek arkadaşınız.
Sizi resmen bambaşka birisine dönüştürmüş.
İnsan istemediği kıyafetler içinde daralır bence.
Benim kocam dindardır ama gerçekten dinini yaşayan, hoşgörülü nazik bir adamdır, beni değiştirmek istemedi hiç. Bence benim tesettürümden tam olarak memnun da değildir ama ses etmez. Ben Allahı razı etmek için örtünüyorum zaten
Benim kıyafetlerime de karışamaz, benden en fazla beyaz etek giymememi rica etmiştir ki bu da zaten benim tercih etmeyeceğim birşey.
Yani erkek arkadaşınızın dini inançları gereği böyle davrandığını söylemişsiniz ama bence tam olarak öyle değil.
Kaba tabirler kullanmamak için burada son veriyorum yorumuma
Bence hayırlısı olmuş, bambaşka dünyalardansınız gibi görünüyor.
Beraber bir yerde otururken bana mesaj gelse önce alır o okur zaten sosyal medya hesaplarımın şifrelerini bilir benden önce o bakarKıyafetler dışında telefon konusu var mesela.. Berbat bir durum.
Birlikteyken telefonunuzun onda durması.
Neye güvenmiyor? Siz nasıl bu hakaretlere katlandınız? Mideniz bulanmadı mı?
Ay bazı erkekler gidin bitin tükenin yaaaaaaaaa