- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 30
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Siz nasıl karar verdiniz ayrılmaya nasıl kurtuldunuzAynen öyle
baktım onun ailesi, onun arkadaşları, onun kararları.. o dünyanın merkezi bende yörüngesinde dolaşıyorum "o izin verdiğince".. iş yerinde çalışmaya gelirim, piknik olunca erkekler var olur, yemeğe gderiz biri sarhoş olur suçlusu ben olurum.. para getirirken sorun yok ama normalde tü kaka.. sonra bi çevreme baktım dedimki ben bana destek olacak bir eş istedim, köstek olacak değil. mesela araba aldı benim üstüme yaptı ballandıra ballandıra anlattı herkese evlilik yıldönümüne araba aldım diye ama benim kullanmama izin vermiyordu, ne gerek varmış.. böyle bir manyak işte..Siz nasıl karar verdiniz ayrılmaya nasıl kurtuldunuz
Fanusta süs biberi gibi yaşatılmayı sevgi sanıyorlar. Adam her şeye koşuyormuş hiç yormuyormuş, maddi kaygısı olmazmış. E hayatın gitti?Sen ve ailen sahipsiz misiniz? Adam resmen fiziksel ve psikolojik şiddetin dibine vurmuş sonra da hediyelerle ört bas etmiş, siz de buna sevgi, aşk, güzel huy diyorsunuz. Adamın gözünde para ile alınmış malsınız. Bırakın size kadın olarak değer verip saygı göstermeyi insan olarak bile değer verip saygı göstermemiş.
Şimdi instada zengin muhafazakarların hayatlarını görüyor tabi, içi bi hoş oluyor.Evet , hata yapmışsın erkektir yapar desek rahatlayacak herhalde.Çünkü savunmaya geçiyor herifi hala.
Babaları bi tokat atsa evi terkederler , herif tekme tokat dövünce dövdüğü yer ballanıyor.Valla bazı kadınların elin heriflerine olan bu toleransları beni dehşete düşürüyor.
Geçen sevgilim saçma bir laf etti. Ağzına ettim valla, sürüne sürüne özür dilettim. Karşısında emir uşağı yok, partneriyim ben onun. Nasıl davranacağını bilecek, bilmiyorsa da bir iki ağzına ederim öğrenir, öğrenmezse de gider.
Cidden ha. Ne dediğini kendi de bilmiyor. Yoksa insanın şunları yaşayıp muallakta kalmasının mantıklı hiçbir açıklaması yok , olamaz yani.Şimdi instada zengin muhafazakarların hayatlarını görüyor tabi, içi bi hoş oluyor.
Adamın düzeleceğini bilse bugün koşa koşa gidecek. Çok aman aman aşık olduğunu sanmıyorum, hayat korkutuyor,, adam narkozu iyi vermiş zamanında şimdi arıyor onu.Cidden ha. Ne dediğini kendi de bilmiyor. Yoksa insanın şunları yaşayıp muallakta kalmasının mantıklı hiçbir açıklaması yok , olamaz yani.
Kendine layık gördüğü hayat bu ise bizlik bir durum yok. Allah akıl fikir versin.Adamın düzeleceğini bilse bugün koşa koşa gidecek. Çok aman aman aşık olduğunu sanmıyorum, hayat korkutuyor,, adam narkozu iyi vermiş zamanında şimdi arıyor onu.
Aynısını yazdım Katip valla. Dayak yemiş hala düşüyor adama.Babaları bi tokat atsa evi terkederler , herif tekme tokat dövünce dövdüğü yer ballanıyor.
Çok dindar sevgilin gözlerimi yasarttı cidden.Her cumaya gider kaçırçax
Sevgilinin vurduğu yerde gül bitiyorsa demek.Babaları bi tokat atsa evi terkederler , herif tekme tokat dövünce dövdüğü yer ballanıyor.
Sevgilinin vurduğu yerde gül bitiyorsa demek.
Beraber bir yerde otururken bana mesaj gelse önce alır o okur zaten sosyal medya hesaplarımın şifrelerini bilir benden önce o bakar
Bu cevabınız hala ayrilmadiginizin kanıtı.Siz nasıl karar verdiniz ayrılmaya nasıl kurtuldunuz
hayır ayrıldımBu cevabınız hala ayrilmadiginizin kanıtı.
Birincisi ayrılan kişi nasıl ayrildiniz diye sorup tavsiye istemez. Siz ayrılmaya kalkarsanız yapacaklarindanda korkuyorsunuz o nedenle kişilerden nasıl ayrılacağıniza öneride bekliyorsunuz çünkü bu kadar psikolojik fiziksel şiddetten dolayi sinmiş bir kisiliktesiniz. (bu 6 yillik bir manipülasyon ve sindirilmede normal bence). Diger cevabım ayrildaydiniz bu kişi asla sakin kalmazdı. Önce yalvarır sonra korkutmaya çalışırdı. Kim bu anlamda yorum yapmış ve sormuş ise hiç cevap bile vermediniz. Cunku bu durum yaşanmadı sizde uzun bir yalan ağı kuracak bir kişilikte olmadığınız için sessiz kaldınız. Benim tahminin evlilik yolunda gidiyor ama siz rahatsız olduğunuz durumlar var ve evlenmek istemiyorsunuz bir taraftan. Bu nedenle yaşadığınız durumu anlatıp içinizdeki korkuların yerli yersiz olup olmadığını görmek istiyorsunuz. Daha önce yorum yaptım size bolca. Son kez yazıyorum. Bu sizin hayatınız evlenince kat ve kat olacak. Ne siz sahip olunan malsınız ki size ve ailenize sahip çıksın bunu nimet gibi düşünmeyin. Benimde bir sevgilim sizinki gibiydi. Bana tasma takarsın izin verdiğin ölçüde ipimi belirlersin çevrende gezerim demistim cevap olarak. Ondan sonraki günde ayrıldım. Hayatta yaptığım en iyi şeylerden birisiydi. Hayatımı bir adamın ağzındaki iki kelimeye sığdıramam kimse kusura bakmasın. Simdi evliyim 2 cocuk annesiyim. Suan canim gezmek istese eşime bugun cocuklara sen bak ben dışarı çıkacağım diyorum. Bakin izin istemiyorum. Bildiriyorum eş olarak haberi olsun diye. Telefonuma asla elini sürmez benden izin almadıkça ki şifrelerimizi hep biliriz. Hep ortadadır telefon. Kıyafet konusunda asla müdahale etmez. Beğenmiyorsa söyler bazen ben seviyorum derim sen bilirsin der. Olması gerekn budur. Sağlıklı ilişki kavramı başkasını çevreden soyutlayip kontrol etmeye çalışmak değildir. Benim bekarlığimdan tanidigim erkek arkadaşlarım gelir şehrime görüşürüm kahve içmeye giderim. Esim git ben bakarım der cocuklara. İlk tanıştırmak için eve yemeğe davet ederim arkadaşlarımı tanır. O kadar yobazlık görmedim ben hayatımda sizin yaşadığınız kadar. Insanin önce kendisine saygısı olmalı. Yapmayın.hayır ayrıldım