sizin kıyafetinize laf ettiğinde veya erkek arkadaşlarınızla onsuz kahve içmeye çıktığınızda buna itirazı olmadı mı veya siz onu uyarıp bana karışma dediğinizde üzerinizde bir baskı kurmaya çalışmadı mı benim sözüm geçecek evde ben erkeğpim falan şeklinde.
Sen de "evet erkeksin, benden üstünsün" diyordun ki kabul ediyordun heralde
Ben 31 yasindayim, çok da sevgilim oldu. Hiç duymadım ki biri kıyafetime laf etsin. Ne haddine
Üniversitedeyken bir sevgilim 'egilince için gözüküyor' demişti. Haddinden fazla iğneleyici bir nezaketle 'aaaa öyle mi? Ben de salaktim ve hiç farketmemistim bunca zaman. Teşekkür ederim' demiştim:)
Geçenlerde annemin bir arkadaşına gittik,oradan giyindim suslendim bir davete geçtim. Üstümde de cok citipiti, gayet de kibar mini bir elbise vardı. Dönüşte tutturdu 'benim yanımda bunu giyemezsin, pantalonunu giy' diye. Dedim 'ne münasebet? Ben uygun görmüşüm ki bunla çıkmak istiyorum. Neden annem, sevgilim,kocam beğenmedi diye kıyafetimi değiştireyim? Sakıncası olsa salak mıyım,zaten ben giymezdim' dedim. Baktım hala mirin kırın ediyor,elalemin evinde tartışmaktansa ben onden çıktım, ondan ayrı döndüm.
Kimse bana karışamaz, çünkü bu hakkı kimseye veremem .
Üstümde baskı kurmak isteyen insana da hayatımda yer vermem.
Onsuz kahve içmeye çıkmak.... Şaka gibi . Ben sevgilim olmadan tatile de giderim,bazen tek,bazen eş dostla. İsteyen (mesela annem) istediği kadar laf etsin, neden istediğim bir şeyi yapmayayim ki? Hemen yarın trafik kazası geçirip geberip gitsem yaşayamadıgim gençliğimin hesabını kim verecek?
Bu arada ben de sevgilime asla karışmam. İsterim ki çok güzel bir hayat yaşasın, gençliği maceralarla dolu geçsin. Destek olurum bunun için. Asya'ya gideceğim dediyse ucuz bilet bulurum.
Kuşumu serbest bırakırım, dönerse benimdir:)
Beni de kafese sokan adama değil elimi , çöpümü bile vermem.