Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ben 4 gün vuruldum igneyi canım ptesi yapilcak aşılama

Canım iyim bugün test yaptım pozitif kandada yaptırdım oda pozitif çok şükür rabbim sizlerede bu heyecanı bi an önce yaşatsın inşallah şuan duam böyle
Ne güzel,rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah, testini kaçıncı gün yaptırdın cnm bi de kan değerin kaç çıktı ha bi de bizlere de dua et inşallah

Hayırlı olsun , bol şans. Microchıp nasıl oluyor ki

Merhaba, yaklaşık 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz,ama olmuyor. HSG yaptırdım tüpler açık, klomen+ovitrelle kullandım olmadı.Çatlatma iğnesi gelişen yumurtaları çatlatmadı ve kist olarak kaldılar. Ufak çikolata kistim var , bunun haricinde eşimde ve bende bir sorun görünmüyor.Ankara’da Cihangir Hoca ya gidiyorum, geçen ay puregon+ovitrelle vuruldum ama bazı aksilikler peşimizi bırakmadığı için çatlatma iğnesinden sonraki süreci doğru değerlendiremedik.Doktor 1 ay dinlenme verdi,2. Ay gel dedi bugün regl oldum ama bu ay da gitmeyeceğim.2 kere iğneli tedavi sonra aşılama demişti doktor. Önümüzdeki ay gittiğimde doğrudan aşılama yaptırmak istiyorum, ama biraz korkuyorum. Bu ay da iğneli mi denemeliyim yoksa doğrudan aşılamaya mı geçmeliyim? Konu hkk. destek olabilir misiniz?

Merhaba Dr na güveniyorsan Dr dediğini dinle benim bildiğim surekli klomen kullanmakta iyi degil aşılama deneyebilirsin bence şansını biraz daha artirabilirsin ve en önemli senin gönül rahatlığıyla hazır olman kalbinin sesini dinle kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git

Ne güzel,rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah, testini kaçıncı gün yaptırdın cnm bi de kan değerin kaç çıktı ha bi de bizlere de dua et inşallah
Amin canım inşallah 16gün yaptım 3tane üçüde hemen pozitif oldu sonra hastaneden istedik kan testi oda 450 çıktı canım
Duamdasın inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerinde yzünü güldürsün

Bence direk aşılama dene korkma hayırlısı olsun canım

Aşılama acıyor mu, biraz korkuyorum sanırım ...
Ben göbekten yapılan iğnelerden korkuyordum ben yapamam diyordum ama yaptım bugün 9 iğnemi yapacagim korkma rabbim kolaylığıni veriyor bir cesaret gerisi geliyor aşılama olayını daha yaşamadım kısmetse çarşamba günü olacak ama açımıyor diyorlar

Canım kullandığın iğnenin adı ne acaba neden çok kullandın ben 4 gün kullandım ptesi aşılama olacak cuma kontrol a gittiğimde solda 16mm ve 12m olmuştu yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…