• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bende bulamadim o çaresizliği yaşadım sinirinden ağladım Dr u aradın yok bulamıyorum gitti artık dedim dru aradım Dr tanıdıklarını aradı buldu çaresizlik çok kötü gönlümden geçen eğer aşılamaya bu ay hamile kalırsam kalan iğneleri dra vereceğim ihtiyacı olan birine versin kullansin en azından hafta sonuna gelenler için o çaresizlik kötü rabbim kimseye yasatmasin
Bende çaresizce dolandim ama bulamadım doktorum zerre yardımcı olmadı ya klomen yada iğneyi bulucan dedi ben klomen istemedim ozman diğer ay yaparız dedi yolladı bulursan gelirsin dedi İstanbul'dan kuzenim yolladı yolcu otobüsune verdi akşam sabah burdan aldım bu sefer içinde kalem iğnesi yoktu onuda dolandim bulamadım tam eve gidiyordum eczacı abla bu ilacı satan firmayı ara belki yardımcı olurlar dedi ama bana o an lazımdı adetin 4.gunuydu zaman geçiyordu neyse ki aradım depoda varmış Selçuk ecza deposunda 15dk içinde getirdiler ama ne çektim bı ben bı Allah biliyor :mad:

Suskun Ceylan Suskun Ceylan
Bende çaresizce dolandim ama bulamadım doktorum zerre yardımcı olmadı ya klomen yada iğneyi bulucan dedi ben klomen istemedim ozman diğer ay yaparız dedi yolladı bulursan gelirsin dedi İstanbul'dan kuzenim yolladı yolcu otobüsune verdi akşam sabah burdan aldım bu sefer içinde kalem iğnesi yoktu onuda dolandim bulamadım tam eve gidiyordum eczacı abla bu ilacı satan firmayı ara belki yardımcı olurlar dedi ama bana o an lazımdı adetin 4.gunuydu zaman geçiyordu neyse ki aradım depoda varmış Selçuk ecza deposunda 15dk içinde getirdiler ama ne çektim bı ben bı Allah biliyor :mad:
Çok iyi anlıyorum seni bu ugraslarimizin sonu iyi olur inşallah

Ben hikayemi anlatacak olursam 2015 Kasım ayında klomenle hamile kaldım dış gebelik geçirdim daha sonra 2017 nisan ayında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim bu süre içinde tayin durumundan dolayı eşimle sürekli bir araya gelemedik denk geldiğinde de kimyasal gebelik oldu sonra tayin çıktı dedik kontrole gidelim bir gittik değerler bir iki ay içerisinde 5 milyona düşmüş direk tüp dedi eşim Dr da gitti varikosel dedi hemen ameliyat oldu üç aylık süre doldu ilaçlar kullandı değerleri aşılama seviyesine gelmis 24 milyon olmuş bu ay deneyecegiz aşılamayı ilk defa bakalım nasıl olacak sonuç inşallah hayırlısıyla dış gebelikteki hamileliğimdede eşim Dr a gitmişti değer düşük diye iki ay ilaç kullanmıştı iki ay sonunda klomen kullanmıştım
Canım düşüklerin varikoselden dir ben hiç hamile kalamadim ameliyat olmadan önce sayısı 6 milyondu doktor zaten hamile kalsaydın da düşük yapardın demisti

Eklentiler

• Screenshot_20180218-173620.png
    Screenshot_20180218-173620.png
    65 KB · Görüntüleme: 42
Aşılamaya idrara sıkışıkmı gitmek gerekiyor
Ben 2. Aşılamamı yaptırdım hiç böyle birşey demedi doktorum. ... Aksine o kadar heyecanlı oluyorum ki sık sık tuvalete gidip öyle giriyorum odaya .... Normal doğum masasında işlem yapılıyor ve o masa ayak kısmı yukarı yaklaşık 45 derece olacak şekilde bırakılıp 30-45 dakika kadar bekleniyor...

Tutunma özelligi varmış bana doktorum önermişti
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki aşılamadan sonra başka nelere dikkat ettin yumurtanın akını nasıl tüketin ananasi hergun düzenli olarak mı tükettin çarşamba günü benimde asilamam olacakta

2 şubat -> Baybknya Baybknya ' nın aşılama günü (POZİTİF)
3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılama günü (??)
7 şubat -> hanmeli hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> Erolummm Erolummm 'un 1.aşılama günü

11 şubat-> Nur34nur Nur34nur 'un 1. aşılama günü
12 şubat -> @Shencys ' nin aşılama günü
14 şubat-> yosuntek yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> betulmavi betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
19 şubat -> Suskun Ceylan Suskun Ceylan ' ın 1.aşılama günü
21 şubat -> G Gunessk 'nin aşılama günü

Şubatın sonu -> Nehira-27 Nehira-27 'nin 2. aşılaması

Şubat Listemiz de kalabalıklaşıyor :))) en sona ben kaldım :) inşallah yarın doktor bana iğnelere başlatır :)

Merhaba kızlar bende de bu illet hastalık çıkolata kıstı var ilk asılamam olumsuz bu ay 2.asılamaya basladık birbirimize destek olalım surecleri paylasalım

Back