Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Aşılamadan sonra ilaç veriyor ya doktor, yada jel. Onlar yan etki yapıyor da insanı yanıltıyor.
Sana ilaç vermemişti dimi doktor, o yüzden bi belirti yaşamaman normal, zaten belirti yaşamak için erken hamilelik açısından. İlaç verseydi de şuan göğüs hassasiyeti, ağrı, akıntı yaşasan ilaçtan mı neyden bilemezdin zaten. Ayyy nasıl güzel bi duygu düşünsene pazartesi salı test yapabilirsin hiçbişey kalmamış, ben daha anca iğnelere başlayacam

İyiyim canım buralardayım bende :) sabırla pazartesiyi bekliyorum
Canım 6 ocakta aşılamam oldu, 19 ocakta idrar testi yaptım negatif çıktı. 21 ocakta adet oldum. Yani 15. Gün
Sen hala adet olmamışsın o yüzden umutlanıyorum senin için muğladayım ben
Kı bende muğladayım :) Marmaris
Bu kasık bel vs Ağrı'larını çatlatma iğnesini yapıyor yoksa aşılamasan sonra verilen ilaçlar mı?
Bana aşılamadan sonra ilaç jel vs vermedi doktor...

Erol'umun bende bi tipik okudum millet 10. Gün başlayıp 2 şer gğn arayla test yapmış hep ama herkesim garklı sonuçlar misal ilk sonuç 2 çıkan var 20 çıkan ve ben cuma günü yanş aşılamamın 10. Günü yapayım dedim aöa iç emin plancıma diye pazartesiye erteledim

Bütün Ege burda bende Aydın

İyi akşamlar kızlar eşi varikosel ameliyaia olup microchip yöntemi ile aşılama yaptırıp hamile kalan varmı

Canım ben normalde 3.gunu baslicaktim ama iğneyi bulamayınca 4.gunu başladım

Benim eşim 6 ay önce ameliyat oldu canım aşılama yaptiricam ptesi ama mikroçipli değil hayırlısı bakalım

Bende ignelerimi vuruldum pazartesi son kotneolum var çarşamba aşılama olacak Dr isterseniz microchip olsun dedi anlattı eşimde ondan olsun dedi şansı artırıyoruz inşallah en hayirli sağlıklı şekilde yavrularımiz gelir

He buluşak ortada biyerde :) suskun ceylanla hemşeriyiz aydınlıyım :)
Muğla-fethiyedeyim canım ben hanmeli , özel hastaneye gidiyorum esnaf hast.
Hımm anladım Can'ım doktor adı ne? Aklımızda bulunsun :)
Fethiye'ye iş güç düşer bazen :) inşallah denk gelirsek buluşanım sen de Marmaris'e gelirsen haber et :)

Suskun Ceylan , pazartesi senin aşılaman olacak , pazartesi ben iğnelere başlayacam :)
Pazartesi benşm sonuç

Ben medinovada Cenk bey deyim canım
Hımm Aydın'da okey tatlım :)
Doktora sor... Ben 2. Günü gitmiştim yoktu 3. Gün gittim hemen başlayalım sesi ilk iğneyi hastanede verdiler sonra gidip kendim aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…