• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hakkında hayırlısı olsun canım gene şükür eşinin oranı yüksek. Ileri hareket yüzde 8 ile aşılama yaptılar bana. Eşimin bütün değer leri hiç bi sıkıntısı yok fakat bi türlü hareketini artıramadık yapmadığımız şey kalmadı
İnşalah tutmuştur bebekler kuzum hayırlısı bata kaldı son bi gün

İlk aşılamadan sonra kaçıncı gün hasta oldun canım birde hangi ildesin ben konya
Canım 6 ocakta aşılamam oldu, 19 ocakta idrar testi yaptım negatif çıktı. 21 ocakta adet oldum. Yani 15. Gün
Sen hala adet olmamışsın o yüzden umutlanıyorum senin için :KK200::anneadayı: muğladayım ben

Siirtteyim canım ben bana yakınsan vallahi beklerim kapım her zaman açık :halay: yeter ki gel pasta börekler yaparım sana kendi ellerimle
Ah canım sen bi uçtasın ben bi uçta :) ben muğladayım ,ilk aşılamamda ben de zaman geçirememiştim internetten tarifler bakıp bakıp bişeyler deniyordum :) oyalanmak için, şu halini kendime benzettim :)

Sonuç bekleyen güzel anneler 41 Meryem suresi okuyabilir ve başında sonunda 100 salavat çekerek fetih okuyabilirsiniz,duanın açamayacağı kapı yok ama vakti zamanını Allah bilir tabiki.
İnşallah pozitifleri göreceğiz:KK200:
@Nehira-27 canm o siyah akıntı bence kisttir,çok bilgim yok duyduğum ve okuduğum kadarıyla kist olduğunu düşünüyorum,inşallah öyledir sen de sağlıklı bi aşılama olur bebeğine kavuşursun,amin:KK200:

Sonuç bekleyen güzel anneler 41 Meryem suresi okuyabilir ve başında sonunda 100 salavat çekerek fetih okuyabilirsiniz,duanın açamayacağı kapı yok ama vakti zamanını Allah bilir tabiki.
İnşallah pozitifleri göreceğiz:KK200:
@Nehira-27 canm o siyah akıntı bence kisttir,çok bilgim yok duyduğum ve okuduğum kadarıyla kist olduğunu düşünüyorum,inşallah öyledir sen de sağlıklı bi aşılama olur bebeğine kavuşursun,amin:KK200:
Ay inşallah nur, dünden beri çok ağrılı adet akıntım var, normalde de ağrılı olurdu benim ama 2 aydır daha çok ağrıyor, 2 ay önce rahim filmi çekildi, kist olduğunu öğrendim, sonrasında yumurtalara bakarken hep oraya müdahale etti ya doktor, aşılama yapatken bişey sokuyor. Orası çok müdahale görünce adetlerim daha ağrılı olmaya başladı sanki, sonu güzel olsun da ağrı önemli değil, inşallah bebek olur doğumla kistin çoğu atılıyormuş zaten, allahım o günleri göstersin inşallah

Ay inşallah nur, dünden beri çok ağrılı adet akıntım var, normalde de ağrılı olurdu benim ama 2 aydır daha çok ağrıyor, 2 ay önce rahim filmi çekildi, kist olduğunu öğrendim, sonrasında yumurtalara bakarken hep oraya müdahale etti ya doktor, aşılama yapatken bişey sokuyor. Orası çok müdahale görünce adetlerim daha ağrılı olmaya başladı sanki, sonu güzel olsun da ağrı önemli değil, inşallah bebek olur doğumla kistin çoğu atılıyormuş zaten, allahım o günleri göstersin inşallah
Akıntıyla beraber de kist atıyor olabilirsin,rahim kendini temizledikçe ağrı okur diye okumuştum inşallah bebeğin için güzel bir ortam hazırlanıyordur cnm:KK200::anneadayı:

Akıntıyla beraber de kist atıyor olabilirsin,rahim kendini temizledikçe ağrı okur diye okumuştum inşallah bebeğin için güzel bir ortam hazırlanıyordur cnm:KK200::anneadayı:
Ayy ben de onu düşünüyorum canım, ilaç kiste dokundukç ağrı yapıyor sanırım ve siyah siyah akıyor allahım inşallah kistim küçülmüştür, pazartesi de iğnelerle bu sefer daha çok yumurta elde ederiz allahım inşallah, geçen sefer 5 gün klomen kullanmakla bile 3 yumurtam olmuştu bu ay daha çok olur ve daha kistsiz bir rahimde aşılama olacak inşallah allahım amin

Ah canım sen bi uçtasın ben bi uçta :) ben muğladayım ,ilk aşılamamda ben de zaman geçirememiştim internetten tarifler bakıp bakıp bişeyler deniyordum :) oyalanmak için, şu halini kendime benzettim :)
Canım batı görevimiz de muğlaya gelmek istiyoruz o zaman arkadaş oluruz bizde o vakte de çocuklarımızı alırız parkta buluşuruz onlar oynar bizde kek kısır çay yapar takılırız :KK54::KK70:

Canım batı görevimiz de muğlaya gelmek istiyoruz o zaman arkadaş oluruz bizde o vakte de çocuklarımızı alırız parkta buluşuruz onlar oynar bizde kek kısır çay yapar takılırız :KK54::KK70:
Oh oh ne güzel bir tablo çizmişsin :KK70::-):KK71:inşalllaahhh inşallahhh

Ah
Oh oh ne güzel bir tablo çizmişsin :KK70::-):KK71:inşalllaahhh inşallahhh
ah ah hayaller. Başka bi topicte arkadaş var aşılmasının 10. Gunu kanda batırmış 9 kardaymış değeri iki gün sonra yani bugün tekrar yapmış yükselmiş gebelik var yani. Benimde yarın 10. Gün aklıma girdi acaba evde ilk idrar testi yapıp duruma göre kan testi mı yaptıysam ne dersin Nehira-27 Nehira-27 :emir_bebek:

Ah
ah ah hayaller. Başka bi topicte arkadaş var aşılmasının 10. Gunu kanda batırmış 9 kardaymış değeri iki gün sonra yani bugün tekrar yapmış yükselmiş gebelik var yani. Benimde yarın 10. Gün aklıma girdi acaba evde ilk idrar testi yapıp duruma göre kan testi mı yaptıysam ne dersin Nehira-27 Nehira-27 :emir_bebek:
Çok zor bi soru :) ben 10. Güne kadar bekledim. 10. Gün idrar testi aldım eve geldim yapamadım, sabah yapayım dedim, sabah oldu vazgeçtim akşam işten gelince yapcam dedim, geldim ama yapamadım , sabaha bıraktım gene yapmadım derken 13. Günün akşamı yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. Sonra dedim ki testi alınca yapsaymışım da kıvranmasaymışım, ama şuan ne düşünüyorum biliyormusun :) 2. Aşılamamda adet i bekleyecem hiç gün sayıp da test yapsammı şugün mü yapsam bugün mü demeyecem :))
Anlayacağın çok kıvranmalı bir süreç :) ben o dönem eşimi de delirtmiştim :)) yapacaksan pazartesi yap ,iğne etkisi 10 günde çıkıyormuş ya vücuttan, garanti olsun
bekleyebilirsen çarşambayı perşembeyi bekle adet gelmezse umutlanırız ne güzel

Çok zor bi soru :) ben 10. Güne kadar bekledim. 10. Gün idrar testi aldım eve geldim yapamadım, sabah yapayım dedim, sabah oldu vazgeçtim akşam işten gelince yapcam dedim, geldim ama yapamadım , sabaha bıraktım gene yapmadım derken 13. Günün akşamı yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. Sonra dedim ki testi alınca yapsaymışım da kıvranmasaymışım, ama şuan ne düşünüyorum biliyormusun :) 2. Aşılamamda adet i bekleyecem hiç gün sayıp da test yapsammı şugün mü yapsam bugün mü demeyecem :))
Anlayacağın çok kıvranmalı bir süreç :) ben o dönem eşimi de delirtmiştim :)) yapacaksan pazartesi yap ,iğne etkisi 10 günde çıkıyormuş ya vücuttan, garanti olsun
bekleyebilirsen çarşambayı perşembeyi bekle adet gelmezse umutlanırız ne güzel
Adetinin gelmesine 6 gün var bana sorarsan benimde fikrim hep adetim gecikirse o zaman test yapmak. Ama arkadaş hamile olunca umutlandım bi an . Bi düşüneyim canım dedigin gibi çok farklı bi süreç bu ya. Bide işin garibi hiç belirti yok bende ara ara kasık ağrım yoklayıp geçiyo. Millet yazıyo ya göğüslerim şişti falan diye benim bi akıntım vardı ona azaldı. Adet olmaya yakında sivilcelerim çıkar bir iki tane yüzümde cıktı onları gördükçe umudum kırıldı. Bi yandan da kendime moral veriyorum belki adet sivilcesi değil de stresten çıkmıştır diyorum. Off anam off:işsiz::işsiz:

3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılama günü
7 şubat -> @hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> Erolummm Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat-> Nur34nur Nur34nur 'un 1. aşılama günü
14 şubat-> yosuntek yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> @betulmavi 'nin 2. Aşılama günü

Şubatın sonu -> Suskun Ceylan Suskun Ceylan 'ın 1. aşılaması
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması

Kızlar nerelerdesiniz :)) şubat anneleri :) anneleri diyorum bakın :)
Ağzından bal damlıyor :)) istirahat ediyorum çoğunlukla. .. bir yaramazlık yok şimdilik ... hayırlısı inşallah bu ay olur dileklerimiz..:)

Back