Gonalf 450 fulokan kullanıyorum 75 lik dozda adetimin 3. Günü vurulmaya basladim çarşamba kontrole gittiğimde 3 yumurta okusmudtu 3 de 10 ml di tekrar iğne hazırladı cumartesi tekrar gittim diğer ucu büyümeye devam etmiş ml hatırlamıyorum arkadan gelen iki tane daha olusmus onlar küçülür dedi diğerleri atak yapıp buyudugu için iki tane daha iğne hazırladı yarın kobtrolum var aksilik olmazsa carsamba gunu aşılama bu sekileş konuştuk çatlatma iğnesi ovirtel kullanacağım benim süreç bu şekilde ilerlediCanım kullandığın iğnenin adı ne acaba neden çok kullandın ben 4 gün kullandım ptesi aşılama olacak cuma kontrol a gittiğimde solda 16mm ve 12m olmuştu yumurtalar
Hmm bende puregon kullandım canım 75m dün akşam çatlatma iğnesi yaptım ismi aynı ovitrel mi ne sanırım benim yumurta çabuk gelişti iğne arttı hattaGonalf 450 fulokan kullanıyorum 75 lik dozda adetimin 3. Günü vurulmaya basladim çarşamba kontrole gittiğimde 3 yumurta okusmudtu 3 de 10 ml di tekrar iğne hazırladı cumartesi tekrar gittim diğer ucu büyümeye devam etmiş ml hatırlamıyorum arkadan gelen iki tane daha olusmus onlar küçülür dedi diğerleri atak yapıp buyudugu için iki tane daha iğne hazırladı yarın kobtrolum var aksilik olmazsa carsamba gunu aşılama bu sekileş konuştuk çatlatma iğnesi ovirtel kullanacağım benim süreç bu şekilde ilerledi
Merhaba, yaklaşık 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz,ama olmuyor. HSG yaptırdım tüpler açık, klomen+ovitrelle kullandım olmadı.Çatlatma iğnesi gelişen yumurtaları çatlatmadı ve kist olarak kaldılar. Ufak çikolata kistim var , bunun haricinde eşimde ve bende bir sorun görünmüyor.Ankara’da Cihangir Hoca ya gidiyorum, geçen ay puregon+ovitrelle vuruldum ama bazı aksilikler peşimizi bırakmadığı için çatlatma iğnesinden sonraki süreci doğru değerlendiremedik.Doktor 1 ay dinlenme verdi,2. Ay gel dedi bugün regl oldum ama bu ay da gitmeyeceğim.2 kere iğneli tedavi sonra aşılama demişti doktor. Önümüzdeki ay gittiğimde doğrudan aşılama yaptırmak istiyorum, ama biraz korkuyorum. Bu ay da iğneli mi denemeliyim yoksa doğrudan aşılamaya mı geçmeliyim? Konu hkk. destek olabilir misiniz?[/QUOTE}
@esse_yy
Canım biz de çocuk için kendimizi hazır hissettiğimizde 3 ay önce hamilelik öncesi rutin kontrol için gitmiştim, çikolata kistim olduğunu öğrendim şok oldum, daha önce ismini bile duymamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 4,5 cm civarı ve 2 tarafta da var ve bi tarafta tüp kapalı , bi tarafta açık. Doktor dediki klomenle yumurta bütütelim sonra çatlatma iğnesi yapalım sonra ben size gün verecem ilişki için demişti, ben klomen kullanırken ( 5 gün kullandım) eşimden de tahlil istedi onda da ileri hareketlilik hızı düşük çıkınca dedi ki ilişki yoluyla değil aşılama yapalım dedi. Klomen bitti , 3 yumurtayla 6 ocakta aşılama yaptık, 21 ocakta adet oldum. Bu arada eşimin de benim de yaşım 30 un üstündeyiz, 21 ocakta adet olunca hemen 2. Yi yapmadı aşılamanın. Yasmin verdi kist küçültücü, bu bitince adet olacaksın ozaman gel dedi, yasmin kullanırken siyah lekelenmeleim oldu inşalah kisti atıyordur dedim.
Cuma günü adetim bşladı pazartesi ye randevu aldım, yarın gidecem inşallah yumurta büyütücü iğnelere başlayacaz, inşallah kistimin küçüldüğünü söyler dua ediyorum. Benim anlattıklarımdan kndine bişey çıkar diye anlattım. Benim tavsiyem zaman kaybetmemen ve aşılama yaptırman eşinde sıkıntı yoksa, senin kistin de küçükse şansın daha çok bnden , ama yine de sen bilirsin. 1,5 yıldır olmuyor dediğin için öyle düşündüm. Biz hiç denemedik düşün doktora muayeneye gittim . Direk aşılama sürecine girdim. Ne iğne ne aşılama hiçbiri acı vermiyor yeterki kendini kasma.
Sen kacinci gün igne vurulmaya başladın benimde artıyor iğneHmm bende puregon kullandım canım 75m dün akşam çatlatma iğnesi yaptım ismi aynı ovitrel mi ne sanırım benim yumurta çabuk gelişti iğne arttı hatta
Aslında iğneden korkmuyorum, zaten neyden korkup utandıysam başıma geldi...Puregon iğneyi bir hafta oldum onu aştım, sadece aşılama olayından çekiniyorumHiç korkma canım bende kesinlikle kendim yapamam iğnesini diyordum ama hepsini kendim yaptım :)
inşallah hayırlı sağlıklı şekilde gelmiştir miniginiz ama haftaya tekrar deneyin ignenin etkisi olabilir ama inşallah bebeğin ben burdayım diyordur aşılama sebebiniz neydi acaba ben bir kere klomenle hamile kalmıştım o zaman ovirtel iğne kullanmastim ama 14 günümde test yapmıştım o yüzden iğne gerçekten etkiliyor mu bilmiyorum söylenenler o yindeBugün aşılamamın 6.günü idrarda gebelik çook silik çıktı. Buraya aticaktim ama görünmüyor foto çekince. Acaba gebelik varmidir ki.çok ta erken ama kafam karıştı.
Sperm morfolojimiz kötü malesef. Evet çok erken dikkate almamak lazım aslında.olursa haftaya netleşir.inşallah hayırlı sağlıklı şekilde gelmiştir miniginiz ama haftaya tekrar deneyin ignenin etkisi olabilir ama inşallah bebeğin ben burdayım diyordur aşılama sebebiniz neydi acaba ben bir kere klomenle hamile kalmıştım o zaman ovirtel iğne kullanmastim ama 14 günümde test yapmıştım o yüzden iğne gerçekten etkiliyor mu bilmiyorum söylenenler o yinde
Benim eşimin de sayı azdı varikosel ameliyayi oldu 3 ay süresi dolunca aşılamaya başladik rabbim inşallah ol demiştir ve hepimizin ki hayırlı sağlıklı seildeş gelir haftaya güzel haberler verirsinSperm morfolojimiz kötü malesef. Evet çok erken dikkate almamak lazım aslında.olursa haftaya netleşir.
canım 10.günden öncesine güvenme derim, hiç kafanı karıştırma. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 güne kadar anca atılıyor vücuttan onun etkisiyle pozitif çıkar yanılırsın. Bi 5-6 gün daha bekle :)Bugün aşılamamın 6.günü idrarda gebelik çook silik çıktı. Buraya aticaktim ama görünmüyor foto çekince. Acaba gebelik varmidir ki.çok ta erken ama kafam karıştı.
Canım biz de çocuk için kendimizi hazır hissettiğimizde 3 ay önce hamilelik öncesi rutin kontrol için gitmiştim, çikolata kistim olduğunu öğrendim şok oldum, daha önce ismini bile duymamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 4,5 cm civarı ve 2 tarafta da var ve bi tarafta tüp kapalı , bi tarafta açık. Doktor dediki klomenle yumurta bütütelim sonra çatlatma iğnesi yapalım sonra ben size gün verecem ilişki için demişti, ben klomen kullanırken ( 5 gün kullandım) eşimden de tahlil istedi onda da ileri hareketlilik hızı düşük çıkınca dedi ki ilişki yoluyla değil aşılama yapalım dedi. Klomen bitti , 3 yumurtayla 6 ocakta aşılama yaptık, 21 ocakta adet oldum. Bu arada eşimin de benim de yaşım 30 un üstündeyiz, 21 ocakta adet olunca hemen 2. Yi yapmadı aşılamanın. Yasmin verdi kist küçültücü, bu bitince adet olacaksın ozaman gel dedi, yasmin kullanırken siyah lekelenmeleim oldu inşalah kisti atıyordur dedim.Merhaba, yaklaşık 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz,ama olmuyor. HSG yaptırdım tüpler açık, klomen+ovitrelle kullandım olmadı.Çatlatma iğnesi gelişen yumurtaları çatlatmadı ve kist olarak kaldılar. Ufak çikolata kistim var , bunun haricinde eşimde ve bende bir sorun görünmüyor.Ankara’da Cihangir Hoca ya gidiyorum, geçen ay puregon+ovitrelle vuruldum ama bazı aksilikler peşimizi bırakmadığı için çatlatma iğnesinden sonraki süreci doğru değerlendiremedik.Doktor 1 ay dinlenme verdi,2. Ay gel dedi bugün regl oldum ama bu ay da gitmeyeceğim.2 kere iğneli tedavi sonra aşılama demişti doktor. Önümüzdeki ay gittiğimde doğrudan aşılama yaptırmak istiyorum, ama biraz korkuyorum. Bu ay da iğneli mi denemeliyim yoksa doğrudan aşılamaya mı geçmeliyim? Konu hkk. destek olabilir misiniz?
Canim 6. Gün erken bugün benim 10. Günüm iğne etkisi gitmemiştir diye ben testte cesaret edemedimBugün aşılamamın 6.günü idrarda gebelik çook silik çıktı. Buraya aticaktim ama görünmüyor foto çekince. Acaba gebelik varmidir ki.çok ta erken ama kafam karıştı.
6.gün aşılama günü. 8 gün oldu çatlatma yapali. 10 günse çatlatma olali da 12 gün olmuş. Senin va rsa çıkar artik:)) daha etki mi kalırCanim 6. Gün erken bugün benim 10. Günüm iğne etkisi gitmemiştir diye ben testte cesaret edemedim
Haklı olabilirsin canım da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum adetine de 5 gün kaldı bu kadar bekledim olursa gecikmesini de beklerim diyorum. Bide stres yaptım mı adetim gecikiyo biliyorum vücudumu hemen gidip kan testi yapayım negatifse stres yapmam en azından vakitlice beklerim adetimi. Kafamda bi dünya soru6.gün aşılama günü. 8 gün oldu çatlatma yapali. 10 günse çatlatma olali da 12 gün olmuş. Senin va rsa çıkar artik:)) daha etki mi kalır
Adetin 4.gunu başladım canimSen kacinci gün igne vurulmaya başladın benimde artıyor iğne
Hımmm anladım benim Dr bu şekilde ilerledi hayırlısı olsun hepimiz içinAdetin 4.gunu başladım canim
Sperm sayiniz hızınız kaçtı sizin bizde ameliyatin 6. Ayindayiz sayı 50milyon hız %45 ama gebe kalamadim hiç bende bu yüzden deniyorum bu ayBenim eşimin de sayı azdı varikosel ameliyayi oldu 3 ay süresi dolunca aşılamaya başladik rabbim inşallah ol demiştir ve hepimizin ki hayırlı sağlıklı seildeş gelir haftaya güzel haberler verirsin
Normalde adetin 3.gunu baslicaktim canim igneyi bulamadım bulundugum şehirde o yüzden 4.gunu başladımHımmm anladım benim Dr bu şekilde ilerledi hayırlısı olsun hepimiz için
Ben hikayemi anlatacak olursam 2015 Kasım ayında klomenle hamile kaldım dış gebelik geçirdim daha sonra 2017 nisan ayında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim bu süre içinde tayin durumundan dolayı eşimle sürekli bir araya gelemedik denk geldiğinde de kimyasal gebelik oldu sonra tayin çıktı dedik kontrole gidelim bir gittik değerler bir iki ay içerisinde 5 milyona düşmüş direk tüp dedi eşim Dr da gitti varikosel dedi hemen ameliyat oldu üç aylık süre doldu ilaçlar kullandı değerleri aşılama seviyesine gelmis 24 milyon olmuş bu ay deneyecegiz aşılamayı ilk defa bakalım nasıl olacak sonuç inşallah hayırlısıyla dış gebelikteki hamileliğimdede eşim Dr a gitmişti değer düşük diye iki ay ilaç kullanmıştı iki ay sonunda klomen kullanmıştımSperm sayiniz hızınız kaçtı sizin bizde ameliyatin 6. Ayindayiz sayı 50milyon hız %45 ama gebe kalamadim hiç bende bu yüzden deniyorum bu ay
Bende bulamadim o çaresizliği yaşadım sinirinden ağladım Dr u aradın yok bulamıyorum gitti artık dedim dru aradım Dr tanıdıklarını aradı buldu çaresizlik çok kötü gönlümden geçen eğer aşılamaya bu ay hamile kalırsam kalan iğneleri dra vereceğim ihtiyacı olan birine versin kullansin en azından hafta sonuna gelenler için o çaresizlik kötü rabbim kimseye yasatmasinNormalde adetin 3.gunu baslicaktim canim igneyi bulamadım bulundugum şehirde o yüzden 4.gunu başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?