- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Aşılamadan sonra ilaç veriyor ya doktor, yada jel. Onlar yan etki yapıyor da insanı yanıltıyor.Adetinin gelmesine 6 gün var bana sorarsan benimde fikrim hep adetim gecikirse o zaman test yapmak. Ama arkadaş hamile olunca umutlandım bi an . Bi düşüneyim canım dedigin gibi çok farklı bi süreç bu ya. Bide işin garibi hiç belirti yok bende ara ara kasık ağrım yoklayıp geçiyo. Millet yazıyo ya göğüslerim şişti falan diye benim bi akıntım vardı ona azaldı. Adet olmaya yakında sivilcelerim çıkar bir iki tane yüzümde cıktı onları gördükçe umudum kırıldı. Bi yandan da kendime moral veriyorum belki adet sivilcesi değil de stresten çıkmıştır diyorum. Off anam off
Sana ilaç vermemişti dimi doktor, o yüzden bi belirti yaşamaman normal, zaten belirti yaşamak için erken hamilelik açısından. İlaç verseydi de şuan göğüs hassasiyeti, ağrı, akıntı yaşasan ilaçtan mı neyden bilemezdin zaten. Ayyy nasıl güzel bi duygu düşünsene pazartesi salı test yapabilirsin hiçbişey kalmamış, ben daha anca iğnelere başlayacam