• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Adetinin gelmesine 6 gün var bana sorarsan benimde fikrim hep adetim gecikirse o zaman test yapmak. Ama arkadaş hamile olunca umutlandım bi an . Bi düşüneyim canım dedigin gibi çok farklı bi süreç bu ya. Bide işin garibi hiç belirti yok bende ara ara kasık ağrım yoklayıp geçiyo. Millet yazıyo ya göğüslerim şişti falan diye benim bi akıntım vardı ona azaldı. Adet olmaya yakında sivilcelerim çıkar bir iki tane yüzümde cıktı onları gördükçe umudum kırıldı. Bi yandan da kendime moral veriyorum belki adet sivilcesi değil de stresten çıkmıştır diyorum. Off anam off:işsiz::işsiz:
Aşılamadan sonra ilaç veriyor ya doktor, yada jel. Onlar yan etki yapıyor da insanı yanıltıyor.
Sana ilaç vermemişti dimi doktor, o yüzden bi belirti yaşamaman normal, zaten belirti yaşamak için erken hamilelik açısından. İlaç verseydi de şuan göğüs hassasiyeti, ağrı, akıntı yaşasan ilaçtan mı neyden bilemezdin zaten. Ayyy nasıl güzel bi duygu düşünsene pazartesi salı test yapabilirsin hiçbişey kalmamış, ben daha anca iğnelere başlayacam

2 şubat -> Baybknya Baybknya ' nın aşılama günü
3 şubat-> @mltm12 ' nin 1.aşılama günü
7 şubat -> hanmeli hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> Erolummm Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat-> @Nur34nur 'un 1. aşılama günü
14 şubat-> @yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> @betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
Şubatın sonu -> Suskun Ceylan Suskun Ceylan 'ın 1. aşılaması
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması

@mltm12, nerelerdesin canım!
Suskun Ceylan Suskun Ceylan , 1 hafta arayla arkandan gelecem inşallah kız :) sen bu pazartesi başladın iğnelere ben de önümüzdeki pazartesi başlayacam inşallah :) 1 hafta arayla anne oluruz inşallah :KK68:
Baybknya Baybknya , test yapmadan nasıl duruyorsun kız :))
hanmeli hanmeli , nelerdesin. Nasılsın :KK200:
İyiyim canım buralardayım bende :) sabırla pazartesiyi bekliyorum
Canım 6 ocakta aşılamam oldu, 19 ocakta idrar testi yaptım negatif çıktı. 21 ocakta adet oldum. Yani 15. Gün
Sen hala adet olmamışsın o yüzden umutlanıyorum senin için :KK200::anneadayı: muğladayım ben
Kı bende muğladayım :) Marmaris ❤️
Aşılamadan sonra ilaç veriyor ya doktor, yada jel. Onlar yan etki yapıyor da insanı yanıltıyor.
Sana ilaç vermemişti dimi doktor, o yüzden bi belirti yaşamaman normal, zaten belirti yaşamak için erken hamilelik açısından. İlaç verseydi de şuan göğüs hassasiyeti, ağrı, akıntı yaşasan ilaçtan mı neyden bilemezdin zaten. Ayyy nasıl güzel bi duygu düşünsene pazartesi salı test yapabilirsin hiçbişey kalmamış, ben daha anca iğnelere başlayacam
Bu kasık bel vs Ağrı'larını çatlatma iğnesini yapıyor yoksa aşılamasan sonra verilen ilaçlar mı?
Bana aşılamadan sonra ilaç jel vs vermedi doktor...

Erol'umun bende bi tipik okudum millet 10. Gün başlayıp 2 şer gğn arayla test yapmış hep ama herkesim garklı sonuçlar misal ilk sonuç 2 çıkan var 20 çıkan ve ben cuma günü yanş aşılamamın 10. Günü yapayım dedim aöa iç emin plancıma diye pazartesiye erteledim

Bu kasık bel vs Ağrı'larını çatlatma iğnesini yapıyor yoksa aşılamasan sonra verilen ilaçlar mı?

Erol'umun bende bi tipik okudum millet 10. Gün başlayıp 2 şer gğn arayla test yapmış hep ama herkesim garklı sonuçlar misal ilk sonuç 2 çıkan var 20 çıkan ve ben cuma günü yanş aşılamamın 10. Günü yapayım dedim aöa iç emin plancıma diye pazartesiye erteledim
Bütün Ege burda bende Aydın ;)

Canım normalde salı günü test vaktim ama
Pazartesi eşim hastaneye gidicek onunla gideyim de kaşla göz arasıkaçıp bi kan vereyim belki olumlu bişey çıkarsa süpriz yaparım herifime:anneadayı:olsun canım sayılı vakit hemen geçer yeterki olumlu sonuçlandıkça bekleriz

Bişey diyecem ben dün adet oldum , pazartesi doktora gitcem, iğnelere başlamak için geç olmaz dimi, bugün çalışmıyormuş mecbur pazartesiye kaldı. Adetin kaçıncı günü yumurta iğnelerine başlanıyor
Canım ben normalde 3.gunu baslicaktim ama iğneyi bulamayınca 4.gunu başladım

Benim eşim 6 ay önce ameliyat oldu canım aşılama yaptiricam ptesi ama mikroçipli değil hayırlısı bakalım

Bende ignelerimi vuruldum pazartesi son kotneolum var çarşamba aşılama olacak Dr isterseniz microchip olsun dedi anlattı eşimde ondan olsun dedi şansı artırıyoruz inşallah en hayirli sağlıklı şekilde yavrularımiz gelir

He buluşak ortada biyerde :) suskun ceylanla hemşeriyiz aydınlıyım :)
Muğla-fethiyedeyim canım ben hanmeli hanmeli , özel hastaneye gidiyorum esnaf hast.
Hımm anladım Can'ım doktor adı ne? Aklımızda bulunsun :)
Fethiye'ye iş güç düşer bazen :) inşallah denk gelirsek buluşanım sen de Marmaris'e gelirsen haber et :)

Suskun Ceylan Suskun Ceylan , pazartesi senin aşılaman olacak , pazartesi ben iğnelere başlayacam :)
Pazartesi benşm sonuç ❤️

Ben medinovada Cenk bey deyim canım :KK66:
Hımm Aydın'da okey tatlım :)
Bişey diyecem ben dün adet oldum , pazartesi doktora gitcem, iğnelere başlamak için geç olmaz dimi, bugün çalışmıyormuş mecbur pazartesiye kaldı. Adetin kaçıncı günü yumurta iğnelerine başlanıyor
Doktora sor... Ben 2. Günü gitmiştim yoktu 3. Gün gittim hemen başlayalım sesi ilk iğneyi hastanede verdiler sonra gidip kendim aldım

Back