Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
bugun kan verdim. ne olur ne olmaz diye. kucuk bir yerdeyimde hala cikmadi sonuç. bekliyorum. cikarsa haber veririm. senin icinde üzüldüm adetine kac gun vardi erkenmi geldi

bugun kan verdim. ne olur ne olmaz diye. kucuk bir yerdeyimde hala cikmadi sonuç. bekliyorum. cikarsa haber veririm. senin icinde üzüldüm adetine kac gun vardi erkenmi geldi
Ya ben programdan takip ediyorum adet günümü galiba geçen ay yanlış girdim aslında doktor bana 31 temmuzda test yaparsın o zamana kadar adet olmazsan demişti tam gününde oldum yani zaten dün sabah erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi de adetim tam sökülmedi ateş basıyor rahatsız oluyorum düzelse de kurtulsam

beta hcg sonucum 80 cikti cnm. senin icinde hayirlisi olur insallah. üzülme hic. inşallah obur aya guzel haberler veririsin

Kizlar esimin hareketlilik degerleri %32
Sperm sayisi 10,8 milyon
Morfoloji yuzde 3

Bende pco var ama doktor uzerinde cok durmadi zayifim tuylenmem yok adetlerim duzenli ama evlenince bozuldu

Aşılama diyor doktor eger yukselmez ise 2. Semen analizi yapilcak
Bu degerlerde olup hamile kalan varmi

Merhaba lar aranıza yeni katıldım. Bu sürece yeni başladım gelecek ay rahim filmi çekinicem. Hormon da ve transvajinal usg de bir şey çıkmadı.
Eşimin i hızlı hareketli %15
Yavaş hareketli %38
Sayısı 30 milyon
Hareket yüzdesi %60
Daha her şeyi toplayamadık. Önce ne önerir acaba?

amin cnm... Bebiş isteyen herkese nasip etsin....
Canim sendemi asilma yaptirmistin kacinci denemen ve sorun neydi aceba ben 2 kere yaptirdim ve polikistik over var bende umitlenmek istiyorum oyuzden sordum sana Allahim bebesini saglikli sihhatli bkucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar beni de ekler mısınız 1. Aşılama mi temmuz da yaptım sonuç 2.80 cıktı negatif 22 yaşındayım sebepsiz infertilite

Kızlar selam . 3 yılı aşkın süredir evliyiz . 1. Yılımızda doğal yoldan hamile kaldım . Fakat 2.5 aylıkken bebeğim kalbi durdu . Kürtaj ve alınma süreçlerini yaşayalı 2 yıl geçti . Çocuk düşünüyoruz 2 yıldır ve olmuyor . Düşükten sonra genetik testler , pıhtılaşma testi derken her test yapıldı ikimizde de hiç sorun yok . Yumurta takibi bile yaptırdım . En son hsg çektirdik o da gayet iyi . Hormonlar gayet normal . Düzenli ilişki de var ama gebelik olmuyor . Özelde ki doktorların yaşın genç acele etme tavırları, soruları zor cevaplamaları artık dedik bu böyle olmayacak . Tam işinin ehli birine denk gelemedik . 27 yaşımdayım , eşim 32. Evet yaşım genç belki . Ama artık etraftakilerin bebek baskıları, çocuğu olanın çocuklarını gözüme gözüme sokmaları ve evladımın acısı çok zoruma gidiyor . Zeynep kamile gittik en son . Banu hanım bi kaçşey istedi ve aşılamaya geçeceğiz . Anlayışlı hali ve açıklayıcı tavırları hoşuma gitti . Bu zamana kadar biz herhalde hiç doktora denk gelmemişiz dedim . Herşeyi o kadar emin bir şekilde cevaplıyor ki gönlümü rahatlattı. Bizim sorunumuz sebepsiz interfilite. Burda aynı şeyleri yaşayan, bu süreci deneyimleyen arkadaşlarla bilgi alışverişi yapmak iyi gelecek . Sürecimi Adım adım paylaşacağım . İlerleyen dönemlerde birilerine de umut ışığı olur belki kim bilir . Bu hasreti en iyi yaşayan anlar . Sevgiyle kalın . Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…