Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben programdan takip ediyorum adet günümü galiba geçen ay yanlış girdim aslında doktor bana 31 temmuzda test yaparsın o zamana kadar adet olmazsan demişti tam gününde oldum yani zaten dün sabah erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi de adetim tam sökülmedi ateş basıyor rahatsız oluyorum düzelse de kurtulsambugun kan verdim. ne olur ne olmaz diye. kucuk bir yerdeyimde hala cikmadi sonuç. bekliyorum. cikarsa haber veririm. senin icinde üzüldüm adetine kac gun vardi erkenmi geldi
Hadi yaaa çok sevindim canım nasip işte çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbeta hcg sonucum 80 cikti cnm. senin icinde hayirlisi olur insallah. üzülme hic. inşallah obur aya guzel haberler veririsin
1 kare denedik olmadı tüp bebek tedavisi yaptık sonuç bekliyoruz şimdiKaç aşılama yaptın cnm
Bende eylülde olcam sanırım. Mikrocipli aşılama yapan yerler neresi bir bilginiz varmıBen eylül de yapasım var ama bakalım
Yaptim canim negatif
Gruba benide katar misinizKızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz
Canim sendemi asilma yaptirmistin kacinci denemen ve sorun neydi aceba ben 2 kere yaptirdim ve polikistik over var bende umitlenmek istiyorum oyuzden sordum sana Allahim bebesini saglikli sihhatli bkucagina almayi nasip etsin insallahamin cnm... Bebiş isteyen herkese nasip etsin....
Bende araniza yeni katildim ilk asilamam 8.gun bugun 6 gun kaldi beklemek cok zor