- 11 Aralık 2017
- 281
- 105
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim senin adına Rabbim hayırlı uzun ömür versin evladına da sağlıkla kucağına al insallah :)Buda 14 gün cnm
İnşallah darısı tüm istiyenlerin basinaÇok sevindim senin adına Rabbim hayırlı uzun ömür versin evladına da sağlıkla kucağına al insallah :)
Çatlatma iğnesinden sonra 10.gün aşılamadan sonra 8.gün idrar testi yaptım negatif çıktıİnşallah darısı tüm istiyenlerin basina
15 gün değilmi canım bekleme süresi umut kesme hayırlısıyla inşallah olumlu sonuç alırsın kendime istediğim kadar istiyorum bu yola cikanlaradaÇatlatma iğnesinden sonra 10.gün aşılamadan sonra 8.gün idrar testi yaptım negatif çıktı
Valla Allah biliyor biri yazınca o kadar mutlu oluyorum ki insallah hepimiz oluruz canım15 gün değilmi canım bekleme süresi umut kesme hayırlısıyla inşallah olumlu sonuç alırsın kendime istediğim kadar istiyorum bu yola cikanlarada
Bende yeni baslicam cnm haftaya randevum var ama benimki baya karışık bakalım nasıl olcakValla Allah biliyor biri yazınca o kadar mutlu oluyorum ki insallah hepimiz oluruz canım
Hayırlısını Allah bilir ama aşılama yerine tüp benek daha mantıklı ya bana 7 8 kişi neden aşılama yaptırdın ben yaptırdım tutmadı dedi eşimi ikna edemedim ama bidaki ay tüp benek yaptırıcaz herhalde bi su aşılamam açıklansa. Senin de hakkında hayırlısı imkanın varsa direk tüp yaptır derim sen bilirsinBende yeni baslicam cnm haftaya randevum var ama benimki baya karışık bakalım nasıl olcak
Aslında tup diye düşünmüştüm ben ama süreç çok uzun die bi aşılamayı deneyelim dedik ben yumurtam yok progesteronum düşük esimdede morfoloji çok kötü tüp de olurmu bilmiyorumHayırlısını Allah bilir ama aşılama yerine tüp benek daha mantıklı ya bana 7 8 kişi neden aşılama yaptırdın ben yaptırdım tutmadı dedi eşimi ikna edemedim ama bidaki ay tüp benek yaptırıcaz herhalde bi su aşılamam açıklansa. Senin de hakkında hayırlısı imkanın varsa direk tüp yaptır derim sen bilirsin
Cnm umudunu kaybetme bende 8 günü kanda negatif çıkmıştı dediğim gbiÇatlatma iğnesinden sonra 10.gün aşılamadan sonra 8.gün idrar testi yaptım negatif çıktı
İnsallah hakkında hayırlısı olur olumlu sonuç alırsın kişiye göre değişiklik gösterir bilmiyorum o yüzden insan olumsuz sonuç alınca sabrı azalıyorAslında tup diye düşünmüştüm ben ama süreç çok uzun die bi aşılamayı deneyelim dedik ben yumurtam yok progesteronum düşük esimdede morfoloji çok kötü tüp de olurmu bilmiyorum
Tatlım sen aşılama mı yaptırmıştın yoksa çatlatma iğnesi mi ? Az önce eşime söyledim normalde takmazdı ama baya etkilendi oda inşallah değişir birkaç tane test aldım ara ara yaparım yineCnm umudunu kaybetme bende 8 günü kanda negatif çıkmıştı dediğim gbi
Aşılama yapıldı bana 8 günü kan vermistim ben 2.18 çıktı 12 günü 73.08 cikmistiTatlım sen aşılama mı yaptırmıştın yoksa çatlatma iğnesi mi ? Az önce eşime söyledim normalde takmazdı ama baya etkilendi oda inşallah değişir birkaç tane test aldım ara ara yaparım yine
İnşallah yükselir benim de idear da düz tek çizgiydi hiç öyle gölge falan yoktuAşılama yapıldı bana 8 günü kan vermistim ben 2.18 çıktı 12 günü 73.08 cikmisti
Sen 10 günü tekrar ilk idrarla yap bakalımİnşallah yükselir benim de idear da düz tek çizgiydi hiç öyle gölge falan yoktu
Tamam canım yapıcam insallahSen 10 günü tekrar ilk idrarla yap bakalım
Tekrarladinmi testiniTamam canım yapıcam insallah