• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Alttaki 11 üstteki 12 gün

Eklentiler

• IMG-20180703-WA0022.jpeg
    IMG-20180703-WA0022.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 68
Çatlatma iğnesinden sonra 10.gün aşılamadan sonra 8.gün idrar testi yaptım negatif çıktı
15 gün değilmi canım bekleme süresi umut kesme hayırlısıyla inşallah olumlu sonuç alırsın kendime istediğim kadar istiyorum bu yola cikanlarada

Bende yeni baslicam cnm haftaya randevum var ama benimki baya karışık bakalım nasıl olcak
Hayırlısını Allah bilir ama aşılama yerine tüp benek daha mantıklı ya bana 7 8 kişi neden aşılama yaptırdın ben yaptırdım tutmadı dedi eşimi ikna edemedim ama bidaki ay tüp benek yaptırıcaz herhalde bi su aşılamam açıklansa. Senin de hakkında hayırlısı imkanın varsa direk tüp yaptır derim sen bilirsin

Hayırlısını Allah bilir ama aşılama yerine tüp benek daha mantıklı ya bana 7 8 kişi neden aşılama yaptırdın ben yaptırdım tutmadı dedi eşimi ikna edemedim ama bidaki ay tüp benek yaptırıcaz herhalde bi su aşılamam açıklansa. Senin de hakkında hayırlısı imkanın varsa direk tüp yaptır derim sen bilirsin
Aslında tup diye düşünmüştüm ben ama süreç çok uzun die bi aşılamayı deneyelim dedik ben yumurtam yok progesteronum düşük esimdede morfoloji çok kötü tüp de olurmu bilmiyorum

Aslında tup diye düşünmüştüm ben ama süreç çok uzun die bi aşılamayı deneyelim dedik ben yumurtam yok progesteronum düşük esimdede morfoloji çok kötü tüp de olurmu bilmiyorum
İnsallah hakkında hayırlısı olur olumlu sonuç alırsın kişiye göre değişiklik gösterir bilmiyorum o yüzden insan olumsuz sonuç alınca sabrı azalıyor

Evet bugün 12.gün erken gebelik testi yaptım dün negatif ti bugün de normal gebelik testi yaptım oda negatif ti 1 hafta var adetime

Back