• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim hsg, eşimin sperm testi, herşey var ama doktor adetin 2. , 3. , 4. Günlerinden birinde hormon testini Zeynep kamil de yaptırmamızı söyledi . Sperm testini de Zeynep kamildeki doktora gösterecekmişiz . Normalde smear testim vardı ama doktor yeniden smear ve kültür testi istedi . Onu da fırsat bulursam Bezmiâlem hastanesinde yaptıracağım kızlar sonra bu evrakları tekrar interfilite bölümüne gidip, dosya açtırmak için teslim edeceğiz .

Arkadaşlar selam . Bugün adetin 2. Günü Zeynep kamile gittim kan ve ultrason için . Kan sonuçlarım çıkmadı henüz . Doktor ultrasonda çikolata kisti gördü 2.5 cm . Emin olamadı . Renkli ultrason istedi . Onu da 20 eylüle gün verdiler . Aynı güne smear ve kültür için de randevu almaya çalışacağım . Sevgiyle kalın .

Selam arkadaşlar bugün aşılamam yapıldı sizce tutar mı eşimin sonucu bu şekilde

Eklentiler

• 6F3008E9-C173-46E0-A223-7BDC88606EE8.jpeg
    6F3008E9-C173-46E0-A223-7BDC88606EE8.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar yumurta tembelliği var aşılamaya doğru gidiyoruz doktorun verecegi yumurta geliştirmek için ilaçlar %100 sonuç veriyolu ilaç kullanıldığı halde büyümeyen yumurta okur mu klomen tedavisinden bahsetmiyorum asilamadan

Kızlar selam . Bir önceki mesajımda yanlış yazmışım normal karından bakılan subrapubik pelvik usg imiş . İdrara sıkışık çekildim . Onun öncesinde yine Zeynep Kamilde smear ve pervikal kültür için randevu almıştım . Onu da verdim çok şükür . Ultrasonda kisti çikolata kisti olarak görmediler . Doktor tedaviye engel olmadığını söyledi. Evraklar Tamam, sonuçlar çıktıktan sonra artık raporun çıkması için randevu alıp tüp bebek bölümüne teslim edeceğiz . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Bütün adımlarımı burada yazacağım . Sırf birilerine yol gösterici ve kolaylık olsun diye . Allah kucaklarımızı boş Bırakmasın . Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin . Bizi en iyi bu zorluğu yaşayan şu süreçleri geçirenler anlar. Sevgiyle kalın.

Kızlar sebepsiz infertilite de aşılama yaptırıp negatif olup sonra kendiliğinden hamile kalan var mı

Kızlar selam. Yumurtalıklarım klomen'e hiç tepki vermedi bu ay fostimon başladık. İki gün önce 13mm'di bugün tekrar kontrolüm var. 18-20 mm gibi olursa aşılama yapacağız ama korkuyorum. Çok tedirginim ya olmazsa diye. sizce büyür mü

Kızlar selam. Yumurtalıklarım klomen'e hiç tepki vermedi bu ay fostimon başladık. İki gün önce 13mm'di bugün tekrar kontrolüm var. 18-20 mm gibi olursa aşılama yapacağız ama korkuyorum. Çok tedirginim ya olmazsa diye. sizce büyür mü
Bende bunu merak ediyorum büyümeyen yumurtalar AŞILAMA için %100 buyur çaylarımı klomen fayda etmiyo

Bende bunu merak ediyorum büyümeyen yumurtalar AŞILAMA için %100 buyur çaylarımı klomen fayda etmiyo

Dun görüştüm doktor ile.maalesef su an icin bir hareket yok 13 mm yi gecmediler daha.

Ve igneye ragmrn buyumedigi durumlar da olabiliyormus. Sabirli olacagiz dedi. Cunku bende pkos var yuksek doz verip aniden tum yumurtalarin buyumesini ostemeyiz diyor. Hayirlisi bakalim

Kızlar yeniden selam . Bezmi alem hastanesinde yaptırdığım simir sonucum çıkmış . Ve Zeynep kamil hastanesinde yaptırdığım kültür sonucu da . Yarın için tüp bebek bölümünden randevu aldım . Evraklar tamam inşallah . Belki de bu adetime yetişecek raporum . Allahım nasip etsin inş.

merhaba kızlar bende polikisitik overim yaklaşık 2.5 senelik evliyim ve hep anne olmak istedim 2 aşılama yaptırdım tutmadı ve hiç hamilelik yaşamadım inşallah birgün bizlerde anne oluruz şimdi kilo vermeye çalışıyorum ideal kiloma ulaşınca yine aşılamamı yaptırsam tüp bebeğe mi geçsem kararsızım siz olsanız tüp bebeğe geçermiydiniz

merhaba kızlar bende polikisitik overim yaklaşık 2.5 senelik evliyim ve hep anne olmak istedim 2 aşılama yaptırdım tutmadı ve hiç hamilelik yaşamadım inşallah birgün bizlerde anne oluruz şimdi kilo vermeye çalışıyorum ideal kiloma ulaşınca yine aşılamamı yaptırsam tüp bebeğe mi geçsem kararsızım siz olsanız tüp bebeğe geçermiydiniz
Kaç kilosun canım ? Ne kadar kilo vermen gerekiyor ? Bu hastalığın en büyük düşmanı kilo diyorlar .

65 kiloyum boyum1.58 en az 10 kilo vermem lazım evet çok doğru kilo çok olumsuz etkiliyor pcosu
Bir diyetisyen desteği alıyor Musun ? Kilo gerçekten çok etkiliyor . Evlendiğim zaman 53 kilolardaydım adetim hiç şaşmazdı . Evlilikle birlikte 70 kiloya kadar çıktım düzensizlikler oldu.diyetisyen ile zayıfladım . Şimdi 59 lara düştüm ama vücut kilo al ver daha dengeyi bulamadı . Benim boyumda 1.68

Dun görüştüm doktor ile.maalesef su an icin bir hareket yok 13 mm yi gecmediler daha.

Ve igneye ragmrn buyumedigi durumlar da olabiliyormus. Sabirli olacagiz dedi. Cunku bende pkos var yuksek doz verip aniden tum yumurtalarin buyumesini ostemeyiz diyor. Hayirlisi bakalim
Hayırlısı bizimde sprem testimizdeki ileri hareketlilik 26 dan %7 düştü 4 ay arayla test yaptık hiç cocugum olmucak gibi geliyo hayırlısı diye diye bi hal olduk artık

Bir diyetisyen desteği alıyor Musun ? Kilo gerçekten çok etkiliyor . Evlendiğim zaman 53 kilolardaydım adetim hiç şaşmazdı . Evlilikle birlikte 70 kiloya kadar çıktım düzensizlikler oldu.diyetisyen ile zayıfladım . Şimdi 59 lara düştüm ama vücut kilo al ver daha dengeyi bulamadı . Benim boyumda 1.68
evet alıyorum bende aynı evlendikten sonra 70 kiloya çıktım sizin kilonuz boyunuza göre iyiymiş

evet alıyorum bende aynı evlendikten sonra 70 kiloya çıktım sizin kilonuz boyunuza göre iyiymiş
Önce inanalım herşeyin çok güzel olacağına . Bol bol dua edelim . Evlatlarımız gelecek en kısa sürede inşallah . Bakalım ben bugün evrakları aşılama için teslim edeceğim . Eğer kuruldan bir haftaya çıkar ve adetim de şaşmazsa tedaviye başlayacağım . İlk bebeğime kendiliğinden hamile kalıp , bu sefer 2 sene deneyip olmaması ve tedavi süreçleri bunlar bile nasıl bir stresse uzun süre bekleyen kardeşleri tahmin bile edemiyorum . Tedaviye başladığını bile etrafındakilere söyleyemiyorsun . İnsanlar çok kolay yargılıyor . Çocuk yapmayı becerememiş gibi davranıyorlar . Ah! Etmek istemiyorum ama şu kırgınlıklarım hiç geçmez . Bir evladım olsa Rabbim nasip etse kimsenin gözüne sokmam onu . İncitmem karşımdaki . Empati kavramı ne yazıkki yok toplumda . Hele de hamile kalmış , doğurmuşların bi çoğunda . Bilmiyorlarki Rabbim ol derse olur . Duanızı benden de eksik etmeyin dostlar ..

Hayırlısı bizimde sprem testimizdeki ileri hareketlilik 26 dan %7 düştü 4 ay arayla test yaptık hiç cocugum olmucak gibi geliyo hayırlısı diye diye bi hal olduk artık

ya deme öyle lütfen. Allah bir yolunu açar. Benim eşimin de o kadar ciddi olmasa da problemi vardı ileri hareketle ilgili ilaç kullandı düzeldi. Bir anda düştüyse yükselebilir de. İnşallah en kısa sürede özlemin biter.

Evet bugün evraklarımı teslim ettim . Rapor haftaya cuma çıkar gel al dediler . Sonra da ilk adette 2. Veya 3. Veya 4. Günü gelirsin dediler . Bu ay düzenli adet olursam cuma günü adetin 2. Günü oluyor . İşlerim öyle rast gitti ki . Vardır inş bir hikmeti . Yalnız benim tsh 4 civarı çıktı . Bir dahiliyeye git dediler . Randevu alıp gideceğim . İstediğimiz değer 2.5 civarı oluyor dediler . Bakalım :)

Back