Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)
- Konu Sahibi Nehira-27
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- annelik asilama aşılama sebepleri hamilelik
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ağustos 2016
- 1.259
- 1.714
- 133
Allah yardımcı olsun canım dualarımdasın . Haber et .26 sında 3. Kez aşılama oldum tekrardann. Dua edin lütfen. 1.si gutmuştu kürtaj oldum. Şimdi dualar ve allahin izniyle tekrar olur insallah hamile kalirim. Saglikli cocuklarimiz olsun
- 26 Ocak 2018
- 500
- 309
- 18
- 36
PekiAllah yardımcı olsun canım dualarımdasın . Haber et .
- 5 Ağustos 2016
- 1.259
- 1.714
- 133
- 26 Ocak 2018
- 500
- 309
- 18
- 36
2.güñ başlatiyor doktorKızlar selamlar . Erken adet oldum ve cuma günü ( yani raporumun çıkacağı gün ) adetimin 4. Günü oluyor . Tedavi için geç mi bu gün . Siz adetin kaçıncı günü tedaviye başladınız ?
- 5 Ağustos 2016
- 1.259
- 1.714
- 133
Nasip artık2.güñ başlatiyor doktor
- 5 Ağustos 2016
- 1.259
- 1.714
- 133
Selam dostlar . Adetimin 4. Günü Zeynep Kamile gittim ve raporum çıkmıştı . Bugün akşam ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum . Göbekten iğne, her akşam aynı saatte . Çarşamba günü usg var , kontrole gideceğim . Benim ilaçlarım için 290 tl ödedim . Gelişmeleri yazacağım . Sağlıcakla kalın .
Şunu belirtmek isterim ekip çok iyi ve Güleryüzlü artık aile gibi hissediyorsunuz. :)
Şunu belirtmek isterim ekip çok iyi ve Güleryüzlü artık aile gibi hissediyorsunuz. :)
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Merhaba eski tarihli konu amA benimde erkek infertilitesi ve ileri hız %15 aşılama önerdi tıp fakültesindeki doktorumuz sizin eşinizin değerleri nasıldı aşılamanız mı tuttu tüp bebek mi oldu sorayım dedimselam arkadaşlar ,
ben de aşılama tedavisine başladım, 4 gündür günde 100 ünite gonal-f kullanıyorum.. bugün kontrole gittim,10,9,8,7,6,6,6,6 yumurta boyutlarım.. perşembe tekrar kontrole çağırdı..
bizim aşılama sebebimiz erkek infertilitesi,ilk aşılamamız inşallah son olur ..
- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
Ileri hız sebebi ile 4 kere klomen catlatma iğnesi 2 aşılama yaptırdım hepsi sadece zaman ve nakit kaybı en iyisi tüp bebek diye düşünüyorumMerhaba eski tarihli konu amA benimde erkek infertilitesi ve ileri hız %15 aşılama önerdi tıp fakültesindeki doktorumuz sizin eşinizin değerleri nasıldı aşılamanız mı tuttu tüp bebek mi oldu sorayım dedim
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Ya biz tüp bebek raporu çıkartırız diye tıp fakültesine gittik ama daha önce hiç aşılama olmamasını yaşımızın genç olmasını ve ileri hız 15 diye aşılama raporu çıkabilir size dediler moralim bozuldu aşılamanın şansı düşük eşimin bide değerleri çabuk değişen biri olacak olsa normal olurdu sanki aşılamaya gerek yoktuIleri hız sebebi ile 4 kere klomen catlatma iğnesi 2 aşılama yaptırdım hepsi sadece zaman ve nakit kaybı en iyisi tüp bebek diye düşünüyorum
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Kızlar ben beylikdüzünde oturuyorum. Bugune kadar aşılama ve tüp bebek olayına geçmedi işlemim. Bundan sonraki aşılama yada tüp bebek ama adam akıllı merkez arıyorum. bana yardımcı olun.
1. Beylikdüzü kolan hospital Dr. Fuat KARATEPE
2. Medicana Dr. Selman LAÇİN
3. Bahçeci Fulya Dr. Güvenç KARLIKAYA
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Güvenç beyin iyi olduğunu duydum ama diğer doktorları hiç duymadım arkadasım belki tedavi olanlar çıkar diğer doktorlaraKızlar ben beylikdüzünde oturuyorum. Bugune kadar aşılama ve tüp bebek olayına geçmedi işlemim. Bundan sonraki aşılama yada tüp bebek ama adam akıllı merkez arıyorum. bana yardımcı olun.
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
bende klomen kullandım 4 defa yumurtam gelişti çatladı hamile kalamadım pko var bende eşimde sıkıntı yok işte şimdi aşılama yada tüp bebek karar verilecekti. Ama doktorumdan memnun kalmayınca bıraktım bi kaç ay ara verdim cok üzüldm cunkü.Güvenç beyin iyi olduğunu duydum ama diğer doktorları hiç duymadım arkadasım belki tedavi olanlar çıkar diğer doktorlara
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Bende tüp bebek raporunun çıkmasını bekliyorum. Evrakları teslim ettikten sonra doktor aşılama raporu çıkabilir sizinki dediler çünkü daha önce hiç işlem yapılmadı aşılama çatlatma vs. Benimde hiç gönlüm yok aşılamaya ileri hız düşük zaten %15bende klomen kullandım 4 defa yumurtam gelişti çatladı hamile kalamadım pko var bende eşimde sıkıntı yok işte şimdi aşılama yada tüp bebek karar verilecekti. Ama doktorumdan memnun kalmayınca bıraktım bi kaç ay ara verdim cok üzüldm cunkü.
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
eşimin sperm sonucunu yazıorm canım anlıyormusun?Bende tüp bebek raporunun çıkmasını bekliyorum. Evrakları teslim ettikten sonra doktor aşılama raporu çıkabilir sizinki dediler çünkü daha önce hiç işlem yapılmadı aşılama çatlatma vs. Benimde hiç gönlüm yok aşılamaya ileri hız düşük zaten %15
Hızlı ileri hareketli %8
Yavaş ileri hareketli %29
Yerinde hareketli %29
Hareketsiz %34
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
eşimin sperm sonucunu yazıorm canım anlıyormusun?
Hızlı ileri hareketli %8
Yavaş ileri hareketli %29
Yerinde hareketli %29
Hareketsiz %34
Bizim ilk etapta 0 dı hızlı ileri hareket ilaçla 15 oldu.normal yolla olma ihtimal düşük kabul ediliyor tüp bebek en iyisi bizim için. ama aşılama denenmediyse eşlerin yaşı gençse ilk onu uyguluyor tıp fakülteleri ve devlet hastaneleri
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Devlet hastanesine de gittm adama diyorum kaç sene olmus evleneli hsg cekelm yok adam senin bişeyin yok dedi durdu ama haklıymıs tüplerim acık cıktı. Ama hamile değilim. 3 hastane var elimde birine başlayıp gitmem lazım.Bizim ilk etapta 0 dı hızlı ileri hareket ilaçla 15 oldu.normal yolla olma ihtimal düşük kabul ediliyor tüp bebek en iyisi bizim için. ama aşılama denenmediyse eşlerin yaşı gençse ilk onu uyguluyor tıp fakülteleri ve devlet hastaneleri
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Devlet hastanesine de gittm adama diyorum kaç sene olmus evleneli hsg cekelm yok adam senin bişeyin yok dedi durdu ama haklıymıs tüplerim acık cıktı. Ama hamile değilim. 3 hastane var elimde birine başlayıp gitmem lazım.
Maddi imkanın varsa bahçeci Fulya ama imkanın kısıtlıysa rapor çıkartıp rapor geçen kurumlarda tedavini olman
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
maddi olarak ucu ucuna tek seferlik deneme şansım var suan. Ama evimede yakın olsun isyrm fulya cok uzak işten cıkıp girmem cok sıkıntı.Maddi imkanın varsa bahçeci Fulya ama imkanın kısıtlıysa rapor çıkartıp rapor geçen kurumlarda tedavini olman
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Hmm anladım canım tedavi olan arkadaşlarla görüşürsen aklına yatan bi yerle yüzyüze görüş derim hakkımızda en iyisi en güzeli olsun inşallah :)maddi olarak ucu ucuna tek seferlik deneme şansım var suan. Ama evimede yakın olsun isyrm fulya cok uzak işten cıkıp girmem cok sıkıntı.