Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Sen n’aptın canım gittin mi doktora aşılama yaptıracaktın dimi
Benimki aşılama değilmiş kuzum tüp bebek yapılacakmış demk aşılamaya olmaz die bende günlerce aşılama araştırmıştım eşim doktorla konuşmuş söylemeyi unutmuş kendimi tam.asilamaya ayarlamıştım bianca tüp bebeğe konsantre olmaya çalışıyorum haftaya randevum bian önce tedaviye başlamak istiyorm

Heyecandan olecem Allahim bi sorun cikmaz insallah .ben ilk doktora gittim bana sadece stresten olmuyor dedi boyle boyle 1 sene geçti en son dediki progesteronum çok çok düşük tabiki yumurtlaman çok.kalitesiz veya yok olmaz ilaç yazacam dedi ama bida kan ver dedi eşindense sperm testi istedi kendimi hazırladım ben yumurtlama hormon ilaçları alçam die günlerce o.ilaclari araştırdım dedim kesin ilaç bana fayda eder bianca yavrumuz olur ilaçtan sonra bi gittik doktor dedi eşininse morfoloji ve hiz çok kötü sana ilaç yazamam şok oldum tabi eşime belli etmemeye çalıştım doktor dedi aşılama olcak tamam dedik tatile gittik geldik rand3vuya gittim muayne etmeye gerek yok dedi haftaya randevu verdi ben haladir aşılama sanarken tüp bebekmis meğer şimdi kendimi tüpe hazırlıyorum.pskolojik olarak bu seferde bisey çıkmasın Allahım sizlerdende dua istyorum kizlar daha hiç tedaviye başlayamadık yani anlicaginiz...(ben ovulasyon testinde hiç çift çizgi görmedim bu arada)

Hayırlısı olsun Rabbim nasip ettikten sonra ne problem olursa olsun ediyor zamanı varmış demekki bende 1 buçuk senedir bekliyorum sürekli doktora gittim aşılama da yaptırdım biliyorsun bu ay tutmadı negatif gösteriyor idear testi zaten karnım agrıyor adet olacakmış gibi belim agrıyor bizde adetten sonra tüp bebeğe geçiş yapıcaz Rabbim inşallah bu sefer bize ve tüm isteyenlere nasip eder

Benimde eşimin morfolojisi %2 sayı artıyor ama morfoloji düzelmiyor eşim 7 8 aydır ilaç kullanıyor sayı arttı ama morfoloji hala aynı

Inşallah canm valla gunlerim çok boş geçiyor gibi hissediyorum Bide tüm.gun evde olunca

Valla canım seni çok iyi anlıyorum şu son 5 6 günüm aşırı stresli geçti evde aksama kadar düşün düşün artık yeter dedim ne olacaksa olsun ne yapayım boş kalınca insan daha fazla takıyor
En çok düşünmek yıpratıyor insani keşke bi isim dalan olsa en azından kafam dağılır tüm gün evde otur otur hep aynı şeyi düşünüyorum yatıyorum internet kalkıyorum internet valla kendimden soğudum resmen el işi beceremiyorum okuyorum biraz sonra gün uzun yine dünyalık.islere dönüyorum tüm fun dizi izle vakit çok ama ben her dakikasını boş geçiriyorum...

cnm merhaba idrar testini sabah ilk idrarinlami yaptin yoksa herhangi bir saattemi. bu gun benim asilamadan sonraki 10. gunum. merak ettim bende denicemde

gunaydin kizlar. sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti. sizce hamilemiyim. yoksa ilacin etkisimidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…