Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Sebepsiz CNN bizim ikimizdede bişey yoktu. Aşılama yaptirdin yatıp dinlenmen lazımdı sadece ona odaklancaktinz cnm. Üzülme ama herşey Allah'tan . Sizin ne.sorun varsi
Canım aslında bizim de belli bi şey Yok ve Yen'i sayılırdı ben çok istekli olunca sperm hareketini biraz yavaş buldu o yüzden ben de kabul ettim ama cuma günü kist var Mi gel bakalım diye çağırdı gittim adenomiyozis var dedi pek umudum yok açıkcası

Sizin ilişki olmadı mi ?

Benim sağ ve solda birer yumurtam vardı sperm sayısı iyi eşimin 411 milyon ileri hareket %6 yavaş hareket de %62 yıkama sonrası ne kadar oldu falan hiçbi şey demediler bize sanki karambole geldi

mmerhaba bende cuma asilama yaptirdim bizim doktorumuzda 3 gun iliski onermisti . ilk asilamam pko var bende de. Hamile olanlari gorunce umutlaniyorum. Rabbim hayirli zaman da verir insallah bizede tum isteyenlere de.[/QUOTE]

Cnm senin bebegin neden düştü ve değerin kaçtı ki öyle oldu
Ben asılamanın 10gün yaptım 8.60 cıktı sonra 6gın sonra 163.90 a ulaştı bende bayram a bı hafta mı ne vardı bayramdan sonra kontrol e giderim diye bekledim bu sonuçtan 5gun sonra ben bı ateş bı kusma titreme sabah doktor a gittim kan testi yaptı 134 e düşmüştü. Düşük sebebi yok ama ben o ara hıc oturamadım hep ayakta ıs yaptım hep ağır kaldırmalar tutunamadı tabı

Benim sağ ve solda birer yumurtam vardı sperm sayısı iyi eşimin 411 milyon ileri hareket %6 yavaş hareket de %62 yıkama sonrası ne kadar oldu falan hiçbi şey demediler bize sanki karambole geldi
Bazı doktor kar çok gıcık sperm sayısı çok iyi yarıya düşse 2 00mılyon

Bugün 7 gün bı hafta dır yatıyorum hamıleymısım gibi davranıyor um inş sonucu husran olmaz kızlar ya

Ben o günleri hiç goremicekmisim gibi geliyor

Benimde göğüs ağrım başladı 4-5 gün sonra adet olurum ztn umudum da yoktu :)
Bende hiç goremicekmisim gibiydi hatta sonucu aldığımda aman alıştım zaten ya negetofe dedim bı actim zarfı 76 inanamadm. Sonra aman bi yanlisliklik vardır ya dedim gene sevinmedim 3 gün sonra asil muayene vardı o zaman kan tahlili verdim tekrar hayla umutsuz bekliyorum yoktur diye o kadar rahatumki nasılsa yok diye. Sonra sonuç çıktı baktım 395 ben şok bide doktorun ağzından 4 haftalık duyamaz kadar inanmadım . Hep böyle olur zaten meraklanma. Kaç günün kaldı cnm

Ne güzel canım maşallah Allah size bağışlasın bebisi sağlıkla alırsın inş kucağına pazartesi oldum geçen hafta ama göğüs ağrım başladı sonrasında 4-5 güne adet olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…