• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bende hiç goremicekmisim gibiydi hatta sonucu aldığımda aman alıştım zaten ya negetofe dedim bı actim zarfı 76 inanamadm. Sonra aman bi yanlisliklik vardır ya dedim gene sevinmedim 3 gün sonra asil muayene vardı o zaman kan tahlili verdim tekrar hayla umutsuz bekliyorum yoktur diye o kadar rahatumki nasılsa yok diye. Sonra sonuç çıktı baktım 395 ben şok bide doktorun ağzından 4 haftalık duyamaz kadar inanmadım . Hep böyle olur zaten meraklanma. Kaç günün kaldı cnm
Birde benim çok takipsiz oldu bir kere gittim 11. Gün iki yumurta vardı sağda solda 16.5 mm cumartesi gece iğne oldum pazartesi aşılama hiç bakılmadı sonrasında yanı çok mu buyudu az mi buyudu belli deil :(sperm yıkanınca nasıl oldu o da belli deil

Ne güzel canım maşallah Allah size bağışlasın bebisi sağlıkla alırsın inş kucağına :anneadayı::KK200: pazartesi oldum geçen hafta ama göğüs ağrım başladı sonrasında 4-5 güne adet olurum :)
Göğüs ağrısına takılma çok cnm . O bendede vardı ben sadece sağ kasigimdaki batmalardan anladım sağdan yumurtlamaymis.bu arada bide son bı kaç gün kala goguslerim damarlandi. Ondan biraz supelendim bide ben hergun test yapiodum 10 günden sonra hergun koyulaşan testlerim vardi

Birde benim çok takipsiz oldu bir kere gittim 11. Gün iki yumurta vardı sağda solda 16.5 mm cumartesi gece iğne oldum pazartesi aşılama hiç bakılmadı sonrasında yanı çok mu buyudu az mi buyudu belli deil :KK43:sperm yıkanınca nasıl oldu o da belli deil

Benimde böyle oldu merak etme catlyip catlamadigna bile bakmadılar yani

Göğüs ağrısına takılma çok cnm . O bendede vardı ben sadece sağ kasigimdaki batmalardan anladım sağdan yumurtlamaymis.bu arada bide son bı kaç gün kala goguslerim damarlandi. Ondan biraz supelendim bide ben hergun test yapiodum 10 günden sonra hergun koyulaşan testlerim vardi
Benimde böyle oldu merak etme catlyip catlamadigna bile bakmadılar yani
Ben test yapmicam canım adetimi beklicem nasilsa negatif olacak görmek istemiyorum negatifi

Ben 8 gün kan vermiştim 2.18 çıkmıştı düşün . Tnm ne güzel durabiliyorsan yapma kaçıncı asilaman
İlk canım ilk aşılamam geçen aylarda hep 5-6 gün önce başlardım :) gecen bir iki ay önce catlatma iğnesi vuruldum kendimiz denedik o zmn da öyle igne etkisiyle gördüm hep pozitifleri :) diyorum ya o yüzden artık yapmamak icin kendime söz verdim tek çizgi çok acı veriyor insana :(

İlk canım ilk aşılamam geçen aylarda hep 5-6 gün önce başlardım :) gecen bir iki ay önce catlatma iğnesi vuruldum kendimiz denedik o zmn da öyle igne etkisiyle gördüm hep pozitifleri :) diyorum ya o yüzden artık yapmamak icin kendime söz verdim tek çizgi çok acı veriyor insana :KK43:
Haklısın benimde ilk asilamamdi hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah ne kadardır istiyordu

Haklısın benimde ilk asilamamdi hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah ne kadardır istiyordu
Ekimde evlendim Ocak'tan bu yana istiyorum ama bizim sorunlar var önceleri pkos vardı şimdi görünmüyor sonra her şey yolundaydı bu gidişimde adenomiyozis çıktı umutlu değilim ilk zaman çok heyecanlıydım olur diyordum ama önce hemsire moralimi bozdu düşük ihtimal diye sonra ztn adenomiyozis var dedi adetim gelince mr çekilcem

Ekimde evlendim Ocak'tan bu yana istiyorum ama bizim sorunlar var önceleri pkos vardı şimdi görünmüyor sonra her şey yolundaydı bu gidişimde adenomiyozis çıktı umutlu değilim ilk zaman çok heyecanlıydım olur diyordum ama önce hemsire moralimi bozdu düşük ihtimal diye sonra ztn adenomiyozis var dedi adetim gelince mr çekilcem
Anladım cnm daha çok erken biz iki senedr istiyoruz 3 senedir evliyiz düşün iki sene nasıl geçti bir Allah bilir bir ben

Anladım cnm daha çok erken biz iki senedr istiyoruz 3 senedir evliyiz düşün iki sene nasıl geçti bir Allah bilir bir ben
8.günde test yapıtından hafiften sılıkmı cıktı ikinci çizgi. Ama dıolarkı 10gune kadar gecmezmıs çatlatmak ıgnenin etkisi. Ben ilk asılamada 10 gün test yaptım çıkmadı hıc 11 gün kan testi vermısdım cıkmısdı. Bnmde sonuç negatif galiba sıvılcm cıktı yaa

8.günde test yapıtından hafiften sılıkmı cıktı ikinci çizgi. Ama dıolarkı 10gune kadar gecmezmıs çatlatmak ıgnenin etkisi. Ben ilk asılamada 10 gün test yaptım çıkmadı hıc 11 gün kan testi vermısdım cıkmısdı. Bnmde sonuç negatif galiba sıvılcm cıktı yaa
Çatlatma iğnen ne zaman oldu

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyiz 2 yıldır bebek düşünüyoruz pko var bende eşimde de morfoloji 3 2 yıldır ara ara tedavi gördüm 3 kere klomen 1 kere de gonalf+femara tedavilerimin süreçleri hep güzeldi ama sonuç negatif su an adet oldum yarın 2. Günü sabah randevum var asılama için hic bir engel çıkmazsa bu ay ilk defa aşılama uygulayacağız benim gibi aşılama sürecinde olan asılama olup sonuç bekleyen herkese Rabbim kısa sürede hayirlisiyla sağlıklı hayihay evlatlar nasip etsin ❤️

Bak bunlar 7 ci günden yapılan testler en alttaki de bile hafif var en üstteki 10 gün koyulastigu için anladım ben iğne etkisi olsa git Gide kaybolurdu dedim

Eklentiler

• IMG-20180703-WA0008.jpeg
    IMG-20180703-WA0008.jpeg
    29,9 KB · Görüntüleme: 46
Back