• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Sebepsiz CNN bizim ikimizdede bişey yoktu. Aşılama yaptirdin yatıp dinlenmen lazımdı sadece ona odaklancaktinz cnm. Üzülme ama herşey Allah'tan . Sizin ne.sorun varsi
Canım aslında bizim de belli bi şey Yok ve Yen'i sayılırdı ben çok istekli olunca sperm hareketini biraz yavaş buldu o yüzden ben de kabul ettim ama cuma günü kist var Mi gel bakalım diye çağırdı gittim adenomiyozis var dedi :( pek umudum yok açıkcası

Benim doktorum aşılamanın olduğu gün 12 den sonra ve sonraki üç gün mutlaka ilişki olsun demişti. Rahme ne kadar sperm yollarsak o kadar iyi demişti. bir de o gün ve sonrasında bol bol dinlendim ben bide tatile çıkmıştık sıfır iş yaptım ama herşey Allahtan tutunacağı var ise zaten tutunuyor kesinlikle. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah
Sizin ilişki olmadı mi ?

Aynı gün yaptırmısız ve doktor bizde ılısjı önerdi ama bizde oydu buydu eşimin nöbeti derken ilişki olmadı. Aynı gün ve aynı durumu paylaşıyoruz bakalım ne olacak
Senin kaç yumurtanın ve sperm sayın neydı
Benim sağ ve solda birer yumurtam vardı sperm sayısı iyi eşimin 411 milyon ileri hareket %6 yavaş hareket de %62 yıkama sonrası ne kadar oldu falan hiçbi şey demediler bize sanki karambole geldi

mmerhaba bende cuma asilama yaptirdim bizim doktorumuzda 3 gun iliski onermisti . ilk asilamam pko var bende de. Hamile olanlari gorunce umutlaniyorum. Rabbim hayirli zaman da verir insallah bizede tum isteyenlere de.[/QUOTE]

Cnm senin bebegin neden düştü ve değerin kaçtı ki öyle oldu
Ben asılamanın 10gün yaptım 8.60 cıktı sonra 6gın sonra 163.90 a ulaştı bende bayram a bı hafta mı ne vardı bayramdan sonra kontrol e giderim diye bekledim bu sonuçtan 5gun sonra ben bı ateş bı kusma titreme sabah doktor a gittim kan testi yaptı 134 e düşmüştü. Düşük sebebi yok ama ben o ara hıc oturamadım hep ayakta ıs yaptım hep ağır kaldırmalar tutunamadı tabı

Benim sağ ve solda birer yumurtam vardı sperm sayısı iyi eşimin 411 milyon ileri hareket %6 yavaş hareket de %62 yıkama sonrası ne kadar oldu falan hiçbi şey demediler bize sanki karambole geldi
Bazı doktor kar çok gıcık sperm sayısı çok iyi yarıya düşse 2 00mılyon

Bugün 7 gün bı hafta dır yatıyorum hamıleymısım gibi davranıyor um inş sonucu husran olmaz kızlar ya

Ben asılamanın 10gün yaptım 8.60 cıktı sonra 6gın sonra 163.90 a ulaştı bende bayram a bı hafta mı ne vardı bayramdan sonra kontrol e giderim diye bekledim bu sonuçtan 5gun sonra ben bı ateş bı kusma titreme sabah doktor a gittim kan testi yaptı 134 e düşmüştü. Düşük sebebi yok ama ben o ara hıc oturamadım hep ayakta ıs yaptım hep ağır kaldırmalar tutunamadı tabı
Ben o günleri hiç goremicekmisim gibi geliyor

Benimde göğüs ağrım başladı 4-5 gün sonra adet olurum ztn umudum da yoktu :)
Bende hiç goremicekmisim gibiydi hatta sonucu aldığımda aman alıştım zaten ya negetofe dedim bı actim zarfı 76 inanamadm. Sonra aman bi yanlisliklik vardır ya dedim gene sevinmedim 3 gün sonra asil muayene vardı o zaman kan tahlili verdim tekrar hayla umutsuz bekliyorum yoktur diye o kadar rahatumki nasılsa yok diye. Sonra sonuç çıktı baktım 395 ben şok bide doktorun ağzından 4 haftalık duyamaz kadar inanmadım . Hep böyle olur zaten meraklanma. Kaç günün kaldı cnm

Bende hiç goremicekmisim gibiydi hatta sonucu aldığımda aman alıştım zaten ya negetofe dedim bı actim zarfı 76 inanamadm. Sonra aman bi yanlisliklik vardır ya dedim gene sevinmedim 3 gün sonra asil muayene vardı o zaman kan tahlili verdim tekrar hayla umutsuz bekliyorum yoktur diye o kadar rahatumki nasılsa yok diye. Sonra sonuç çıktı baktım 395 ben şok bide doktorun ağzından 4 haftalık duyamaz kadar inanmadım . Hep böyle olur zaten meraklanma. Kaç günün kaldı cnm
Ne güzel canım maşallah Allah size bağışlasın bebisi sağlıkla alırsın inş kucağına :anneadayı::KK200: pazartesi oldum geçen hafta ama göğüs ağrım başladı sonrasında 4-5 güne adet olurum :)

Back