• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
hadi hayırlısı belkide seninki ikizidr :)
yarın doktor randevum cuma günü konuştum testi tekrarla pazar günü pzartesi gel demiştir. Zaten geçen hafta izindeymiş doktor mecbur bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla daha güzel haberler alırız bende seni tebrik ederim :)
Doktorunuzla görüşün bizede haber ver muhtemelen 3.5 haftalık falan seninki :)

Benim doktorum aşılamanın olduğu gün 12 den sonra ve sonraki üç gün mutlaka ilişki olsun demişti. Rahme ne kadar sperm yollarsak o kadar iyi demişti. bir de o gün ve sonrasında bol bol dinlendim ben bide tatile çıkmıştık sıfır iş yaptım ama herşey Allahtan tutunacağı var ise zaten tutunuyor kesinlikle. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah

Aynen öyle ya sorma. Bende 3 gün özellikle ful yattım bide sürekli badem ceviz kürü incir vs şeyler yedim hiç bı iş yapmadm

Ben meyve çok yedim bir de kivi bebeğin tutunmasını sağlar diye bir şey okumuştum ondanda yedim. Zaten olsun diye yediklerimizden bir ordu doyar ya neyse :D Ama aşılamanın 12.günü çok korktum minnacık pembe kan gelmişti akıntıyla beraber dedim kesin tutmadı. Moralim çok bozulmuştu. Sonra baktım akıntı geçmiyor var bunda bir şey dedim. Çok şükür de öyle oldu.

Ben de pazartesi yaptırdım ama sonrasında ilişki olmadı :KK43: misafir geldi vs derken kaldı :KK43: sizin sorun neydi ?
Aynı gün yaptırmısız ve doktor bizde ılısjı önerdi ama bizde oydu buydu eşimin nöbeti derken ilişki olmadı. Aynı gün ve aynı durumu paylaşıyoruz bakalım ne olacak
Senin kaç yumurtanın ve sperm sayın neydı

Ben meyve çok yedim bir de kivi bebeğin tutunmasını sağlar diye bir şey okumuştum ondanda yedim. Zaten olsun diye yediklerimizden bir ordu doyar ya neyse :KK70: Ama aşılamanın 12.günü çok korktum minnacık pembe kan gelmişti akıntıyla beraber dedim kesin tutmadı. Moralim çok bozulmuştu. Sonra baktım akıntı geçmiyor var bunda bir şey dedim. Çok şükür de öyle oldu.
Benim ilk asılamada 9 10 gün 2 gün üst üste iki uç damla gelmişti ben yerleşme kanaması olduğu duymuş sevınmısdım ama olmadı

Ben meyve çok yedim bir de kivi bebeğin tutunmasını sağlar diye bir şey okumuştum ondanda yedim. Zaten olsun diye yediklerimizden bir ordu doyar ya neyse :KK70: Ama aşılamanın 12.günü çok korktum minnacık pembe kan gelmişti akıntıyla beraber dedim kesin tutmadı. Moralim çok bozulmuştu. Sonra baktım akıntı geçmiyor var bunda bir şey dedim. Çok şükür de öyle oldu.

Yes meyveyede dadanmistim baya yerleşme kanamasiymis annesi.:)

Benim ilk asılamada 9 10 gün 2 gün üst üste iki uç damla gelmişti ben yerleşme kanaması olduğu duymuş sevınmısdım ama olmadı

Bende en olumsuzlarını okumuşum sanırım çünkü 12.günde aşılama tutmazsa kanama başlıyormuş diye okudum ve iki günde bekledim oldum olucam diye nasip kısmet inşallah bu sefer ki tutar senin :)

Back