Birde benim çok takipsiz oldu bir kere gittim 11. Gün iki yumurta vardı sağda solda 16.5 mm cumartesi gece iğne oldum pazartesi aşılama hiç bakılmadı sonrasında yanı çok mu buyudu az mi buyudu belli deilBende hiç goremicekmisim gibiydi hatta sonucu aldığımda aman alıştım zaten ya negetofe dedim bı actim zarfı 76 inanamadm. Sonra aman bi yanlisliklik vardır ya dedim gene sevinmedim 3 gün sonra asil muayene vardı o zaman kan tahlili verdim tekrar hayla umutsuz bekliyorum yoktur diye o kadar rahatumki nasılsa yok diye. Sonra sonuç çıktı baktım 395 ben şok bide doktorun ağzından 4 haftalık duyamaz kadar inanmadım . Hep böyle olur zaten meraklanma. Kaç günün kaldı cnm
Göğüs ağrısına takılma çok cnm . O bendede vardı ben sadece sağ kasigimdaki batmalardan anladım sağdan yumurtlamaymis.bu arada bide son bı kaç gün kala goguslerim damarlandi. Ondan biraz supelendim bide ben hergun test yapiodum 10 günden sonra hergun koyulaşan testlerim vardiNe güzel canım maşallah Allah size bağışlasın bebisi sağlıkla alırsın inş kucağınapazartesi oldum geçen hafta ama göğüs ağrım başladı sonrasında 4-5 güne adet olurum :)
Birde benim çok takipsiz oldu bir kere gittim 11. Gün iki yumurta vardı sağda solda 16.5 mm cumartesi gece iğne oldum pazartesi aşılama hiç bakılmadı sonrasında yanı çok mu buyudu az mi buyudu belli deilsperm yıkanınca nasıl oldu o da belli deil
Göğüs ağrısına takılma çok cnm . O bendede vardı ben sadece sağ kasigimdaki batmalardan anladım sağdan yumurtlamaymis.bu arada bide son bı kaç gün kala goguslerim damarlandi. Ondan biraz supelendim bide ben hergun test yapiodum 10 günden sonra hergun koyulaşan testlerim vardi
Ben test yapmicam canım adetimi beklicem nasilsa negatif olacak görmek istemiyorum negatifiBenimde böyle oldu merak etme catlyip catlamadigna bile bakmadılar yani
Hiç test yaptinmi bugün 8 gün olmuş ben yapiodum çok az cikioduNe güzel canım maşallah Allah size bağışlasın bebisi sağlıkla alırsın inş kucağınapazartesi oldum geçen hafta ama göğüs ağrım başladı sonrasında 4-5 güne adet olurum :)
Ben 8 gün kan vermiştim 2.18 çıkmıştı düşün . Tnm ne güzel durabiliyorsan yapma kaçıncı asilamanBen test yapmicam canım adetimi beklicem nasilsa negatif olacak görmek istemiyorum negatifi
İlk canım ilk aşılamam geçen aylarda hep 5-6 gün önce başlardım :) gecen bir iki ay önce catlatma iğnesi vuruldum kendimiz denedik o zmn da öyle igne etkisiyle gördüm hep pozitifleri :) diyorum ya o yüzden artık yapmamak icin kendime söz verdim tek çizgi çok acı veriyor insanaBen 8 gün kan vermiştim 2.18 çıkmıştı düşün . Tnm ne güzel durabiliyorsan yapma kaçıncı asilaman
Haklısın benimde ilk asilamamdi hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah ne kadardır istiyorduİlk canım ilk aşılamam geçen aylarda hep 5-6 gün önce başlardım :) gecen bir iki ay önce catlatma iğnesi vuruldum kendimiz denedik o zmn da öyle igne etkisiyle gördüm hep pozitifleri :) diyorum ya o yüzden artık yapmamak icin kendime söz verdim tek çizgi çok acı veriyor insana
Ekimde evlendim Ocak'tan bu yana istiyorum ama bizim sorunlar var önceleri pkos vardı şimdi görünmüyor sonra her şey yolundaydı bu gidişimde adenomiyozis çıktı umutlu değilim ilk zaman çok heyecanlıydım olur diyordum ama önce hemsire moralimi bozdu düşük ihtimal diye sonra ztn adenomiyozis var dedi adetim gelince mr çekilcemHaklısın benimde ilk asilamamdi hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah ne kadardır istiyordu
Anladım cnm daha çok erken biz iki senedr istiyoruz 3 senedir evliyiz düşün iki sene nasıl geçti bir Allah bilir bir benEkimde evlendim Ocak'tan bu yana istiyorum ama bizim sorunlar var önceleri pkos vardı şimdi görünmüyor sonra her şey yolundaydı bu gidişimde adenomiyozis çıktı umutlu değilim ilk zaman çok heyecanlıydım olur diyordum ama önce hemsire moralimi bozdu düşük ihtimal diye sonra ztn adenomiyozis var dedi adetim gelince mr çekilcem
Canım biliyorum ama sorun olunca ben o yüzden korkuyorum ne güzel siz de sorun yokAnladım cnm daha çok erken biz iki senedr istiyoruz 3 senedir evliyiz düşün iki sene nasıl geçti bir Allah bilir bir ben
8.günde test yapıtından hafiften sılıkmı cıktı ikinci çizgi. Ama dıolarkı 10gune kadar gecmezmıs çatlatmak ıgnenin etkisi. Ben ilk asılamada 10 gün test yaptım çıkmadı hıc 11 gün kan testi vermısdım cıkmısdı. Bnmde sonuç negatif galiba sıvılcm cıktı yaaAnladım cnm daha çok erken biz iki senedr istiyoruz 3 senedir evliyiz düşün iki sene nasıl geçti bir Allah bilir bir ben
Çatlatma iğnen ne zaman oldu8.günde test yapıtından hafiften sılıkmı cıktı ikinci çizgi. Ama dıolarkı 10gune kadar gecmezmıs çatlatmak ıgnenin etkisi. Ben ilk asılamada 10 gün test yaptım çıkmadı hıc 11 gün kan testi vermısdım cıkmısdı. Bnmde sonuç negatif galiba sıvılcm cıktı yaa
Cumartesi 12 de sen ne zaman yaptın aşılama günümüz aynı pazartesi 11de benmÇatlatma iğnen ne zaman oldu
Bılmıom kı yarın iki uç test alım yapım ama ilk asılamada asılamanın onuncu günü yaptım cıkmadıydıBenimde canım cumartesi gece 12 :) bugün 10. Gün etkisi geçmiştir bence iğnenin yaptıysan vardır belki
Bugün iğnenin 10. Günü etkisi geçmiştir canım silik çıktıysa vardır inşBılmıom kı yarın iki uç test alım yapım ama ilk asılamada asılamanın onuncu günü yaptım cıkmadıydı
Çatlatma iğnesi in etkisi geçmiştir cnm bak ben testlerimi atım sanaBılmıom kı yarın iki uç test alım yapım ama ilk asılamada asılamanın onuncu günü yaptım cıkmadıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?