- 11 Aralık 2017
- 281
- 105
- 18
- 32
Doktorunuzla görüşün bizede haber ver muhtemelen 3.5 haftalık falan seninki :)hadi hayırlısı belkide seninki ikizidr :)
yarın doktor randevum cuma günü konuştum testi tekrarla pazar günü pzartesi gel demiştir. Zaten geçen hafta izindeymiş doktor mecbur bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla daha güzel haberler alırız bende seni tebrik ederim :)
Cıkarmadıkları zaman aşılamaya ne kadar vermısdınız doktor muayene ve ilaçlar harıc.Evet ben :) ama özelde rapor çıkarmamışlardı bana
500tl cnmCıkarmadıkları zaman aşılamaya ne kadar vermısdınız doktor muayene ve ilaçlar harıc.
Merhaba aşılamanız tutmus tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş, aşılamadan sonra ilişkiniz oldu mu ? Çok özel bi soru afedersinizDoktorunuzla görüşün bizede haber ver muhtemelen 3.5 haftalık falan seninki :)
Evet cnm aşılamanın olduğu gün olmadı ondan sonraki iki gün üst üste oldu rica ederim ne demek sorarak anlıyoruz bazı şeyleri:)Merhaba aşılamanız tutmus tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş, aşılamadan sonra ilişkiniz oldu mu ? Çok özel bi soru afedersiniz
Ben de pazartesi yaptırdım ama sonrasında ilişki olmadıEvet cnm aşılamanın olduğu gün olmadı ondan sonraki iki gün üst üste oldu rica ederim ne demek sorarak anlıyoruz bazı şeyleri:)
Sebepsiz CNN bizim ikimizdede bişey yoktu. Aşılama yaptirdin yatıp dinlenmen lazımdı sadece ona odaklancaktinz cnm. Üzülme ama herşey Allah'tan . Sizin ne.sorun varsiBen de pazartesi yaptırdım ama sonrasında ilişki olmadımisafir geldi vs derken kaldı sizin sorun neydi ?
Sebepsiz CNN bizim ikimizdede bişey yoktu. Aşılama yaptirdin yatıp dinlenmen lazımdı sadece ona odaklancaktinz cnm. Üzülme ama herşey Allah'tan . Sizin ne.sorun varsi
Aynen öyle ya sorma. Bende 3 gün özellikle ful yattım bide sürekli badem ceviz kürü incir vs şeyler yedim hiç bı iş yapmadmEn gariibi de şu sebepsiz infetilete bizimde öyleydi :)
Aynen öyle ya sorma. Bende 3 gün özellikle ful yattım bide sürekli badem ceviz kürü incir vs şeyler yedim hiç bı iş yapmadm
Aynı gün yaptırmısız ve doktor bizde ılısjı önerdi ama bizde oydu buydu eşimin nöbeti derken ilişki olmadı. Aynı gün ve aynı durumu paylaşıyoruz bakalım ne olacakBen de pazartesi yaptırdım ama sonrasında ilişki olmadımisafir geldi vs derken kaldı sizin sorun neydi ?
Aynn ya bizde oyle sebepsiz infertilite ne esımde ne bende sıkıntı yokEn gariibi de şu sebepsiz infetilete bizimde öyleydi :)
Benim ilk asılamada 9 10 gün 2 gün üst üste iki uç damla gelmişti ben yerleşme kanaması olduğu duymuş sevınmısdım ama olmadıBen meyve çok yedim bir de kivi bebeğin tutunmasını sağlar diye bir şey okumuştum ondanda yedim. Zaten olsun diye yediklerimizden bir ordu doyar ya neyseAma aşılamanın 12.günü çok korktum minnacık pembe kan gelmişti akıntıyla beraber dedim kesin tutmadı. Moralim çok bozulmuştu. Sonra baktım akıntı geçmiyor var bunda bir şey dedim. Çok şükür de öyle oldu.
Arkadaşlarım inşallah Allah size hayırlı bebisler gonderir.Aynı gün yaptırmısız ve doktor bizde ılısjı önerdi ama bizde oydu buydu eşimin nöbeti derken ilişki olmadı. Aynı gün ve aynı durumu paylaşıyoruz bakalım ne olacak
Senin kaç yumurtanın ve sperm sayın neydı
Ben meyve çok yedim bir de kivi bebeğin tutunmasını sağlar diye bir şey okumuştum ondanda yedim. Zaten olsun diye yediklerimizden bir ordu doyar ya neyseAma aşılamanın 12.günü çok korktum minnacık pembe kan gelmişti akıntıyla beraber dedim kesin tutmadı. Moralim çok bozulmuştu. Sonra baktım akıntı geçmiyor var bunda bir şey dedim. Çok şükür de öyle oldu.
Cnm senin bebegin neden düştü ve değerin kaçtı ki öyle olduBenim ilk asılamada 9 10 gün 2 gün üst üste iki uç damla gelmişti ben yerleşme kanaması olduğu duymuş sevınmısdım ama olmadı
Benim ilk asılamada 9 10 gün 2 gün üst üste iki uç damla gelmişti ben yerleşme kanaması olduğu duymuş sevınmısdım ama olmadı
Yes meyveyede dadanmistim baya yerleşme kanamasiymis annesi.:)
Kız benim degerim 395 e yükselen e kadar ben inanmadım da sevinmedimdeEvet çok şükür. Zaten test sonucuna o kadar inanamadım ki bugün yükselme değeri görmeden sevinemiyordum.
İnşallah hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı da nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?