- 11 Aralık 2017
- 281
- 105
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canim ne güzel Ben umut bile edemiyorum su anBuda 14 gün cnm
Kötü düşünüp kötüyü cagrmaMaşallah canim ne güzel Ben umut bile edemiyorum su an
Bu testler de birisi 12 gün biri 13 gün
7 ve 8 gün cnm onlardada var.ama.hayal meyal gözüküyor . Kaçıncı günün bugunAyy umut oldun bebeğim ya su 7.günden beri yaptıkların varya ilk 3tanesınde belli diğerlerinde çıkmamış belki o ilk ucu hangi günlerde yapıldı
Gercektenmı 7.8.günde iyi belli çıkmış. Bugün sekizinci günüm aksam benımkını kandırıp 5 6tane test almalıyım7 ve 8 gün cnm onlardada var.ama.hayal meyal gözüküyor . Kaçıncı günün bugun
Cnm sasrmayalim belli olanlar 9 10 olmayanlar 7 8 onlardada var amvar ama çok hafif burdan bizede at testleriniGercektenmı 7.8.günde iyi belli çıkmış. Bugün sekizinci günüm aksam benımkını kandırıp 5 6tane test almalıyım
Ayy çok saol cnm aynn atacam. İnş hamıleyımdır. Düşük olabilir diye hamile modundayım. Sıvılcem cıktı üzüldüm nete baktım bazı kadınlar sıvılceden hamıleyımdır diye supelen en lerı görünce de keyfım yerine geldi pozitif bı şekilde günümü beklımCnm sasrmayalim belli olanlar 9 10 olmayanlar 7 8 onlardada var amvar ama çok hafif burdan bizede at testlerini
Sivilceler e üzülme benim görümcem dede çıkmıştı bugün doğum yaptı:)Ayy çok saol cnm aynn atacam. İnş hamıleyımdır. Düşük olabilir diye hamile modundayım. Sıvılcem cıktı üzüldüm nete baktım bazı kadınlar sıvılceden hamıleyımdır diye supelen en lerı görünce de keyfım yerine geldi pozitif bı şekilde günümü beklım
Ya ama su küçük ucu beyaz olandan değil köklü derin ağrılı varya ondan ya o negatif lestırıyoSivilceler e üzülme benim görümcem dede çıkmıştı bugün doğum yaptı:)
Canim senle ayniyiz 3 senedir evliyiz 2 senedir düşünüyoruz benim içinde çok zor geçti insanlar bide abarttigimi düşünüyor iyice moral bozuyorlar bide eşim askeriye de çalışıyor hep dengeli sasti senin nasıl geçti süreçler hangi sorunlar vardı şuan hamilesin galiba biraz anlatır mısınAnladım cnm daha çok erken biz iki senedr istiyoruz 3 senedir evliyiz düşün iki sene nasıl geçti bir Allah bilir bir ben
Cnm benimde çok zor geçti tabiki. Ama.kimseye bişey demedik düşünmüyoruz dedikcede insanlar bir süre sonra anlamaya başladı. İlk önce bi sene denedik olmadı bir sene sonra doktora gittik bana herşey normal dendi eşime varkosel dendi vitamin verdi ama eşim kullanmadı malesef. Bıraktık tedaviyi daha sonra tekrar 6 ay geçtik baska doktora gittik onlarda bana tekrar bişey yok dendi eşime de bişey yok dendi tekrar bıraktık bı 4 5 ay sonra eşimin işleri çok yoğun sabah 6 da gidiyor gece 2 gibi geliyor yaz sezonundan dolayı o yüzden olmicaj artık dedik. Kız geldiğinde Ocak ayında üniversite hastanesine gittim. Orda bana bir liste verdiler bunların hepsini yaptircajsiniz dediler benim onları yaptırmam 4 ay sürdü randevu falan bulamadım aksadı her neyse hepsini yaptik götürdük haziranın 13 ünde baktılar hicbiseyiniz yok dediler ve aşılama yapalım dediler olur dedim adetimin 3 günüydü ilaç verdiler 5 gün kullandım tekrar gittim yumurtaların büyümüş dediler biri 20 mm biri 18 mm hemen iğne verdiler çatlatmak için 20 hazıranda ignemi vurdum 22 Haziran'da aşılama yapıldı yapildi ve 6 temmuzda da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim cnm çok şükür Allah olmayanlara versinCanim senle ayniyiz 3 senedir evliyiz 2 senedir düşünüyoruz benim içinde çok zor geçti insanlar bide abarttigimi düşünüyor iyice moral bozuyorlar bide eşim askeriye de çalışıyor hep dengeli sasti senin nasıl geçti süreçler hangi sorunlar vardı şuan hamilesin galiba biraz anlatır mısın
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin canim bende yarın sabah adetimin 2. Gunu gideceğim bizde bazı sorunlar var bende de eşimde de doktorlara sorsan normlade de olma ihtimali var ama bizim bebek düşünen aileler gibi 2 günde bir duzenli ilişkimiz olamıyor maalesef ikimizde çalışıyoruz o kadar zorlandık ki o yüzden ama yarın inşallah aşılama surecimi hemen başlatırlar benim bütün tahlillerim hazır sadece yarın hormon tahlili yapılacak ben 4 kere felan ilaç iğne tedavisi gördüm hep senin gibi 2 tane yumurtam olustu çok Şükür bu sefer de öyle olur ve hayırlısıyla tutar inşallahCnm benimde çok zor geçti tabiki. Ama.kimseye bişey demedik düşünmüyoruz dedikcede insanlar bir süre sonra anlamaya başladı. İlk önce bi sene denedik olmadı bir sene sonra doktora gittik bana herşey normal dendi eşime varkosel dendi vitamin verdi ama eşim kullanmadı malesef. Bıraktık tedaviyi daha sonra tekrar 6 ay geçtik baska doktora gittik onlarda bana tekrar bişey yok dendi eşime de bişey yok dendi tekrar bıraktık bı 4 5 ay sonra eşimin işleri çok yoğun sabah 6 da gidiyor gece 2 gibi geliyor yaz sezonundan dolayı o yüzden olmicaj artık dedik. Kız geldiğinde Ocak ayında üniversite hastanesine gittim. Orda bana bir liste verdiler bunların hepsini yaptircajsiniz dediler benim onları yaptırmam 4 ay sürdü randevu falan bulamadım aksadı her neyse hepsini yaptik götürdük haziranın 13 ünde baktılar hicbiseyiniz yok dediler ve aşılama yapalım dediler olur dedim adetimin 3 günüydü ilaç verdiler 5 gün kullandım tekrar gittim yumurtaların büyümüş dediler biri 20 mm biri 18 mm hemen iğne verdiler çatlatmak için 20 hazıranda ignemi vurdum 22 Haziran'da aşılama yapıldı yapildi ve 6 temmuzda da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim cnm çok şükür Allah olmayanlara versin
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin canim bende yarın sabah adetimin 2. Gunu gideceğim bizde bazı sorunlar var bende de eşimde de doktorlara sorsan normlade de olma ihtimali var ama bizim bebek düşünen aileler gibi 2 günde bir duzenli ilişkimiz olamıyor maalesef ikimizde çalışıyoruz o kadar zorlandık ki o yüzden ama yarın inşallah aşılama surecimi hemen başlatırlar benim bütün tahlillerim hazır sadece yarın hormon tahlili yapılacak ben 4 kere felan ilaç iğne tedavisi gördüm hep senin gibi 2 tane yumurtam olustu çok Şükür bu sefer de öyle olur ve hayırlısıyla tutar inşallah
Canım bence sen aşılamadan önce hamile kalmışsın 22 Haziran'dan 6 Temmuz'a 14-15 gün var 2 hafta yanı nasıl 4 hafta olurCnm benimde çok zor geçti tabiki. Ama.kimseye bişey demedik düşünmüyoruz dedikcede insanlar bir süre sonra anlamaya başladı. İlk önce bi sene denedik olmadı bir sene sonra doktora gittik bana herşey normal dendi eşime varkosel dendi vitamin verdi ama eşim kullanmadı malesef. Bıraktık tedaviyi daha sonra tekrar 6 ay geçtik baska doktora gittik onlarda bana tekrar bişey yok dendi eşime de bişey yok dendi tekrar bıraktık bı 4 5 ay sonra eşimin işleri çok yoğun sabah 6 da gidiyor gece 2 gibi geliyor yaz sezonundan dolayı o yüzden olmicaj artık dedik. Kız geldiğinde Ocak ayında üniversite hastanesine gittim. Orda bana bir liste verdiler bunların hepsini yaptircajsiniz dediler benim onları yaptırmam 4 ay sürdü randevu falan bulamadım aksadı her neyse hepsini yaptik götürdük haziranın 13 ünde baktılar hicbiseyiniz yok dediler ve aşılama yapalım dediler olur dedim adetimin 3 günüydü ilaç verdiler 5 gün kullandım tekrar gittim yumurtaların büyümüş dediler biri 20 mm biri 18 mm hemen iğne verdiler çatlatmak için 20 hazıranda ignemi vurdum 22 Haziran'da aşılama yapıldı yapildi ve 6 temmuzda da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim cnm çok şükür Allah olmayanlara versin
Cnm adetin ilk gününden hesaplıyor doktorlarCanım bence sen aşılamadan önce hamile kalmışsın 22 Haziran'dan 6 Temmuz'a 14-15 gün var 2 hafta yanı nasıl 4 hafta olur
idrar icin bilemiyorum. Kan versen daha net olur yani acilde de verebiliyosunKızlar aşılamanın bugün 10.cü günü idar testi yapsam çıkarmı yoksa daha erken mi?
Bilmiyorum cesaret edemiyorum negatif sonuç almaktan korkuyorum sanırımidrar icin bilemiyorum. Kan versen daha net olur yani acilde de verebiliyosun