- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Usutme falan yok kanda enfeksiyon varmış şikayetler başladı tabı hamıleyım diye kadın doğuma kontrol e gittim baktıkındeger düşük öyle anladıkSonucu öğrendiğinden kaç gün sonra oldu ? Üşüttün de ateş kusma oldu diye mi düşük oldu acaba yoksa bu belirtiler düşüğün belirtisi miydi ? Geçmiş olsun canım .doktor bişey dedi mi şimdi ne yapacak ilerisi için
İnanmıyorumÖyle olmuyor benimki söylenir 3 gün atrslendım çamaşır falan yıkıyamadım bı gece bı uyandım çamaşır a söyleniyor
Söylensin benim kide söyleniyor umrumda değil benden önemli değil ...Öyle olmuyor benimki söylenir 3 gün atrslendım çamaşır falan yıkıyamadım bı gece bı uyandım çamaşır a söyleniyor
Erkekler duz mantik duz adam, cogu seyi soylemeden anlamazlar kendiliginden dusunemezler okadar duzler :) sonucta kadin keyfinden dinlenmiyor, cocuk icin ugrasiyor tek basina mi fedakarlik yapacak. Valla bu erkekler var ya cok garip yaratiklarKızlar erkeklere pabuç bırakmayın eğer söylemiyormuş çok meraklı ise kalksın kendi atsın çamaşırları makineye kızdım smdi benim eşim atmıştı söylense gücüme giderdi çok kizardinmm sonuct hayırlı güzel bi yol için kendine dikkat ediomn ikiniz için dikkat ediosn saçmalamasn düşük olursa sende bilirim die bunalr strese sokuyosn die
Ekledim bile :) haziranin ilk asilamasi senden hadi bakalim , iyi beklemeler, diger arladaslar tedavideTeşekkür ederim :) sayfayi sesizce basindan sonuna kadar takip etmis biri olarak okuduklarim dunki aşılmayla uctu gitti:) sen transfere hazirlaniyorsun yanlis aklimda kalmadiysa rabbim emeklerini emeklerimizi bosa cikarmasin dilegim..( beni de haziran listene eklermisin
Hangi arkDasti o msji atan baktı merak ettim evet sıkıya gelemiyolar biz nelerle uğraşıyoruz baksanaErkekler duz mantik duz adam, cogu seyi soylemeden anlamazlar kendiliginden dusunemezler okadar duzler :) sonucta kadin keyfinden dinlenmiyor, cocuk icin ugrasiyor tek basina mi fedakarlik yapacak. Valla bu erkekler var ya cok garip yaratiklar
Bende yarın kontrol a gitcem bakalım yarın 10.gun olcak benimKizlar selam. Bugun 13. gunum. Yumurtam yaklasik 19 mm olmus. Aksam 8 gibi catlatma ignemi olacagim. Kismetse sali gunu de asilama yapilacak. Heyecan doruktaaaaa
Bende yarın kontrol a gitcem bakalım yarın 10.gun olcak benim
Ateş keyfi yarım dınlenımde demedim. Benimde zoruma gitti konusmafım bı sure ama ısfeKızlar erkeklere pabuç bırakmayın eğer söylemiyormuş çok meraklı ise kalksın kendi atsın çamaşırları makineye kızdım smdi benim eşim atmıştı söylense gücüme giderdi çok kizardinmm sonuct hayırlı güzel bi yol için kendine dikkat ediomn ikiniz için dikkat ediosn saçmalamasn düşük olursa sende bilirim die bunalr strese sokuyosn die
Merhaba kızlar bende dün ilk aşılamamı oldum inşallah tutar ne zaman test yapsam çıkar en erken az da olsa
İnşallah olur canım , pozitif görürsün hayırlı olsun, şimdi beklemek ve dinlenmek zamanı , en sıkıcı zaman :) ağır iş , yapma, dinlen gez dolaş kafanı bişeylerle meşgul et
İnşallah olur canım , pozitif görürsün hayırlı olsun, şimdi beklemek ve dinlenmek zamanı , en sıkıcı zaman :) ağır iş , yapma, dinlen gez dolaş kafanı bişeylerle meşgul et
Hayırlı olsun inşallah tutar yaşın kaçtı canım, aşılama sebebin neydi ?Merhaba kızlar bende dün ilk aşılamamı oldum inşallah tutar ne zaman test yapsam çıkar en erken az da olsa
Ayy ben seni çalışmıyorsundur diye düşündüm :) çalışıyorsan evet vakit kalmaz :) gündüzleri geçer bi şekilde akşam eve varınca kafa orda olur :) byramdan sonra yani az bişey kalmış , bayram zaten öyle böyle geçer :)Amin canim insallah. Simdi evdeyim bugun rapor verdi dinleniyorum. Ama yarin yine isbasi mecburen. Allahtan biraz yogun bir isim var da pek bunlari dusunmeye vaktim olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?