Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Açık kahve gibi geliyor ama bakalım yarına kadar belli olur. Inşallah öyledir
Benim halen adet agrilarim var lavaboya gidip duruyorum jeli kullanmayi bıraktım goguslerim kendinden gectiyarın 14. Gunum benim ama umut yok artık kendi haline bıraktım

Benim halen adet agrilarim var lavaboya gidip duruyorum jeli kullanmayi bıraktım goguslerim kendinden gectiyarın 14. Gunum benim ama umut yok artık kendi haline bıraktım
Ah o son günler yok mu son günler. Sürekli çamaşırımı kontrol edersim bende . 14 gün az değil inşallah pozitifi alacaksın inşallah.

kız bizim aynı gün. 13 mart aşılama nasıl 14. gün oluyor. 25 mart yarın 12. gün olur

Inşallah adet olmazsın canım bende soğan kürüne başlıcam yarın bakalım 15 gün devam edebilcek miyim
Ben 1 gün yaptım bıraktım :) hem üşendim hem içmesi hoş gelmedi :) yarın bi daha başlayacam ama inşallah yani bakalım :)

tulinkrc , çatlatma iğneni oldun mu dün ? Yarın aşılaman kaçta yapılacak ? Hadi hayırlısı bu sefer olsun inşallah,
Evet yaptım igneyi dün akşam 21:00 da. Yarın için doktor sabah 8 de cagirdi aşilamam kaçta olur tam bilmiyorum daha sperm hazirlanacak falan derken... Ay inşallah ya bu aşilamadan daha cok umutluyum hayirlisi neyse o olsun hakkimizda

Hadi bakalım bu sefer şeytanın bacağını kır, sen sonuç öğreneceğin aşamada ben de adetim yaklaşmış olacak tüpe giderim artık :)

Asilama ilk gun yumurtaliklarda agri 2. Gun sari sumuksu akinti ishal 3.gunu sabah ameliyyat.deliklerimde sizi hafif kasik agrisi adet geliyomus gibi 5. Gun sol yumurtalik hissetmek sag da batma
6. Gun idrar yaparken kasiklarimda batma acimA idrar tutamama 7 siddetli gaz sancisi sol alt ve uykudan kalkinca sag sicak basma aksam siddetli gaz sancisi 8. Gun ayni hafif gaz 9. Gun sagda kramp 10. Gun prsmbbe ezan sabah snra adet snc gibi agri bacak tutmadi malesef kizlar butun belirtileri yasadim ama nasip Allahtan

Test yaptın mı canım, saedece belirtilerden mi yorumluyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…