- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Anne gibisi yok ozaman keyfini çıkar :)Valla nehircim ben 1 aylık stresimi attim su anda rahatım annem geldi 1 haftadir yanımda bana moral vermeye geldi üzülmüştüm baya aşılamadan sonra tutmayınca ama şimdi rahatım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne gibisi yok ozaman keyfini çıkar :)Valla nehircim ben 1 aylık stresimi attim su anda rahatım annem geldi 1 haftadir yanımda bana moral vermeye geldi üzülmüştüm baya aşılamadan sonra tutmayınca ama şimdi rahatım
Benim halen adet agrilarim var lavaboya gidip duruyorum jeli kullanmayi bıraktım goguslerim kendinden gectiyarın 14. Gunum benim ama umut yok artık kendi haline bıraktımAçık kahve gibi geliyor ama bakalım yarına kadar belli olur. Inşallah öyledir
Ah o son günler yok mu son günler. Sürekli çamaşırımı kontrol edersim bende . 14 gün az değil inşallah pozitifi alacaksın inşallah.Benim halen adet agrilarim var lavaboya gidip duruyorum jeli kullanmayi bıraktım goguslerim kendinden gectiyarın 14. Gunum benim ama umut yok artık kendi haline bıraktım
Inşallah canım.İnşallah yerleşmedir tutunuyordur
kız bizim aynı gün. 13 mart aşılama nasıl 14. gün oluyor. 25 mart yarın 12. gün olurBenim halen adet agrilarim var lavaboya gidip duruyorum jeli kullanmayi bıraktım goguslerim kendinden gectiyarın 14. Gunum benim ama umut yok artık kendi haline bıraktım
kız bizim aynı gün. 13 mart aşılama nasıl 14. gün oluyor. 25 mart yarın 12. gün olur
Teşekkürler Nehira-27 fakat az çok anlaşılır benimki adet agrisi farklı bir durum yok fakat oluruna bıraktım sogan kurune kendimi adapte ettimAh o son günler yok mu son günler. Sürekli çamaşırımı kontrol edersim bende . 14 gün az değil inşallah pozitifi alacaksın inşallah.
Bende seninle aynı hislerdeyim canım hakkımızdan hayırlısı ne diyelim..Teşekkürler Nehira-27 fakat az çok anlaşılır benimki adet agrisi farklı bir durum yok fakat oluruna bıraktım sogan kurune kendimi adapte ettim
Inşallah adet olmazsın canım bende soğan kürüne başlıcam yarın bakalım 15 gün devam edebilcek miyimTeşekkürler Nehira-27 fakat az çok anlaşılır benimki adet agrisi farklı bir durum yok fakat oluruna bıraktım sogan kurune kendimi adapte ettim
Ben 1 gün yaptım bıraktım :) hem üşendim hem içmesi hoş gelmedi :) yarın bi daha başlayacam ama inşallah yani bakalım :)Inşallah adet olmazsın canım bende soğan kürüne başlıcam yarın bakalım 15 gün devam edebilcek miyim
Evet yaptım igneyi dün akşam 21:00 da. Yarın için doktor sabah 8 de cagirdi aşilamam kaçta olur tam bilmiyorum daha sperm hazirlanacak falan derken... Ay inşallah ya bu aşilamadan daha cok umutluyum hayirlisi neyse o olsun hakkimizdatulinkrc , çatlatma iğneni oldun mu dün ? Yarın aşılaman kaçta yapılacak ? Hadi hayırlısı bu sefer olsun inşallah,
Hadi bakalım bu sefer şeytanın bacağını kır, sen sonuç öğreneceğin aşamada ben de adetim yaklaşmış olacak tüpe giderim artık :)Evet yaptım igneyi dün akşam 21:00 da. Yarın için doktor sabah 8 de cagirdi aşilamam kaçta olur tam bilmiyorum daha sperm hazirlanacak falan derken... Ay inşallah ya bu aşilamadan daha cok umutluyum hayirlisi neyse o olsun hakkimizda
Test yaptın mı canım, saedece belirtilerden mi yorumluyorsun ??Asilama ilk gun yumurtaliklarda agri 2. Gun sari sumuksu akinti ishal 3.gunu sabah ameliyyat.deliklerimde sizi hafif kasik agrisi adet geliyomus gibi 5. Gun sol yumurtalik hissetmek sag da batma
6. Gun idrar yaparken kasiklarimda batma acimA idrar tutamama 7 siddetli gaz sancisi sol alt ve uykudan kalkinca sag sicak basma aksam siddetli gaz sancisi 8. Gun ayni hafif gaz 9. Gun sagda kramp 10. Gun prsmbbe ezan sabah snra adet snc gibi agri bacak tutmadi malesef kizlar butun belirtileri yasadim ama nasip Allahtan
Erken gebelik testi yaptim canim nasip degilmis rabbim derse o birde adet lekem geldiTest yaptın mı canım, saedece belirtilerden mi yorumluyorsun ??