Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bu aşamada çatlatılması mümkün değil mi acaba? Yumurta çatlamadan adet başlayabiliyor mu? Başlamaz diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?Kizlar catlama ignesi ile yumurtam catlamiyor. Kun fe ye kun diyorum. Rabbim dermansiz dert vermesin.suan biri 20 biri 25 ml.olmak üzere folikulum mevcut fakat adet olacağım
yumurta çatlayınca ateş yükselir adet geldiği güne yakın düşer.kızlar aşılamamın 4.gunundeym ilk gunden beri atesim var bu neden olur
çatlamayan yumlar kiste dönüşür ve birçoğu adetle atılır diye biliyorum.Peki bu aşamada çatlatılması mümkün değil mi acaba? Yumurta çatlamadan adet başlayabiliyor mu? Başlamaz diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?
yumurta çatlayınca ateş yükselir adet geldiği güne yakın düşer.
bu tamamen doğal cnm :)
Evet cnm catladigindan emin olabilirsin sürekli olcuyorsaniyi bisey yani demi :)
Evet cnm catladigindan emin olabilirsin sürekli olcuyorsan
Cnm biz aynı gün yaptırmıştık aşılamayı sanırım, cuma günü.adetin mi başladı senin ? Test yaptıysan daha erken çıkmayabilir.kızlar benimde olmadı hepimiz üst üste. İşyerinde tuvalette ağlıyorum gizli gizli. sonra tekrar işime dönüyorum. Kimse bana ne olduğunu bilmiyor Allahtan başka.
Benimde başım ağırdı baya ağlamaktan. Bide adetken hormonlardan duygusallaşıyorum iyice seleyi suya veriyorum. Ya o değilde aşılamayla olmadıysa normal olur mu ki ilişkiyi mi beceremiyoruz diyordum o da değil demekki aşılamayla anladık en azından. Hayırlısı ne diymkiHepimize geçmiş olsun. Ümitsizlik yok kizlar. Hamile kalacagimiza inanmamiz gerekiyor. Başka türlü olmayacak bu asilama hikayesi ben de bitti artık. Doktor tüp bebek dedi ama bakalım şuanlik düşünmüyorum Rabbim ah bir iki.ayda bi normal.nasip etse hepimize insallah dua edelim kizlar ben de çok ağladım bugün beynim uyusmus gibi hissettim Rabbim şu hastanelerden yüzümüzü gülerek bebisler le cikacagimiz günleri nasip etsin insallah mübarek şu üç aylarda
Canım tam test yapmaya karar vermiştim bugün hatta bian ilk defa hamileyim sandım hapşırırken değişik bişey oldu bilmiyorum böyle bir belirti varmı sanki göbek kordonu gibi bişey içimde hissettim saçma mı bilmiyorumda demekki saçmaymış sonra karnım ağırdı kan geldi adetim yani kesin artık şüphe yok. Beni bide kötü yakaladı çok mutluyken birden yıkıldım ne olduğunu anlamadımCnm biz aynı gün yaptırmıştık aşılamayı sanırım, cuma günü.adetin mi başladı senin ? Test yaptıysan daha erken çıkmayabilir.
Yok canım daha başlamadım, negatifi alalı 10 gün oldu :) adet olunca başlamayı umuyorum tedaviye. Azcık dinlenem, Tüp bebek merkezini aradım işten gelince , geç aramışım, 5 ten önce aramam lazımmış , yarın arayacam bakalım, detayları aktarırım size konuşunca :) sen ne yapıyorsunNehira-27 canım tüp bebek tedavisine başladın mı?
Ben eminim yoğun kan ve sancı yani başka ne olabilir ki hep aynıydı bende. Çikolata kisti bizi yaktı kavurdu. Soğan kürüne başlayalımmı napalım aşılamadan sonra yap demişti doktor. Ama çikolata kistinde işe yaradı diyen duydunuz mu hiç
Geçmiş olsun canım kimse bilmesin boşver, iş ortamı güvenilmez. Allah sabır versin hepimize umut versin . Herşeyde bi hayır vardır.kızlar benimde olmadı hepimiz üst üste. İşyerinde tuvalette ağlıyorum gizli gizli. sonra tekrar işime dönüyorum. Kimse bana ne olduğunu bilmiyor Allahtan başka.
Ben dün başladım belki faydası olur canım, faydası olmasa da zararı olmaz en azından. Yapabildiğimiz kadar yapalım, içmesi iğrenç ama , bi dikişte içince gidiyor :)Ben eminim yoğun kan ve sancı yani başka ne olabilir ki hep aynıydı bende. Çikolata kisti bizi yaktı kavurdu. Soğan kürüne başlayalımmı napalım aşılamadan sonra yap demişti doktor. Ama çikolata kistinde işe yaradı diyen duydunuz mu hiç
Hiçbişeyin sonu değil arkadaşlar. Dinlenip dinlenip devam etcez mücadeleye .Uzulmemeye calis canm napalimbizimde bebisler olucak inanmalisin bu surec cok zor ama kendini toparlamassan dahada zorlasio
Geçmiş olsun canım, insan bazen düşünüyor bu doktorlar ne işe yarıyor? Yumurta çatlamadan nasıl kalır yaKizlar bende de sonuç negatif. Hatta yumurtalarim dahi catlamamis. Ben de catlama problemi nden dolayi hamile kalamiyordum gonal f ve ovitrelle ile 18 ml de vurulan catlama ignesi ne rağmen catlamamis olması şaşırtıcı. ama Allah ol der ve olur o günü bekliyorum...
Ya varya yumurta çatladımı diye bakmıyolar bile halbuki en önemli şey bi bak demi ultrasonda öyle yap aşılamayı ama yok uğraşırlar mı hiçGeçmiş olsun canım, insan bazen düşünüyor bu doktorlar ne işe yarıyor? Yumurta çatlamadan nasıl kalır ya
Gerçekten ilginç ya. Umurlarında mı bizim umutlar. Yap geç, sonra oldu olmadı demesi çok kolay onlar için.Ya varya yumurta çatladımı diye bakmıyolar bile halbuki en önemli şey bi bak demi ultrasonda öyle yap aşılamayı ama yok uğraşırlar mı hiç