Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben tüp bebek merkezini aramayı düşünüyom yakında, biraz dinlencem demiştim ama duramıyorum sormamı istediğiniz soru var mı merak ettiğiniz :)

Kızlar ben tüp bebek merkezini aramayı düşünüyom yakında, biraz dinlencem demiştim ama duramıyorum sormamı istediğiniz soru var mı merak ettiğiniz :)
CAnım HAngi merkezde yaptıracaksın karar verdin mi? Ben ikinci aşılamada olmazsa yaz sonunda yaptırayım diyorum tüp bebeği tabi doktor ne dicek bakalım önemli olan doktor ne diyecek.

Mstfsevda , kız 14. Gündesin kan tetsti yaptır istersen , önceden ben de senin gibi adeti bekleme taraftarıydım ama gerek yok o strese , bir an önce öğrenmek en güzeli :)

Kızlar herkes sessizliğe gömüldü :) haftasonu neler yapıyorsunuz :) ben bunaldım çıldıracam gibi. Ne zaman bitecek bizim bu belirsiz stresli süreçlerimiz acaba

Valla nehircim ben 1 aylık stresimi attim su anda rahatım annem geldi 1 haftadir yanımda bana moral vermeye geldi üzülmüştüm baya aşılamadan sonra tutmayınca ama şimdi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…