Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Erken gebelik testi yaptim canim nasip degilmis rabbim derse o birde adet lekem geldi
Hakkında hayırlısı olsun canım nasip olduğu gün istemesende olacak o bebek hiç üzülme. Bizim kontrolümüzde değil bu tarz şeyler. o yüzden üzülmememiz lazım ama işte zor biliyorum.

Hakkında hayırlısı olsun canım nasip olduğu gün istemesende olacak o bebek hiç üzülme. Bizim kontrolümüzde değil bu tarz şeyler. o yüzden üzülmememiz lazım ama işte zor biliyorum.
Ruyalarimda gorup aglayarak uyanmisim bugun cok sukur Allah daha cok dert vermesin rabbimin bildigi var bekletiyor bizi daha iyisini vermek icin

Ruyalarimda gorup aglayarak uyanmisim bugun cok sukur Allah daha cok dert vermesin rabbimin bildigi var bekletiyor bizi daha iyisini vermek icin
tabi ki daha çok dua etmemizi istiyor yeter ki O bizden razı olsun bu şekilde de çekeriz önemli değil. Allah dirayetli düşünmeyi nasip etsin. Kendimizi kaybettirmesin. Ben maneviyata yönelince toparlıyorum moralim düzeliyor. Dünyanın sonu değil elbet birgün benim aracılığımla biri dünyaya gelecekse zaten o gün bi şekilde yaşayacağız bu durumu.

Aminnn

Aşılama dene canım ozaman gepgençsin maşallah :)
sagol canım teşekkür ederim geçen ay gonal f iğneyle sonrasında çatlama inesi olmuştum normalde bu gün 16. gün hasta olmam lazım ama inşallah olmaz bakalım kısmet inşallah hiç ona gerek bile kalmaz rabbim sevindirir bizi 11. gün kanda negatifti ama değişir mi artık bilmem

11. gün erken sayılır bence değişebilir. İnşallah aşılamaya falan gerek kalmadan Allah yüzünüzü güldürür.

11. gün erken sayılır bence değişebilir. İnşallah aşılamaya falan gerek kalmadan Allah yüzünüzü güldürür.
sagol canım inşallah rabbim nasip etmiştir bu ay Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar bende de sonuç negatif. Hatta yumurtalarim dahi catlamamis. Ben de catlama problemi nden dolayi hamile kalamiyordum gonal f ve ovitrelle ile 18 ml de vurulan catlama ignesi ne rağmen catlamamis olması şaşırtıcı. ama Allah ol der ve olur o günü bekliyorum...

aslında bu doktorlar bence bize boşuna umut bağlatıyorlar.benimde yumurtalarım taş gibi çatlamak bilmiyor çatladı mı dersen ben ateş ölçümünden çatladığından eminim.ama aşılama yapıldıktan bir hafta sonra çağırıp kan tahliliyle progestan değerimize bakmaları lazım işte ordan çatlayıp çatlamadığını, çatlayan yumurtanın kaliteli olup olmadığını anlayabilirler.
yani sende bir hafta önce çatlamadığını öğrenir, beynen bu duruma alışırdın, boşuna strese hayal kurmaya devam etmezdin.

rabbim bizlere de ol diyecek inş.Zamanını sabırla beklememiz gerekiyor.hakkında hayırlısı olsun cnm.

yaaaa o zamn ona göre bir tedavi uygylasalarmıs ne biliyim mesela kontrole çağırabilirlerdi yumurtaya bakmak için çatlamıs mı die

çok haklısın canım

Kizlar catlama ignesi ile yumurtam catlamiyor. Kun fe ye kun diyorum. Rabbim dermansiz dert vermesin.suan biri 20 biri 25 ml.olmak üzere folikulum mevcut fakat adet olacağım

Kizlar catlama ignesi ile yumurtam catlamiyor. Kun fe ye kun diyorum. Rabbim dermansiz dert vermesin.suan biri 20 biri 25 ml.olmak üzere folikulum mevcut fakat adet olacağım
spermle yumurtayı yanyana koyuyorlar döllenmiyor burda bi düşünmemiz lazım dediğin gibi yumurta çatlamıyor

kızlar benimde olmadı hepimiz üst üste. İşyerinde tuvalette ağlıyorum gizli gizli. sonra tekrar işime dönüyorum. Kimse bana ne olduğunu bilmiyor Allahtan başka.

Bendende kotu haber kizlar aglamiom da niyeyse kafayi yedim sonunda sanirim hayrlisi ya allah ne zamn derse olck oymus buymus suymus kisacadi nasip deilmis

Hepimize geçmiş olsun. Ümitsizlik yok kizlar. Hamile kalacagimiza inanmamiz gerekiyor. Başka türlü olmayacak bu asilama hikayesi ben de bitti artık. Doktor tüp bebek dedi ama bakalım şuanlik düşünmüyorum Rabbim ah bir iki.ayda bi normal.nasip etse hepimize insallah dua edelim kizlar ben de çok ağladım bugün beynim uyusmus gibi hissettim Rabbim şu hastanelerden yüzümüzü gülerek bebisler le cikacagimiz günleri nasip etsin insallah mübarek şu üç aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…