- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Kız senin sonuç belli oldu mu ki hemen tüpçü moduna girdin :) dur bakalım belki bbeiş gelecek , ben tüpçüyüm garanti :)kader arkadaşım nerde benim tüpçüler toplansın :)) Nehira-27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senin sonuç belli oldu mu ki hemen tüpçü moduna girdin :) dur bakalım belki bbeiş gelecek , ben tüpçüyüm garanti :)kader arkadaşım nerde benim tüpçüler toplansın :)) Nehira-27
Evet ya işten gelince merakla bakıyom akşam test yapan var mıdır ki diye :) birileri desin pozitif diye :)Kızlar sonucu belli olan yok mu hadi dökülun birer birer
Iiyiz cnm sen nasilsinnaber kizlar
Valla cuma akşamı, haftasonuna girdim 2 gün tatil :) dizi keyfi yapıyom, çay içecemnaber kizlar
Bende esimle edirnedye geldim kalicaz ordan yarin bi yunanistana gidip geliriz degisiklik olsun keyif yapmak lazmValla cuma akşamı, haftasonuna girdim 2 gün tatil :) dizi keyfi yapıyom, çay içecem
Ohhh güzel bi değişiklik :)Bende esimle edirnedye geldim kalicaz ordan yarin bi yunanistana gidip geliriz degisiklik olsun keyif yapmak lazm
Ay sorma aynen :) bende işteyken arada kafa dağıtmak için giryorum. Naptın işini yıllık izin mi alcan tüp bebek için nasıl ayarlıycan. Bu işi gizli yapmayı nasıl başarcaz tüm iştekiler başımıza toplanmasa bari bana da akıl ver senin yolundan gideyim rapor çıkardın mıBurdayım kız işten geldim şimdi :) gündüz hiç okuyamıyorum yazılanalrı akşam gelince hepsini okuyorum, seninle durumumuz okadar benziyor ki , ruh halimiz bile :)
Süper valla kaç günlüğüne gittinizBende esimle edirnedye geldim kalicaz ordan yarin bi yunanistana gidip geliriz degisiklik olsun keyif yapmak lazm
Çok güldüm yok valla hiç bişey yok bende tıs yani. Adeti bekliyorum. Yarın 10. Gün jeli de bırakcam dengemi bozdu sanırsın hamileymde neyime progesteron. İyicene sapıttı vücut yakında göğüsten süt sağacaz yemişim jeliniKız senin sonuç belli oldu mu ki hemen tüpçü moduna girdin :) dur bakalım belki bbeiş gelecek , ben tüpçüyüm garanti :)
Ne yapacam kız yıllık izni patlatcam :) şimdilik düşünmüyom zihnimi dinlendirmek istiyom :)Ay sorma aynen :) bende işteyken arada kafa dağıtmak için giryorum. Naptın işini yıllık izin mi alcan tüp bebek için nasıl ayarlıycan. Bu işi gizli yapmayı nasıl başarcaz tüm iştekiler başımıza toplanmasa bari bana da akıl ver senin yolundan gideyim rapor çıkardın mı
Kız dur :) karnında bebiş varsa alınır bak beni yok sayıyor diye o adet gelmeyecekÇok güldüm yok valla hiç bişey yok bende tıs yani. Adeti bekliyorum. Yarın 10. Gün jeli de bırakcam dengemi bozdu sanırsın hamileymde neyime progesteron. İyicene sapıttı vücut yakında göğüsten süt sağacaz yemişim jelini
Yıllık iznimin yarısıda aşılamalara gitti bilseydim almazdım kolay bişeymiş baya. Neyse rapor mapor yazdırırım yetmezse :)Ne yapacam kız yıllık izni patlatcam :) şimdilik düşünmüyom zihnimi dinlendirmek istiyom :)
Kız ne biliyim napcağımı şaşırdım insan hiç mi hissetmez aynı tipik adet belirtilerim. Sen kaçıncı gün adet olmuştun ikinci aşılamadaKız dur :) karnında bebiş varsa alınır bak beni yok sayıyor diye o adet gelmeyecek
1.aşılamamda 15. Gün adet oldumKız ne biliyim napcağımı şaşırdım insan hiç mi hissetmez aynı tipik adet belirtilerim. Sen kaçıncı gün adet olmuştun ikinci aşılamada
Sen baya da geç olmuşsun kaç günde bir adet oluyosun belki geç oluyosan normal. Ben bir hafta erken oldum ilk aşılamam da. 12.günde oldum şimdide bekliyom o yüzden1.aşılamamda 15. Gün adet oldum
2. aşılamamda 17. Gün adet oldum
Bulunduğun yerde yumurta takibini yaptırabileceğin bi hastane var mı, varsa orda yaptırırsın 1-2 saatlik izinlerle, transfer aşamasında yıllık izin alırsın.Yıllık iznimin yarısıda aşılamalara gitti bilseydim almazdım kolay bişeymiş baya. Neyse rapor mapor yazdırırım yetmezse :)
1. Sinde normal oldumSen baya da geç olmuşsun kaç günde bir adet oluyosun belki geç oluyosan normal. Ben bir hafta erken oldum ilk aşılamam da. 12.günde oldum şimdide bekliyom o yüzden