• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Burdayım kız işten geldim şimdi :) gündüz hiç okuyamıyorum yazılanalrı akşam gelince hepsini okuyorum, seninle durumumuz okadar benziyor ki , ruh halimiz bile :)
Ay sorma aynen :) bende işteyken arada kafa dağıtmak için giryorum. Naptın işini yıllık izin mi alcan tüp bebek için nasıl ayarlıycan. Bu işi gizli yapmayı nasıl başarcaz tüm iştekiler başımıza toplanmasa bari :KK19: bana da akıl ver senin yolundan gideyim rapor çıkardın mı

Kız senin sonuç belli oldu mu ki hemen tüpçü moduna girdin :) dur bakalım belki bbeiş gelecek , ben tüpçüyüm garanti :)
Çok güldüm:KK48: yok valla hiç bişey yok bende tıs yani. Adeti bekliyorum. Yarın 10. Gün jeli de bırakcam dengemi bozdu sanırsın hamileymde neyime progesteron. İyicene sapıttı vücut yakında göğüsten süt sağacaz yemişim jelini

Ay sorma aynen :) bende işteyken arada kafa dağıtmak için giryorum. Naptın işini yıllık izin mi alcan tüp bebek için nasıl ayarlıycan. Bu işi gizli yapmayı nasıl başarcaz tüm iştekiler başımıza toplanmasa bari :KK19: bana da akıl ver senin yolundan gideyim rapor çıkardın mı
Ne yapacam kız yıllık izni patlatcam :) şimdilik düşünmüyom zihnimi dinlendirmek istiyom :)

Çok güldüm:KK48: yok valla hiç bişey yok bende tıs yani. Adeti bekliyorum. Yarın 10. Gün jeli de bırakcam dengemi bozdu sanırsın hamileymde neyime progesteron. İyicene sapıttı vücut yakında göğüsten süt sağacaz yemişim jelini
Kız dur :) karnında bebiş varsa alınır bak beni yok sayıyor diye :( o adet gelmeyecek

Kız dur :) karnında bebiş varsa alınır bak beni yok sayıyor diye :KK43: o adet gelmeyecek
Kız ne biliyim napcağımı şaşırdım insan hiç mi hissetmez aynı tipik adet belirtilerim. Sen kaçıncı gün adet olmuştun ikinci aşılamada

1.aşılamamda 15. Gün adet oldum
2. aşılamamda 17. Gün adet oldum
Sen baya da geç olmuşsun kaç günde bir adet oluyosun belki geç oluyosan normal. Ben bir hafta erken oldum ilk aşılamam da. 12.günde oldum şimdide bekliyom o yüzden

Yıllık iznimin yarısıda aşılamalara gitti bilseydim almazdım kolay bişeymiş baya. Neyse rapor mapor yazdırırım yetmezse :)
Bulunduğun yerde yumurta takibini yaptırabileceğin bi hastane var mı, varsa orda yaptırırsın 1-2 saatlik izinlerle, transfer aşamasında yıllık izin alırsın.

Back