- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
Hayırlısı olsun nasıl geçti ;-)Arkadaşlar aşılamam bugun yapıldı geri sayımlara ben de başladım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun nasıl geçti ;-)Arkadaşlar aşılamam bugun yapıldı geri sayımlara ben de başladım :)
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın :)Arkadaşlar aşılamam bugun yapıldı geri sayımlara ben de başladım :)
Hayırlısı olsun nasıl geçti ;-)
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın :)
Hayırlı olsun :)Arkadaşlar aşılamam bugun yapıldı geri sayımlara ben de başladım :)
Hayırlı olsun :)
Hadi hayırlısı kız :) inan içindeki heyecanı hissettim şuan :) inşallak ilk ve son aşılaman olur canımArkadaşlar aşılamam bugun yapıldı geri sayımlara ben de başladım :)
Çok gitmek istiyorum bende Yunanistan a Ne güzel bir yer tam kafa dinlemelikBende esimle edirnedye geldim kalicaz ordan yarin bi yunanistana gidip geliriz degisiklik olsun keyif yapmak lazm
CAnım HAngi merkezde yaptıracaksın karar verdin mi? Ben ikinci aşılamada olmazsa yaz sonunda yaptırayım diyorum tüp bebeği tabi doktor ne dicek bakalım önemli olan doktor ne diyecek.Kızlar ben tüp bebek merkezini aramayı düşünüyom yakında, biraz dinlencem demiştim ama duramıyorum sormamı istediğiniz soru var mı merak ettiğiniz :)
test yapın ya bakalım 11. gün de ne çıkıyormuş bizde öğrenmiş olalımBeklerken gerçekten zaman geçmek bilmiyor. 11. gün @ucan terlik
Antalya tüp bebek merkezi-kemal özgürCAnım HAngi merkezde yaptıracaksın karar verdin mi? Ben ikinci aşılamada olmazsa yaz sonunda yaptırayım diyorum tüp bebeği tabi doktor ne dicek bakalım önemli olan doktor ne diyecek.
Tam onu yazıp lavaboya gittim lekeleme geldi. Daha adetine 5 gün var. Ama olmadı sanırım adet oluyorumtest yapın ya bakalım 11. gün de ne çıkıyormuş bizde öğrenmiş olalım
ben daha 8. gün çatlıcamm
Yerleşme olabilir mi kiTam onu yazıp lavaboya gittim lekeleme geldi. Daha adetine 5 gün var. Ama olmadı sanırım adet oluyorum
Açık kahve gibi geliyor ama bakalım yarına kadar belli olur. Inşallah öyledirYerleşme olabilir mi ki
İnşallah yerleşmedir tutunuyordurTam onu yazıp lavaboya gittim lekeleme geldi. Daha adetine 5 gün var. Ama olmadı sanırım adet oluyorum