• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben tüp bebek merkezini aramayı düşünüyom yakında, biraz dinlencem demiştim ama duramıyorum :( sormamı istediğiniz soru var mı merak ettiğiniz :)

Kızlar ben tüp bebek merkezini aramayı düşünüyom yakında, biraz dinlencem demiştim ama duramıyorum :KK43: sormamı istediğiniz soru var mı merak ettiğiniz :)
CAnım HAngi merkezde yaptıracaksın karar verdin mi? Ben ikinci aşılamada olmazsa yaz sonunda yaptırayım diyorum tüp bebeği tabi doktor ne dicek bakalım önemli olan doktor ne diyecek.

Mstfsevda Mstfsevda , kız 14. Gündesin kan tetsti yaptır istersen , önceden ben de senin gibi adeti bekleme taraftarıydım ama gerek yok o strese , bir an önce öğrenmek en güzeli :)

Kızlar herkes sessizliğe gömüldü :) haftasonu neler yapıyorsunuz :) ben bunaldım çıldıracam gibi. Ne zaman bitecek bizim bu belirsiz stresli süreçlerimiz acaba :(

Valla nehircim ben 1 aylık stresimi attim su anda rahatım annem geldi 1 haftadir yanımda bana moral vermeye geldi üzülmüştüm baya aşılamadan sonra tutmayınca ama şimdi rahatım

Back